De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vliegtickets Ierland

Goedkope vliegtickets naar Ierland boeken? Hier tref je een actueel overzicht met vliegticket aanbiedingen, info m.b.t. de vluchten vanaf Schiphol of Brussel naar Dublin, Cork of Belfast, en tips om de vluchtprijzen van verschillen maatschappijen super snel te vergelijken.

 

Met een klein budget een rondreis door Ierland maken en op zoek naar een voordelige vliegreis? Lees onze tips hoe je de meeste kans maakt goedkoop vliegtickets Ierland te boeken, bekijk het overzicht met airlines en de info over Ierland luchthavens en transfers!

Goedkope vliegtickets Ierland: aanbiedingen vergelijken

De beste start om een goed beeld te krijgen van welke airlines naar jouw bestemming in Ierland vliegen is een zoekopdracht bij een specialist als Tix.nl of  Vliegwinkel.nl. Zoals ook blijkt uit onderstaande vergelijk van de vanaf tarieven voor vliegtickets naar de Ierse hoofdstad Dublin, kan een check bij een twee of drietal partijen zeker geen kwaad. Want in tegenstelling tot wat m en vaak denkt hebben ze niet allemaal dezelfde aanbiedingen!

Actuele ticket aanbiedingen voor Dublin

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Losse vliegreis naar Ierland of complete rondreis?

Het is een mythe dat het voordeliger is om alles los te boeken. Neem zeker ook even een kijkje bij een Ierland specialist als Buro Scanbrit waar je niet alleen lossen hotels en cottages kunt vinden, maar ook mooi geprijsde rondreizen met alles erop en eraan!

Goedkoop naar Ierland? Ontloop de massa!

De grootste besparing bereik je door te kiezen voor vluchten op weekdagen die minder populair. Meestal zijn vliegtickets Ierland met een vlucht in het weekend voordeliger dan vliegtickets Ierland met doordeweeks vertrek.

In de vakantie kunnen juist weer tickets met doordeweeks vertrek naar Ierland, en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag, goedkoper zijn! Even een vlucht een dagje eerder of later nemen kan soms net betekenen dat je vliegtickets Ierland tegen het laagste tarief boekt, dus probeer meerdere data !

Kies ook de luchthaven in Ierland bewust

In het laagseizoen maak je soms al een vlucht naar Dublin voor een paar tientjes. Maar naar Shannon bijvoorbeeld lukt het maar heel zelden om een vlucht onder de 250,- a 300,- te vinden. Maak je een rondreis? Door te starten en eindigen in Dublin bespaar je veel geld!

Vliegen vanuit de regio relatief voordelig

Toegegeven het lijkt een open deur. Toch zijn er nog heel veel mensen die zich niet beseffen dat vliegen vanaf regionale luchthavens vaak echt goedkoper is. Ook vanuit Düsseldorf en Keulen zijn er vaak aantrekkelijk aanbiedingen.

Vluchtduur van je vliegreis

Een vlucht naar Ierland vanaf Amsterdam duurt gemiddeld circa 2 uur.

Meer tips: goedkoop reizen naar / in Ierland

Budgetreiziger en breng je een bezoek aan Dublin de hoofdstad van Ierland? Hier tref je veel leuke budgettips van gratis wandelroutes tot de leukste excursies die niets of bijna niets kosten. 

Meer tips voor rondreizen of vakantie in onze online Ierland reisgids.

Actuele ticket aanbiedingen voor Dublin

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Prijsvrij € 0,00
Tix € 29,50
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews