De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vliegtickets Noorwegen

Vanaf Schiphol of Brussel is het ruim 1,5 uur vliegen naar je bestemming in Noorwegen. Met uitzondering van Trondheim, wat circa 2,5 uur vliegen is. Lees onze tips om goedkope vliegtickets naar Oslo, Bergen, Sandefjord, Stavanger of Trondheim te vinden en de tips over vliegen naar Noorwegen!

Goedkope vliegtickets Noorwegen

Vanaf Amsterdam en Brussel zijn er heel veel verschillende mogelijkheden om naar Noorwegen te vliegen en daarom raden wij ook aan het aanbod breed te vergelijken bij de grote, bekende online reisbureaus als Tix.nl en Vliegtickets.nl.Deze vergelijken de speciale lijndienst aanbiedingen met lowcost vluchten.Zo zie je meteen wat de voordeligste opties zijn.

Overigens blijkt in de prakrijk telkens weer dat deze reisbureaus lang niet altijd dezelde prijzen hebben. Zie bijvoorbeeld hieronder de actuele vanaf actietarieven voor vluchten naar de Noorse hoofdstad Oslo. Zoals je ziet loont prijsvergelijk zeer de moeite!

Actuele ticket aanbiedingen voor Oslo

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop naar Noorwegen vliegen

Vergelijk tickets naar de verschillende luchthavens in Noorwegen
De site Vliegennaar.nl biedt de perfecte manier om snel en gemakkelijk jouw goedkope vliegtickets te vinden. Op de Noorwegen pagina zie je de goedkoopste actuele vliegtickets naar alle bestemmingen binnen Noorwegen. Hoewel doorgaans de beste aanbiedingen te vinden zijn naar Oslo, vind je hier ook de alternatieven.

Als dat nog niet genoeg is, Vliegennaar.nl  heeft ook nog eens de flight-alert service. Vul jouw reisbestemming en de maximale prijs die je voor jouw ticket wilt betalen in en ontvang een mail wanneer de tickets beschikbaar zijn!

Met het vliegtuig of toch .. de boot!

Een voordelig alternatief als je een rondreis per auto door Noorwegen in gedachten hebt is een autovakantie incl. overtocht. Je hoeft immers geen kosten meer te maken om in Noorwegen nog een auto te huren dus dat scheelt een hele hoop! Kijk bij specialist Buro Scanbrit voor leuke aanbiedingen. Of kijk bij de tips over de ferry naar Noorwegen.

Reisdoel Oslo?

Heb je een vakantie in de Noorse hoofdstad in gedachten? Het vliegveld van Oslo, Oslo Gardermoen International Airport, ligt op circa 50 kilometer van Oslo. De voordeligste manier om van het vliegveld naar het centrum van Oslo te reizen is per trein. Met de trein vanaf de luchthaven ben je bovendien in nog geen 30 minuten in hartje centrum! Meer informatie: vliegen naar Oslo.

Let op: Oslo Rygge Airport
Niet alleen een alternatieve luchthaven van vertrek is vaak goedkoper, maar er gaan ook vluchten naar de lowcost luchthaven Oslo Rygge Airport. Let op: deze luchthaven ligt zo'n 65 km ten zuiden van het centrum van Oslo. Er gaat wel een trein, maar reken op additioneel 1,5 uur reistijd.

Zoek voordelige vluchten vanaf alternatieve luchthavens

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan zeker ook de vliegtickets tarieven vanaf luchthavens als Dusseldorf of regionale luchthavens bij jou in de buurt. Vaak gaan er de typische lowcost maatschappijen vanaf de kleinere luchthavens in de regio. Let op: soms zijn er in het zomerseizoen meer routes dan in de winter. 

De beste periode voor het boeken van tickets

Last minute tickets zijn niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakanties of rond feestdagen vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan minimaal 3 maanden vooruit boeken!

Ook bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets meestal al weken voor de vlucht uitverkocht.

Vlieg je in het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november? Dan kan het de moeite zijn om wat langer af te wachten op een gunstige aanbieding. Wil je een goedkope vlucht van Amsterdam naar Oslo Gardemoen en heb je de kans om het even af te wachten? Boek dan je vlucht tijdens de KLM werelddeal weken, die doorgaans plaats vinden in januari & september.

Gemiddelde vluchtduur van je vliegreis

De vluchtduur naar Noorwegen vanaf Schiphol of Brussel is afhankelijk van je eindbestemming circa 1,5 uur - 2,5 uur vliegen.

Actuele ticket aanbiedingen voor Oslo

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Prijsvrij € 0,00
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024

Bekijk aanbiedingen van:

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews