De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Indonesie het grootste moslim land van de wereld is.

Voorpret

Wil jij alles weten over de toeristische trekpleisters in Indonesië en culinaire hapjes proeven van de culinaire bezoek dan de jaarlijkse Pasar Malam Indonesia beurs in den Haag (in maart).  Lees voor nog veel meer tips om je reis voor te bereiden de Indonesie reisgids!

Vliegtickets Indonesie

Zoek je voordelige tickets naar Indonesische eilanden als Java, Bali of Lombok? Hier tref je heel veel handige tips & een overzicht met de leukste aanbiedingen voor wie goedkoop naar Indonesie wil vliegen. Lees snel de onderstaande tips hoe je deals snel en goed kunt vergelijken om het goedkoopste ticket vlot te vinden!

Vliegticket Indonesie: 500 euro of minder - kan dat?

Wil je echt gaan op het moment dat de tickets weinig kosten? Dan is dit de gouden tip: hier kan je je kosteloos opgeven voor een e-mail notificatie systeem dat alle prijsontwikkelingen van de luchtvaartmaatschappijen volgt voor alle vluchten naar Indonesië. Je kunt zelf aangeven wat je uit wilt geven voor je vliegreis (dus bijvoorbeeld alleen maar voor vliegtickets van 500,- euro of minder). Ook kan je aangeven of alle bestemmingen in Indonesie interessant zijn voor je of bijvoorbeeld alleen maar of Surabaya of Semarang.

De populairste vluchten
Hieronder zie je de top 3 deals voor een ticket naar de luchthaven van Denpasar, Bali van vandaag. Zoals je ziet tref je de beste aanbiedingen vaak bij  online reisbureaus als Tix.nl. Dat komt omdat die ook alle buitenlandse airlines die vanaf Schiphol naar Indonesië vliegen aanbieden.

Actuele ticket aanbiedingen voor Denpasar

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Startpakket Indonesie met eerste dagen hotel vaak voordeliger

Een supertip voor wie wil bespare op zijn reis zijn ook de startpakketten van 333TRAVEL. Je boekt dan je vliegticket samen met een aantal dagen hotel in de stad waar je aankomt, zo kun je eerst bijkomen van de reis voordat je verder Indonesie gaat verkennen.

Goedkope vliegtickets Indonesie: welk eiland is het gunstigste?

Wil je een rondreis maken maar maakt het je niet uit op welk eiland je vliegt en begint? Dan is het handig om te weten waar naar toe je het voordeligste kunt vliegen. Uit onze analyse blijkt dat meestal vliegtickets Jakarta het voordeligste zijn. Die kan je zelfs af en toe onder de 500,- treffen wat voor vluchten naar Bali - de tweede bestemming qua prijsniveau, al weer heel wat minder vaak voorkomt.

Vliegen in Indonesie

Ben je van plan binnen Indonesie lokale vluchten te maken? Let op want er zijn airlines waar je beslist niet mee wilt vliegen in Indonesie! Hier tref je de zwarte lijst van de Europese commissie.

Ook is het belangrijk dat je een visum aanvraagt en dat je paspoort geldig is! Meer tips & info lees je in onze reisgids bij praktische informatie Indonesie.

Goedkoop naar Indonesie? Meer tips!

Bekijk hier onze budgettips voor nog veel meer tips hoe je die geweldige reis voordelig kunt plannen. Echt voor een prikkie rondreizen? Lees dan ook de reportage voor backpacken in Indonesië.  Lees ook de specifieke tips om naar Bali te vliegen of onze 8 tips over het vinden van goedkope vliegtickets Jakarta.

Actuele ticket aanbiedingen voor Denpasar

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Tix € 29,50
De Vakantiediscounter € 12,50 Hou tevens rekening met de verplichte toeslag van € 2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking. Ook komt er € 10,00 bij voor het SGR-garantiefonds.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews