De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Voor de overtocht Noorwegen zijn er diverse opties. Je kunt overtochten per ferry naar Noorwegen maken vanuit Denemarken of de veerboot vanuit Kiel in Noord Duitsland naar Noorwegen nemen.

Sinds kort is er in het zomerseizoen bovendien ook een boot Nederland Noorwegen. Deze overtocht vanuit Eemshaven in Groningen is wel flink duurder maar ook heel comfortabel!

Voorpret

Duurt de overtocht per boot naar Noorwegen je eigenlijk te kort? Overweeg dan een Hurtigruten cruise langs de Fjorden per authentieke postboot!

Met de boot naar Noorwegen

Met de boot naar Noorwegen
Goedkope overtocht naar Noorwegen? Hier tref je tips om de fijnste en de goedkoopste overtochten met de boot naar Noorwegen te vinden!

Goedkoopste overtocht Noorwegen? Met DFDS vanuit Frederikskaven

Als je met je eigen auto vakantie in Noorwegen wilt vieren is een ferry overtocht niet alleen noodzakelijk maar ook een leuk begin van je vakantie.De voordeligste overtochten naar Noorwegen maak je vanuit Denemarken. De DFDS Ferry brengt je direct naar de Noorse hoofdstad Oslo. Deze overtocht naar Oslo is niet alleen de goedkoopste overtocht naar Noorwegen, maar ook een heel comfortabele.

  • Je vertrekt vanuit Fredrikshaven in Denemarken
  • Afstand Utrecht - Frederikshaven: 942 km / circa 9,5 uur rijden.
  • Duur van deze overtocht naar Noorwegen: 10 uur.
  • De beste deal voor de veerboot Noorwegen (Frederikshaven - Oslo). vonden wij op www.dfds.com: een overtocht voor 4 personen en auto reserveer je hier al v.a. 49,- 
  • De DFDS boot Denemarken Noorwegen kent bovendien de volgende voordelen: volledige bagagevrijheid, taxfree shops en in de ochtend kan je genieten van een heerlijk ontbijt in het restaurant.
  • Misschien wel het allerbelangrijkste: de DFDS ferry vertrekt in de avond, je maakt dus optimaal gebruik van je vrije dagen!

Check voor de meest actuele tarieven, speciale acties en vertrektijden van deze ferry naar Noorwegen:www.dfds.com. De Stena LIne Ferry is helaas gestopt met de route Frederikshaven - Oslo.

Liever een all-in reis? Kijk dan eens op de website van Noorwegen specialist Buro Scanbrit voor reizen inclusief ferry Denemarken Noorwegen. 

Met de boot naar Noorwegen optie 2: overtocht Denemarken: Kopenhagen - Oslo

De overtocht naar Oslo kan je ook maken met de DFDS ferry van Kopenhagen naar Oslo. Super leuk als je in beide steden even een stop wil maken! Op de route Oslo- Kopenhagen vaart de DFDS ferry. Meer info: www.dfds.com

Met de boot naar Noorwegen vanuit Nederland

Met de ferry naar Noorwegen en opstappen in Nederland klinkt dat niet luxe? Sinds afgelopen voorjaar kan het echt: de Holland Norway Lines vaart vanaf Eemshaven in Groningen in ongeveer 18 uur naar Kristiansand in Noorwegen.

Aan boord  kan je heerlijk ontspannen in luxe hutten, genieten van welness,  film, theater en restaurants. Zo kom je uitgerust aan in je vakantieland!

De overtocht naar Noorwegen vanuit Nederland is wel flink duurder dan die vanuit Denemarken (start rond de 98,- enkele reis). Maar met een gezin en auto bedragen de kosten in een schoolvakantie al snel  850,- retour.

Tip: Noorwegen specialist Buro Scanbrit heeft mooie reizen naar Noorwegen inclusief overtocht Eemshaven - Kristiansand voor relatief lage prijzen. Door hun inkoopkracht kunnen ze complete 17 daagse individuele autorondreizen met de veerboot vanuit Nederland naar Noorwegen aanbieden v.a. 836,- all-in!

Overtocht Denemarken - Noorwegen met camper

Met de camper naar Noorwegen? Dit is een ideaal land om met je motorhome te ontdekken. Wist je dat je in Noorwegen zelfs nog alle opties hebt om vrij te kamperen? Dat kan maximaal drie dagen op 'niet-omheind'  platteland op minimaal 150 meter afstand of meer van het volgende huis. Op beide DFDS ferry's kan je met een camper de overtocht maken. Voor meer info en prijzen zie www.dfds.com.

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews