De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vliegtickets Lissabon

Vakantie vieren in de mooie Portugese hoofdstad voor een betaalbaar bedrag? Lees onze tips om een goedkoop vliegticket naar Lissabon te vinden en bijk de aanbiedingen voor vliegen naar Lissabon!

Vliegtickets Lissabon aanbiedingen en vliegtips:

Als jij echt voor de volle 100% zeker wilt weten dat je de goedkoopste vliegtickets naar Lissabon hebt geboekt dan raden we je als 1e Tix.nl of WTC.nl te bezoeken. Deze hebben vaak als eerste de nieuwste vluchtaanbiedingen Lissabon en tonen een complete lijst met alle luchtvaartmaatschappijen.

Actuele ticket aanbiedingen voor Lissabon

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkope vliegtickets Lissabon boeken? Vlieg dan op deze vluchtdagen!

In de regel is in de schoolvakanties een vliegticket met doordeweeks vertrek naar Lissabon en dan met name vluchten op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag vaak goedkoper dan een vliegticket met vertrek in het weekend! Buiten de vakanties kan je meestal weer het beste op vrijdag, zondag of maandag vliegen, dus speel met je vertrekdata!

Voor 100,- of minder naar Lissabon?

Wil je graag een keer naar Lissabon maar alleen als je echt een superdeal kunt vinden? Op vliegen naar Lissabon kan je zelf opgeven hoeveel je maximaal voor je ticket wilt betalen. Zodra er een aanbieding op of onder dat bedrag is krijg je automatisch bericht!

De beste aanbieding boek je ...

De meeste airlines introduceren vliegticket aanbiedingen vroeg op de ochtend dan wel later op de dag. Omdat de meeste vliegticket aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste tijden om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets Lissabon!

Online boeken is bijna altijd het goedkoopste

Uit onderzoek blijkt: het online boeken van vliegtickets is meestal veel voordeliger dan telefonisch boeken of reserveren via een reisbureau.

Boek je vliegreis op tijd!

Last minute vliegtickets zijn lang niet altijd goedkoop! Wil in de schoolvakanties naar Lissabon vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan vroeg boeken! Ook bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets vaak al weken voor de vlucht uitverkocht.

Vlieg je in het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november? Dan kan het de moeite zijn om wat langer te wachten op een gunstige aanbieding.

Vliegen vanaf..

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan zeker ook de vliegtickets aanbiedingen voor vluchten met vertrek vanaf Schiphol of Brussel met andere luchthavens zoals Rotterdam of Dusseldorf Eindhoven. Het kan soms tientallen euro's schelen!

Goedkoop naar Lissabon? Vlucht + hotel

Zoek je ook een goedkoop hotel in Lissabon? Het slimste is soms hotel + vliegtickets ineens te boeken. Het snelste kan je dat checken op GoedkoopsteStedentrip waar je zowel de acties van losse hotels en vluchten als complete pakketten naar Lissabon op een rij ziet. Meer tips voor een leuke tijd in Lissabon met een mini budget? Bekijk de top 10 Lissabon budgettips

Vluchtduur Lissabon

Naar Lissabon vliegen duurt circa 2,5 uur vanaf Schiphol, Rotterdam, Eindhoven of Düsseldorf en nog iets minder vanaf Brussel (mits je een directe vlucht hebt geboekt).

Vliegen Lissabon > informatie luchthaven & transfers

De luchthaven van Lissabon ligt op circa 7 kilometer van het centrum van de stad. De wegen in dit deel van Portugal hebben een prima bewegwijzering en de weg naar Lissabon en de luchthaven staat overal uitstekend aangegeven.


Transfer per taxi of bus
Vanaf 07.00 uut tot 21.00 uur vertrekt er om de 20 minuten de Aerobus lijn 91 naar het centrum van Lissabon. De reistijd is circa 20 minuten.


Er zijn meer dan voldoende taxi’s op de luchthaven. Reken voor een rit naar het centrum met ongeveer 15 min. reistijd, in de spits kan dit wel fors oplopen! Het is altijd nuttig vooraf duidelijke afspraken te maken over de ritprijs.

Op vakantie naar Lissabon of Portugal? meer tips!

Zoek je meer informatie voor je stedentrip naar de mooie stad Lissabon om te genieten van de cultuur en bijzondere monumenten of een vakantie in Portugal om te genieten van de prachtige stranden en natuur? Bekijk dan ook de tips op op onderstaande pagina's :

Actuele ticket aanbiedingen voor Lissabon

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Prijsvrij € 0,00
Tix € 29,50
Cheaptickets.nl € 29,09 Administratiekosten zijn €27,- bij 1 vliegticket of €29,- bij gelijktijdige reservering van 2 of meer vliegreizen.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews