De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Op huwelijksreis in Afrika

Op huwelijksreis in Afrika
Afrika komt misschien niet als eerste in je op als je denkt aan een honeymoon. Toch is dit continent heel romantisch. Combineer luxe & ontspanning met avontuurlijk samen Afrika ontdekken. Je vindt er tropische regenwouden, woestijnvlaktes, savannes, idyllisch witte stranden en nog veel meer! Vind hier info & tips voor jullie honeymoon in Afrika.

Honeymoon? Africa it is!

Honeymoon? Africa’s big 5 spotten, dat is pas een unieke manier om als slagroom op de taart jullie huwelijk te bekronen. Zijn jullie avonturiers en durven jullie het aan om oog in oog te staan met de grote koningen van de jungle, overweeg dan een huwelijksreis naar Kenia. Ben je meer geinteresseerd in historie, cultuur en witte zandstranden? Dan moet je in Egypte zijn! Kortom; Afrika heeft van alles wat. Willen jullie het net iets anders doen dan de doorsnee stelletjes? Celebrate your honeymoon in Africa en beleef de reis van jullie leven!

Africa honeymoon tip: stranden & jungle in Kenia!

Kenia heeft net als Zuid Afrika luxe, zon, zee en strand, maar ook cultuur en avontuur: een land van contrasten. Het is een paradijs voor diegenen die de schoonheid van moeder natuur waarderen en houden van ontdekken. Natuur is er mooi en veelzijdig. Je vindt er natuurparken, witte stranden, vulkanen, tropische wouden, rivieren, savannes en hoge bergen. Een goede tip voor een accommodatie voor jullie huwelijksreis Afrika is ongetwijfeld een luxe strandvilla in Mombasa. Een kampeervakantie in de wildernis van Kenia kan echter ook erg romantisch zijn!

10 Things to do op huwelijksreis in Kenia:

  • Ga op safari in een van de wildparken
  • Luieren op het strand in Mombasa
  • Bezoek Nairobi
  • Maak kennis met een inheemse stam in Masai Mara
  • Beklim de uitgedoofde vulkaan Mount Kenya
  • Shop till you drop in Mombasa
  • Bezoek het olifantenweeshuis in Nairobi
  • Voer giraffen in het giraffencentrum
  • Maak een luchtballonvaart
  • Reis met de trein van Nairobi naar Mombasa

Romantische accommodaties voor jullie huwelijksreis naar Kenia tref je o.a. bij TUI.nl Reizen. In het laagseizoen boek je een week all inclusive met vlucht en een luxe 5* hotel al v.a een 750,-!

Honeymoon in Africa? Romantisch Egypte!

Egypte is een van oudste landen ter wereld en dat maakt het een zeer intrigerend land voor een huwelijksreis. Laat je verleiden door de veelzijdigheid van Egypte: je vindt er architecturale meesterwerken, eenwenoude tempels, moskeeën, synagogen, kerken, historische graftombes en de beroemde piramides. Maar Egypte is niet alleen woestijn. Het land grenst aan de magische Rode Zee die bekend staat als de mooiste zee ter wereld. Je treft er talloze gezellige en populaire badplaatsen aan prachtige witte zandstranden én een fabuleuze onderwaterwereld. En dat allemaal in één land! 

10 things to do op huwelijksreis in Egypte:

Honeymoon tip: Verblijf in het mondaine Port Ghalib. Dit is het St Tropez van Egypte!

Huwelijksreis Afrika: Seychellen

Wat is er romantischer dan een honeymoon op een bounty-eiland? De eilandengroep Seychellen is werkelijkwaar een topbestemming voor een huwelijkreis. Je vind hier de mooiste  zandstranden ter wereld aan de azuurblauwe Indische Oceaan. Bekijk voor uitgebreide info & tips onze Seychellen Honeymoon informatiepagina.

Honeymoon Africa? Mauritius!

Het paradijselijke bounty eiland Mauritius hoort officieel bij Afrika en ligt ten oosten van Afrika en Madagaskar. Lees hier alles over een huwelijksreis naar deze tropische bestemming!

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews