De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Van de thermische baden bij de Colca Canyon zegt men dat ze een therapeutische werking hebben. Of het waar is of niet..hier een paar uurtjes dobberen is in ieder geval heerlijk!

Voorpret

Een leuke compilatie met prachtige beelden van de mooiste plekjes in Peru.

Colca Canyon

De Colca Canyon in Peru is wel twee maal zo diep (4.900 meter) als de Grand Canyon in Amerika!

De Colca Canyon is een fantastische bestemming voor natuurliefhebbers en avontuurlijke reizigers, want je kan hier schitterende wandelingen maken, maar ook raften, kayakken en mountainbiken. Na een dag vol sportieve inspanning bieden de warmwaterbronnen bij de Canyon een heerlijke ontspanning!

Trektocht Colca Canyon Peru: 3 dagen wandelen met gids

In de Colca Canyon kan je spectaculaire meerdaagse wandeltochten maken, raften, mountainbiken of met een jeep de canyon verkennen. Je ziet de meest fantastische vergezichten en oude Inca terrasakkers.

Wandelen in de Colca Canyon: 3 daagse trekking met gids
Reis je op eigen gelegenheid door Peru? De beste manier om de schoonheid van de Colca Canyon echt te beleven is tijdens een wandeltocht in een klein groepje met gids. Je kunt een losse begeleide Colca Canyon tour naar een afgelegen Inca Ford reserveren. Dit is een waanzinnig mooie trektocht waarbij je Condor's en Alpaca's spot en de mooiste delen van de Canyon ontdekt.

Tip: een hele mooie 3-daagse Colca Canyon wandel trekking v.a. 493,- boek je bij de Riksja Peru bouwstenen. Waarbij je reis van en naar Arequipa.naar de Colca Canyon en accommodatie ter plaatse inbegrepen zijn. 

Er worden zowel dagtochten aanbgeboden als 2 daagse, 3 daagse en 5 daagse tours. Wij adviseren je minimaal 3 dagen voor de Colca Canyon te nemen inclusief je transfer Arequipa - Colca Canyon. De beste reistijd voor een bezoek aan Colca Canyon en om de machtige, indrukwekkende Condor te zien is van mei tot december.

Chivay, warmwaterbronnen en de Colca Lodge

Het marktplaatsje en regionale centrum Chivay is de uitvalsplaats voor tochten door de canyons. Na een dag trekking kun je stoom afblazen in de warmwaterbronnen van La Calera (4 km van Chivay, met lokale bus bereikbaar).

De mooiste plek om te overnachten bij de Colca Canyon is zonder enige twijfel de Colca Lodge. Deze lodge ligt in het hart van de vallei naast de Colca rivier, midden tussen de oude Inca terrassen. In de warmwaterbronnen bij het hotel kom je weer helemaal bij van alle activiteiten. Aanrader!

Actuele ticket aanbiedingen voor Lima

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Cheaptickets.nl € 29,09 Administratiekosten zijn €27,- bij 1 vliegticket of €29,- bij gelijktijdige reservering van 2 of meer vliegreizen.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 19 april 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews