De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Het Torres del Paine is pas in 1930 volledig in kaart gebracht!

Patagonie betekent 'Land van grote voeten'.

Voorpret

Bekijk het uitzicht vanuit het refugio Torres op het Torres del Paine park.

Patagonie Torres

Patagonie Torres
Het wereldberoemde nationale park Torres del Paine in Patagonie (Argentinie en Chili) is een van de laatste plekken op aarde waar vrijwel geen mensen komen en werkelijk onbeschrijfelijk mooi.

Torres del Paine Nacional Parque Patagonie

Torres del Paine is zonder enige twijfel het meest aansprekende wandelgebied van Patagonie. Deze wildernis met een schitterend berglandschap, prachtige meren en rivieren en tientallen bijzondere volgels is pas in 1930 volledig in kaart gebracht.

Uit de pampa steken de geweldige bergtoppen van rozerood graniet van de 'Torres' en 'Cuernos del Paine tot 3000 meter omhoog. En aan de voet van deze bergen die onderdeel zijn van de bergrug Cardillera Paine, liggen schitterende meren, prachtige gletsjers en mooie watervallen. Tijdens een wandeling door dit park kom je ook allerlei bijzondere dieren tegen. Zoals de op een lama lijkende guanaco en de nandoe, een kleine struisvogel.

Reizen Patagonie > trekken door Torres

De wandelpaden in het Torres del Paine zijn uitstekend gemarkeerd en het park is goed op eigen gelegenheid te verkennen. Behalve te voet, worden er ook ritten te paard, mountainbike of fourwheeldrive georganiseerd.

Een fantastische manier om dit park echt te ontdekken zijn reizen waarbij je van berghut naar berghut kunt wandelen. Ook een verblijf in het Refugio Torres hotel is een prima uitvalsbasis voor een ontdekkingsreis door Torres del Paine.

Per boot door Torres del Paine

Een heel speciale manier om Torres del Paine te ontdekken, die we iedereen aanraden, is een tocht per boot over de mooie rivieren en blauwgroene meren. Onderweg kom je prachtige ijsschotsen tegen en heb je een fantastisch uitzicht op het park!

Reizen naar Torres del Paine

Veel georganiseerde reizen naar Patagonie beginnen met een vlucht naar Buenos Aires en vliegen terug vanuit Santiago de Chili. Vanuit Santiago kan je, om Torres del Paine te bezoeken het beste een binnenlandse vlucht nemen naar de hoofdstad van Patagonie Punta Arenas. In onze online reisgids vind je meer info over vliegen naar Argentinie.

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews