De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Goedkoop alternatief voor vliegen naar Berlijn? Neem de hogesnelheids- of nachttrein!

Goedkope vliegtickets Berlijn

Goedkoop vliegticket Berlijn? Hier tref je het aanbieders overzicht voor vliegtickets Berlijn aanbod en info m.b.t. vliegen vanaf Amsterdam Schiphol of Brussel naar Berlijn. Met een klein budget naar Berlijn vliegen? Lees hieronder onze tips hoe je de vliegtickets Berlijn aanbiedingen snel kunt vergelijken om het goedkoopste vliegticket Berlijn te vinden!

Soms vind je scherpe aanbiedingen voor een last minute vliegticket naar Berlijn bij alle speciaal geselecteerde actuele vliegticket acties. Check deze altijd even eerst!

Vliegticket Berlijn aanbod & vliegen Berlijn

Vliegreis Berlijn tip: heb je nog geen hotel geboekt? Check dan eerst  onze weekend Berlijn tips voor de voordeligste aanbieders van complete  stedentrips met vlucht. Het is namelijk soms goedkoper je hotel tegelijk met je vliegticket naar Berlijn te boeken. Neem dit zeker mee!

Low cost naar Berlijn vliegen Vanaf Amsterdam, Dusseldorf en Brussel zijn er meerdere mogelijkheden om naar Berlijn te vliegen. Tickets Amsterdam - Berlijn kan je o.a. boeken bij lowcost maatschappijen en lijndiensten. Let op: het is een misvatting dat lowcost vliegers altijd het voordeligste zijn. Bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets naar Berlijn meestal al weken voor vertrek uitverkocht. Als je lowcost wilt vliegen moet je in de regel zo vroeg mogelijk boeken!

Vergelijk je vliegtickets naar Berlijn dus zo breed mogelijk! Als je de vliegtarieven Berlijn wilt vergelijken, dan is het handig te beginnen bij een budget ticket specialist als Vliegtickets.nl

Actuele ticket aanbiedingen voor Berlijn

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop vliegticket Berlijn? Cheap tickets Berlijn alert!

Wil je graag een keertje naar Berlijn maar dan echt alleen als je voordelig kunt vliegen? Op Vliegen naar Berlijn kan je een gratis flight alert aanmaken waarbij je aangeeft wat je maximaal voor je ticket wilt betalen. Als er dan nieuwe vliegtickets Berlijn aanbiedingen zijn onder dat bedrag krijg je automatisch bericht! Ook vind je bij deze site verschillende handige tools die je helpen in je zoektocht naar voordelige vliegtickets. Als je gebonden bent aan een specifieke datum is de 'zoek op datum' tool een echte aanrader. Je hoeft maar eenmalig je data in te vullen en kunt met één klik bij alle aanbieders zoeken naar de goedkoopste tickets naar Berlijn. Bovendien vergelijk je ook direct de trein naar Berlijn met het vliegtuig.

Vergelijk ook de tarieven voor een vlucht + hotel pakket

Een laatste tip voor de budgetreiziger: vergelijk niet alleen de tarieven van vliegtickets Berlijn maar kijk ook wat het scheelt als je hotel + vliegticket Berlijn ineens boekt. Een voordelige aanbieder met een verrassend aanbod aan stedentrips naar Berlijn, waarbij je kunt kiezen uit eigen vervoer, trein- of vliegarrangementen is De Jong Intra. Aanrader!

Wil je zelf je reis samenstellen, kijk dan bij Trivago voor de beste prijs bij vele honderden hotels in Berlijn.

Zelden last minute goede ticketprijzen voor Berlijn

Last minute vliegtickets naar Berlijn zijn niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakanties of rond feestdagen vliegen? Goedkope vliegtickets Berlijn moet je dan minimaal 3 maanden vooruit boeken!

In het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november naar Berlijn? Dan kan het de moeite zijn om wat langer af te wachten op een gunstige aanbieding. Zorg in ieder geval dat er ook een zaterdagnacht in je reis zit, dat scheelt aanmerkelijk in de kosten.

Boek daarnaast je tickets naar Berlijn online. Want voor het telefonisch boeken betaal je extra reserveringskosten ter hoogte van tot wel 50,- per ticket!

Ook naar Berlijn is regionaal vliegen vaak goedkoop

De luchthaven belasting van Amsterdam Schiphol is relatief hoog. Dat is de voornaamste reden dat veel low cost vluchten vertrekken van regionale luchthavens. Vergelijk daarom zeker de vluchten met een vertrek vanaf Rotterdam, Eindhoven, Weeze of Brussel (Charleroi) naar Berlijn met een vertrek vanaf Amsterdam Schiphol. Al weegt in sommige gevallen de besparing niet op tegen de kosten die je moet maken om op een regionale luchthaven te komen (als je bijvoorbeeld om de hoek woont bij Schiphol).

De luchthavens van Berlijn en transfer informatie

Berlijn heeft twee luchthavens Berlijn Schoneveld en Berlijn Tegel. Vanaf Schoneveld zijn er comfortabele trein en shuttlebus verbindingen met Berlijn centrum. Ook zijn er ruim voldoende taxi's aanwezig, maar reken voor de transfer per taxi wel met een bedrag van 35 a 40 euro.

Vanaf Berlijn Tegel zijn er geen bussen of treinverbindingen met Berlijn centrum. De voordeligste transfer is wat omslachtig, met bus 128 naar een metrostation in Berlijn (vanaf waar je wel naar het centrum kunt reizen). Reken voor een taxi met minimaal 36,-.

Actuele ticket aanbiedingen voor Berlijn

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Prijsvrij € 0,00
Tix € 29,50
NS International € 0,00
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews