De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vliegtickets Kaapstad

Goedkope vliegtickets Kaapstad boeken? Hier tref je het overzicht met vliegticket Kaapstad aanbod, info m.b.t. vluchten vanaf Amsterdam Schiphol of Brussel, tips voor goedkoop vliegen naar Kaapstad en om tickets aanbiedingen Kaapstad snel te vergelijken.

Kaapstad staat bekend als een bijzonder mooie stad. Met een klein budget naar Kaapstad vliegen? Lees de 6 tips hoe je vliegticket aanbiedingen snel kunt vergelijken om het goedkoopste vliegticket Kaapstad te vinden!

Goedkoop naar Kaapstad? Aanbiedingen & tips!

Als je alle aanbiedingen voor vliegtickets Kaapstad wilt vergelijken start dan bij online reisbureaus zoals Tix.nl en Vliegtickets.nl. Naar Kaapstad vliegen namelijk diverse airlines vanaf Schiphol die niet makkelijk direct boekbaar zijn in Nederland, zoals Emirates, Turkish airlines en Lufthansa, en die promoten de goedkoopste Kaapstad aanbiedingen via bovenstaande reisbureaus. Meestal is dat aanzienlijk voordeliger dan vliegtickets Kaapstad bij KLM boeken!

Raar maar waar! Mocht je een rondreis vanaf Kaapstad plannen per camper of auto - zie ook onze uitleg in de  Zuid Afrika budgettips - is het in vaak voordeliger om auto + hotels + vlucht of camper + vlucht ineens te reserveren. Bezoek daarom ook een Zuid Afrika specialist als World Ticket Center voor voordelige rondreizen per auto of camper en bekijk voor een rondreis per camper vanaf Kaapstad ook de Fly & Camper tips!

Actuele ticket aanbiedingen voor Kaapstad

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkope vliegtickets Kaapstad? De Cheap Flight alert!

Zeker weten dat je niet te veel betaald voor je vliegticket naar Kaapstad? Op vliegen naar Kaapstad kan je gebruik maken van een Flight Alert e-mailservice o.b.v. het maximale bedrag dat je wilt betalen voor een vliegticket Kaapstad.

Wanneer zijn de goedkoopste vluchten naar Kaapstad?

Erg handig om de goedkoopste vluchtdag te vinden zijn de kalenderopties van KLM. Als je daar klikt op toon de hele maand dan krijg je meteen inzicht in de beste dagen om te vliegen. Ook maken ze het makkelijker om de goedkoopste vliegtickets te vinden door een kalender met kleuren die de prijzen aangeven.

Cominatie vliegtickets voor Kaapstad + ....

Maak je meerdere vluchten tijdens je reis naar Zuid-Afrika? Tegelijk boeken van je vliegtickets binnen Zuid Afrika levert je vaak een hoge korting op. Combineer bijvoorbeeld Johannesburg, Kaapstad en Mauritius! Prijsindicaties van dergelijke wereld- en combinatietickets tref je bij World Ticket Center (zie de tab rechtsboven op de site wereldtickets).

Kies een andere vertrek luchthaven..

Vliegen vanaf Dusseldorf, Keulen en andere luchthavens over de grens is vaak aanzienlijk goedkoper, helemaal sinds de invoerig van de vliegtickettax. Met het vergelijk van vliegtickets tarieven voor vertrek vanaf meerdere luchthavens kan je dan ook veel geld besparen!

Tip: als je vliegtickets Kaapstad via reisbureaus als Vliegtickets.nl of World Ticket Center vergelijkt, geven ze je altijd keuze uit vluchten vanaf Schiphol en goedkope alternatieve vluchten v.a o.a Brussel (België) of luchthavens in Duitsland.

Lastminute vliegreis

Lastminute tickets Kaapstad zijn in de regel alleen maar gunstig in het voor- en naseizoen. Wie in de vakantie of met een lowcost airline wil vliegen moet op tijd boeken om een goedkoop vliegticket Kaapstad te bemachtigen. De voordeligste vluchten zijn ver voor vertrek uitverkocht!

Vliegen Kaapstad > luchthavens & transfers

Capetown international Airport wordt na Johannesburg gezien als belangrijkste luchthaven van Zuid-Afrika en ligt op 20 minuten rijden van het centrum van Kaapstad.

Vanaf Capetown international Airport bieden verschillende bedrijven vervoer aan in de vorm van minibusjes en taxi's. Een taxirit kost je tussen de € 15,- en € 30,- afhankelijk van tijdstip en aantal personen. 's Nachts betaal je 50% meer. Helaas rijden er geen treinen of reguliere lijnbussen.

Is Kaapstad je vertrekpunt voor een rondreis door Zuid-Afrika? Wat dacht je van het huren van een camper in Zuid-Afrika

Actuele ticket aanbiedingen voor Kaapstad

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
KLM.com € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Tix.nl € 25,00
Schipholtickets.nl € 29,50 De hogere reserveringskosten van  €40,- per boeking zijn voor telefonische reserveringen van vluchten.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 januari 2018
0
shares