De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

je op een meerdaagse huskysafari vaak je eigen honden meekrijgt? Je moet ze zelf verzorgen en zijn die dagen echt 'van jou'.

Voorpret

Kom vast helemaal in de wintersportstemming tijdens een dagje SnowWorld of SnowPlanet! Deze overdekte skihallen (met echte liften!) staan in Zoetermeer en Landgraaf.

Husky safari Lapland

Husky safari Lapland

Een heel bijzondere wintersport beleven? Ga op huskysafari in Fins- Lapland! Een wonderlijke manier om het sprookjesachtige, stille, witte landschap van Lapland te ontdekken. Samen met de husky's beleef je een avontuur om nooit meer te vergeten.

Lees hier meer reistips voor een husky adventure, info over Fins-Lapland & weetjes voor tijdens je huskysafari Lapland.

Huskysafari Lapland: husky adventure!

Heb je altijd al gedroomd van een avontuurlijke vakantie met husky's? Of van een wonderlijke winterse reis naar het prachtige Scandinavië? Dan zijn de bijzondere huskysafari reizen in Lapland een absolute aanrader! Je zult overdonderd worden door de stilte die je tegenkomt.

Huskysafari: waar kan je husky reizen boeken?
Dit type bijzondere reizen kom je bij een heel beperkt aantal reisorganisaties tegen. Online kan je een huskysafari Lapland boeken bij wintervakantie specialist Buro Scandinavia en bij De Jong Intra. Zij bieden een bijzondere 8-daagse husky reis aan naar Fins-Lapland, incl. retourvlucht Amsterdam - Kuusamo, verblijf in een comfortabele bungalow lodge en natuurlijk de huskysafari. Je bent in totaal 2 lange dagen met de honden op stap, daarnaast is bij de reis ook een sneeuwscootersafari, rendiersafari en sneeuwschoen wandeling inbegrepen! 

Meer lezen over bovenstaande huskysafari Lapland reizen? We hebben beide types hieronder op de pagina voor je uitgewerkt.

Naast deze speciale winterse avonturen kan je ook prachtig skien en snowboarden in Lapland. Lees hier meer over wintersporten in Lapland.

Husky safari Lapland: 8 daagse reis uitgelicht

Tijdens de 8-daagse huskysafari's ben je 2 dagen op pad met de husky's, waarna je nog 5 dagen kunt genieten van al het andere moois dat Lapland te bieden heeft. Denk dan aan sneeuwscootertochten, een sneeuwschoen wandeling of een paar mooie afdalingen maken op de piste.

Tijdens de 8-daags huskysafari... krijg je je eigen honden mee, meestal een stuk of vier, vijf. Hiermee trek je 2-3 dagen, van 5 a 6 uur per dag, rond. De afstand die je aflegt hangt af van de weersomstandigheden, maar dit zal neerkomen op circa 35 tot 70 km. Overdag geniet je van de prachtig witte natuur en overweldigende stilte. Aan het eind van de dag verzorg je je honden en maak je een maaltijd voor jezelf, om vervolgens heerlijk in de sauna te ontspannen, die je in elke lodge vindt.

Deze reis boeken? Kijk snel op de website van Buro Scanbrit voor meer informatie en actuele prijzen.

Lapland landschap & klimaat

Witte sneeuw, bevroren meren... Lapland is magisch. In de winter wordt het er bijna niet licht, in de zomer schijnt de zon dag en nacht.

Bewonder in de winter het prachtige Noorderlicht en beleef in de zomer de magie van een zonnige nacht. In de zomermaanden is het wel boven nul (zelden boven de 20 graden celsius), dus dan kun je niet op huskysafari. In de winter is Lapland (bijna) altijd betoverend wit en is een huskysafari zeer bijzonder.

Meer lezen over de verschillende streken en bijzondere plekjes van Lapland? Blader dan door deze online Lapland reisgids vol info & tips. Je treft er o.a. info over de Finse cultuur en het klimaat.

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews