De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Voor de ferry naar Belfast over the Irish Sea heb je de keuze uit de supersnelle catamaran de Stena Voyager en de comfortabele Stena ferry Caledonia.

Voorpret

Meer inspiratie en vakantietips in onze online Ierland gids!

Ferry Belfast

Ferry Belfast
Met de auto op vakantie door Ierland vanaf Belfast? Hier lees je alles over de ferry Belfast Stranraer en Stranraer Belfast!

Ferry Belfast - vanaf Liverpool of Stranraer

Vakantie in Noord Ierland? Het voordeel van een overtocht per ferry is dat je met je eigen auto op vakantie gaat. Voor de overtocht naar Noord Ierland over de Irish Sea is de ferry vanaf Stranraer naar Belfast ideaal.

Stranraer ligt in Zuid West Schotland en is ongeveer 9 uur rijden vanaf de ferry van Hoek van Holland naar Harwich. De omgeving van Stranrear is prachtig dus maak van de reis een feestje. Een prima alternatief voor de aanreis naar Stranraer is de ferry IJmuiden - Newcastle. Vanaf Newcastle rij je in circa 3 uur naar Stranraer.

Supersnel per ferry van Stranraer naar Belfast

Dienstregeling ferry Belfast Voor de route Stranraer Belfast heb je de keuze uit maar liefst 7 overtochten per dag, waarvan 2 per Stena Voyager. Kijk voor het actuele schema echter altijd even op www.stenaline.nl

Prijzen Voyager ferry Stranraer Belfast In de regel is hier van toepassing dat de voordeligste overtochten het eerste weg zijn. Het is dus verstandig de ferry snel te reserveren vanaf het moment dat je zeker weet dat je naar Ierland wilt. 

Reken voor een auto met bestuurder met tarieven v.a circa 85,- tot 150,- enkele reis. Extra passagiers betalen meestal een paar tientjes en kinderen krijgen vaak 50% korting. Let op, deze informatie was actueel bij publicatie maar check voor actuele prijzen, acties en toeslagen voor o.a. campers, caravans etc. altijd even www.stenaline.nl

De Navigator of Caledonia Ferry Belfast Stranraer

De overtocht naar Belfast vanuit Stranraer kan je ook maken per Navigator of Caledonia ferry. Deze doen er ongeveer 3 uur over maar er is zo veel te doen dat dit meestal voorbij vliegt.

Voor kinderen is er een speelhoek. Natuurlijk tref je een restaurant op de ferry en je kunt ook lekker shoppen of even ontspannen en een filmpje kijken in de tv lounge.

Meestal zijn deze overtochten iets voordeliger dan de snellere HSS ferry en ook voor deze Ferries naar Belfast is van toepassing dat als je online reserveert je 15,- bespaart. Check voor de actuele dienstregeling, tarieven en speciale acties de website van www.stenaline.nl.

Naar Belfast of rondreizen in Ierland? Meer tips!

Voor een rondreis waarbij je zowel Noord Ierland en Belfast als midden Ierland en Dublin aandoet kan je prima twee ferry overtochten combineren. Neem bijvoorbeeld heen de ferry naar Belfast en retour die vanaf Dublin naar Wales.

En .. of je nu een weekendje in Belfast wilt blijven of een rondreis door Ierland wilt maken: nog veel meer leuke tips voor je vakantie tref je in onze online Ierland reisgids!

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews