De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Oslo heette van 1877 tot 1925 Kristiania.

Voorpret

Meer Oslo tips? Bekijk onze Oslo reisgids!

Vliegtickets naar Oslo

Goedkope vliegtickets Oslo boeken? Hier tref je het overzicht met het vliegticket Oslo aanbod en info m.b.t. de vluchten Amsterdam Oslo, Dusseldorf Oslo of Brussel Oslo. Met een klein budget naar Oslo vliegen? Lees de goedkoop vliegen Oslo tips om de goedkoopste vliegtickets Oslo te vinden!

Vliegen Oslo tips & vliegticket Oslo aanbod

Vanaf Amsterdam, Düsseldorf en Brussel zijn er meerdere mogelijkheden om naar Oslo te vliegen waaronder met KLM. Maar aangezien dat maar zelden de voordeligste keuze is raden we je aan bij een bekend online reisbureau te beginnen zoals Vliegtickets.nl of Tix.nl Hier tref je scherpe vluchtaanbiedingen en je ziet meteen welke airlines voor jou gunstig zijn. 

Tip: Scandinavië specialist Buro Scanbrit heeft regelmatig erg aantrekkelijk geprijsde citytrips. Vaak zijn die complete vliegreizen gunstiger van prijs dan wanneer je zelf een vlucht + hotel los vak elkaar zou boeken. 

Actuele ticket aanbiedingen voor Oslo

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Gratis mailservice helpt je voordelig naar Oslo

Wil je graag naar Oslo maar heb je jouw voordelige tickets nog niet gevonden? Op vliegen naar Oslo vergelijk je gemakkelijk alle actuele aanbiedingen van airlines naar Oslo! Je aanmelden voor de gratis Flight Alert maakt het nog makkelijker: geef je bestemming + jouw ticket budget op en wanneer er een aanbieding onder jouw prijs is krijg jij automatisch bericht.

Raar maar echt waar

Naar Oslo vliegen vrij veel zakenreizigers daarom zijn  vliegtickets Oslo met vertrek op vrijdag t/m zondag meestal goedkoper dan vliegtickets Oslo met vertrek aan het begin van de week.

Vliegreis aanbiedingen zoeken

De meeste airlines introduceren nieuwe vliegtickets Oslo aanbiedingen vroeg in de ochtend of later op de avond. Omdat de meeste vliegtickets aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste momenten om op zoek te gaan naar een goedkoop vliegticket Oslo!

Vroeg boeken

Last minute vliegtickets zijn niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakanties of rond feestdagen naar Oslo vliegen? Goedkope vliegtickets moet je voor die periodes minimaal 3 maanden vooruit boeken!

Ook bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets Oslo meestal al weken voor de vlucht uitverkocht.

Vlieg je in het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november naar Oslo? Dan kan het de moeite zijn om wat langer af te wachten op een gunstige aanbieding. Zorg in ieder geval dat er ook een zaterdagnacht in je reis naar Oslo zit, dat scheelt aanmerkelijk in de kosten.

Oslo Amsterdam of Oslo..

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan zeker ook de vliegtickets tarieven Oslo Amsterdam met Oslo Dusseldorf en Brussel Oslo! Soms scheelt het tientjes op je vliegticket!

Blijf een nachtje langer

Alles draait om het vinden van de goedkoopste dag om te vliegen. Naar Oslo zijn dat meestal vrijdag en zondag. Vaak zal je zien  dat je voor hetzelfde geld of zelfs minder 8 i.p.v 7, 15 i.p.v. 14 of 22 i.p.v. 23 nachten op vakantie naar Oslo kunt. Probeer het maar eens op BuroScanbrit.nl bijvoorbeeld, en vergelijk een 7 of 8 daagse reis inclusief verblijf in Noorwegen en + vliegtickets naar Oslo!

Goedkoop naar Oslo? Meer tips!

Voordelig een heel leuk weekend of weekje in Oslo hebben? Bekijk onze budgettips over de leukste gratis attracties, voordelige cafés en meer handige reistips op deze pagina.

Vliegveld Oslo airport Gardermoen

Het internationale vliegveld van Oslo is Gardermoen. Het vliegveld ligt op vijftig km van Oslo vandaan en de vlucht Oslo Amsterdam duurt zelden langer dan 1 uur 45 minuten.

De snelste transfer tussen de Oslo airport en Oslo is de Flytoget; een exprestrein die je in 19 minuten van Oslo airport naar de stad brengt.

Vlieg je naar Oslo voor een vakantie in Noorwegen en reis je verder per huurauto? Op Oslo airport tref je alle grote huurauto aanbieders maar het is wel slim de tarieven vooraf in Nederland te vergelijken.  Meer tips: vliegen naar Noorwegen (voor Oslo + andere luchthavens)

Actuele ticket aanbiedingen voor Oslo

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Prijsvrij € 0,00
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024

Bekijk aanbiedingen van:

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews