De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De goedkoopste vliegtickets Belfast boek je bijna altijd voor vluchten met vertrek op woensdag!

Voorpret

Lees het literaire en vooral een prachtig boek Eureka Street.

Vliegtickets Belfast

Goedkope vliegtickets Belfast boeken? Hier tref je het overzicht met vliegticket Belfast aanbod, tips voor goedkoop vliegen naar Belfast en info m.b.t. de vluchten vanaf Schiphol, Brussel en Dusseldorf.

Met een klein budget naar Belfast vliegen? Lees de 6 tips hoe je vliegticket aanbiedingen snel kunt vergelijken om het goedkoopste vliegticket Belfast te vinden!

Vliegtickets Belfast aanbod en vliegen Belfast tips

De vlucht naar Belfast vanaf Schiphol of Brussel duurt circa 2 uur. Vanaf Amsterdam, Dusseldorf en Brussel zijn er meerdere mogelijkheden om naar Belfast te vliegen waaronder met KLM. Maar als je de tarieven voor vliegtickets van alle airlines wilt vergelijken, dan is het slim te beginnen bij de vliegtickets specialisten hieronder!

Actuele ticket aanbiedingen voor Belfast

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop vliegticket Belfast - Wanneer vliegen

Meestal zijn vliegtickets Belfast met een vlucht in het weekend voordeliger dan vliegtickets Belfast met doordeweeks vertrek.

In de vakantie kunnen juist weer tickets met doordeweeks vertrek naar Belfast - en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag - goedkoper zijn! Speel dus even met je vertrekdata, dit kan tientallen euro's op je vliegticket schelen.

Goedkoop vliegen Belfast - Vroeg boeken

Last minute vliegtickets zijn lang niet altijd goedkoop! Zeker bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets Belfast al weken voor de vlucht uitverkocht. In de regel is dus van toepassing: boek je tickets Belfast op tijd als je goedkoop wilt vliegen.

Goedkope tickets Belfast - Online boeken

Regel je vlucht zelf en boek je vliegtickets naar Belfast bijvoorkeur online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten ter hoogte van minimaal 10,- tot soms wel 25,- euro per vliegticket!

Goedkoop vliegticket Belfast boek je op...

De meeste airlines introduceren vliegtickets aanbiedingen Belfast op doordeweekse dagen, met name op dinsdag en woensdag.

Omdat de meeste vliegticket aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste dagen om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets Belfast!

Goedkope vluchten Belfast vliegen vanaf...

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan ook de vliegtickets tarieven vanaf luchthavens als Dusseldorf en vanaf regionale luchthavens.

Transfer vanaf de luchthaven Belfast

Luchthaven Belfast Intl ligt 21 kilometer van Belfast centrum. Er is een speciale airbus-service die pendelt tussen de luchthaven en het Europa Bus Centre. Tijdens onze laatste vliegreis betaalden wij voor een retourtje GBP 8. Check voor actuele informatie over bussen en prijzen Belfast airport.

Actuele ticket aanbiedingen voor Belfast

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
De Vakantiediscounter € 12,50 Hou tevens rekening met de verplichte toeslag van € 2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking. Ook komt er € 10,00 bij voor het SGR-garantiefonds.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews