De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Wist je dat de bijnaam van Kaapstad de Moederstad is?

Voorpret

Bekijk Kaapstad vanaf de Tafelberg!

Vliegtickets Kaapstad

Goedkope vliegtickets Kaapstad boeken? Hier tref je het overzicht met vliegticket Kaapstad aanbod, info m.b.t. vluchten vanaf Amsterdam Schiphol of Brussel, tips voor goedkoop vliegen naar Kaapstad en om tickets aanbiedingen Kaapstad snel te vergelijken.

Kaapstad staat bekend als een bijzonder mooie stad. Met een klein budget naar Kaapstad vliegen? Lees de 6 tips hoe je vliegticket aanbiedingen snel kunt vergelijken om het goedkoopste vliegticket Kaapstad te vinden!

Goedkoop naar Kaapstad? Aanbiedingen & tips!

Als je alle aanbiedingen voor vliegtickets Kaapstad wilt vergelijken start dan bij online reisbureaus zoals Tix.nl en Vliegtickets.nl. Naar Kaapstad vliegen namelijk diverse airlines vanaf Schiphol die niet makkelijk direct boekbaar zijn in Nederland, zoals Emirates, Turkish airlines en Lufthansa, en die promoten de goedkoopste Kaapstad aanbiedingen via bovenstaande reisbureaus. Meestal is dat aanzienlijk voordeliger dan vliegtickets Kaapstad bij KLM boeken!

Raar maar waar! Mocht je een rondreis vanaf Kaapstad plannen is het in vaak voordeliger om auto + hotels + vlucht ineens te reserveren. Bezoek daarom ook een Zuid Afrika specialist als Kras voor voordelige georganiseerde rondreizen en Fly-Drives in (Zuid-) Afrika.

Actuele ticket aanbiedingen voor Kaapstad

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkope vliegtickets Kaapstad? De Cheap Flight alert!

Zeker weten dat je niet te veel betaald voor je vliegticket naar Kaapstad? Op vliegen naar Kaapstad kan je gebruik maken van een Flight Alert e-mailservice o.b.v. het maximale bedrag dat je wilt betalen voor een vliegticket Kaapstad.

Wanneer zijn de goedkoopste vluchten naar Kaapstad?

Erg handig om de goedkoopste vluchtdag te vinden zijn de kalenderopties van KLM Als je daar klikt op toon de hele maand dan krijg je meteen inzicht in de beste dagen om te vliegen. Ook maken ze het makkelijker om de goedkoopste vliegtickets te vinden door een kalender met kleuren die de prijzen aangeven.

Cominatie vliegtickets voor Kaapstad + ....

Maak je meerdere vluchten tijdens je reis naar Zuid-Afrika? Tegelijk boeken van je vliegtickets binnen Zuid Afrika levert je vaak een hoge korting op. Combineer bijvoorbeeld Johannesburg, Kaapstad en Mauritius!

Kies een andere vertrek luchthaven..

Vliegen vanaf Dusseldorf, Keulen en andere luchthavens over de grens is vaak aanzienlijk goedkoper, helemaal sinds de invoerig van de vliegtickettax. Met het vergelijk van vliegtickets tarieven voor vertrek vanaf meerdere luchthavens kan je dan ook veel geld besparen!

Tip: als je vliegtickets Kaapstad via een reisbureau als Vliegtickets.nl vergelijkt, heb je altijd keuze uit vluchten vanaf Schiphol en goedkope alternatieve vluchten v.a o.a Brussel (België) of luchthavens in Duitsland.

Lastminute vliegreis

Lastminute tickets Kaapstad zijn in de regel alleen maar gunstig in het voor- en naseizoen. Wie in de vakantie of met een lowcost airline wil vliegen moet op tijd boeken om een goedkoop vliegticket Kaapstad te bemachtigen. De voordeligste vluchten zijn ver voor vertrek uitverkocht!

Voordelig naar Kaapstad? Meer tips!

Alles over goedkoop in Zuid Afrika reizen tot voordelig lokaal telefoneren, vrijwilligerswerk in Kaapstad en nog veel meer.

Goedkoop Zuid Afrika ontdekken
Reizen in Zuid Afrika hoeft niet duur te zijn. De kosten van levensonderhoud zijn laag en ook uit eten gaan is goedkoop. Zeker als je de meest toeristische plaatsen links laat liggen geniet je al van een prima driegangendiner in een restaurant voor niet veel meer dan 15,- en een hamburger + cola heb je vaak al voor ongeveer 1 euro!

Goedkope hotels Zuid Afrika
Het kan aanzienlijk schelen in de prijs als je een hotel boekt buiten de grote populaire plaatsen als Kaapstad. Overweeg ook overnachten in een guesthouse, je maakt kennis met de Zuid Afrikanen en het is vaak veel voordeliger dan slapen in een hotel.

Rondreis door Zuid Afrika? Meerdere luchthavens!
De afstanden in Zuid Afrika zijn groot en om te voorkomen dat je een krankzinnig aantal kilometers gaat rijden is het nuttig om te kijken wat de meerkosten zijn om bijvoorbeeld heen te vliegen naar Kaapstad en retour vanaf bijvoorbeeld Johannesburg of Durban. Soms kost het maar een paar tientjes meer (die je makkelijk op je benzine bespaart).

Uniek: Beklim de Tafelberg
Een van de mooiste excursies die je in Zuid Afrika kunt maken en die je helemaal niets kost is een klim naar de top van de imposante Tafelberg. De klim duurt ongeveer 3 uur, maar het uitzicht is fenomenaal! En ...mocht je het terug niet meer redden te voet dan is er ook een kabelbaantje. Reken hiervoor wel ongeveer 8,50.

Onbetaalbare belevenis: Helikoptervlucht voor 20,-
Durban is een bruisende badplaats waar de zon altijd schijnt. Je kunt hier voor 175 rand (circa 20 euro) een waanzinnige helikoptervlucht maken met uitzicht over de zee.

Geniet van de natuur!
De belangrijkste attractie van Zuid Afrika is de schitterende natuur en die kost je helemaal niets! Bezoek bijvoorbeeld Kaap de Goede Hoop, de mooiste kaap ter wereld op het uiterste puntje van het schiereiland vlakbij Kaapstad, waar de Indische en Atlantische Oceaan samen komen. Je vindt hier prachtige flora en fauna: kolonies pinguïns, dolfijnen en een grote diversiteit inheemse planten.

Volunteer in Zuid Afrika
Op een hele andere manier kennis maken met Zuid Afrika? Combineer je verblijf met vrijwilligerswerk. Alle mogelijkheden hiervoor vind je in onze selectie vrijwilligersprojecten in Afrika.

Vliegen Kaapstad > luchthavens & transfers

Capetown international Airport wordt na Johannesburg gezien als belangrijkste luchthaven van Zuid-Afrika en ligt op 20 minuten rijden van het centrum van Kaapstad.

Vanaf Capetown international Airport bieden verschillende bedrijven vervoer aan in de vorm van minibusjes en taxi's. Een taxirit kost je tussen de € 15,- en € 30,- afhankelijk van tijdstip en aantal personen. 's Nachts betaal je 50% meer. Helaas rijden er geen treinen of reguliere lijnbussen.

Actuele ticket aanbiedingen voor Kaapstad

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 28,00
VliegWinkel.nl € 29,90
Vliegtickets.nl € 29,50
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 04 november 2020
628
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews