De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Hyde Park London

Hyde Park London

Het mooie Hyde Park is een van de Royal Parks of London en er is hier, voor volwassenen en kinderen, heel veel te zien & te doen!

Hyde Park London

Hyde Park, het grootste park van London, ontstond in 1536 toen het werd gebruikt voor de hertenjacht door Hendrik VIII. Het wordt omringd door de beroemde renbaan Rotten Row en in het midden ligt Serpentine Lake, een slangvormig meer waarin je kunt zwemmen, vissen, roeien en zeilen.

Ga op zondagochtend naar de Speakers Corner en luister naar de speeches die gegeven worden of spreek zelf het publiek toe vanaf de zeepkist! De Speakers Corner bevindt zich aan de oostzijde van het park, metro Marble Arch.

Er is overigens nog veel meer te doen in het Hyde Park. Je kunt hier bowlen en golfen, maar ook tennissen en fietsen en in de zomer zijn er regelmatig openlucht concerten en theater voorstellingen.

Kijk in ons evenementen Londen overzicht voor actuele events in Londen & Hyde Park en boek een hotel nabij Hyde Park!

Kensington Gardens & Kensington Palace

Aan het Hyde Park grenzen ook de prachtige Kensington Gardens en het Kensington Palace. De Kensington Gardens zijn ontstaan uit land dat werd afgenomen van het Hyde Park. Hier tref je het bekende standbeeld van Peter Pan en de Diana, Princess of Wales Memorial Playground, een prachtige speeltuin voor kinderen.

In het Kensington Palace kan je the Royal Ceremonial Dress Collection bezichtigen en in de Orangery, aan de achterkant van het paleis, serveren ze een fantastisch afternoon tea met heerlijke sandwiches en scones met clotted cream! 

Budget deals

Top Tips Per Type