De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Paaseiland bij Chili hoort!

Voorpret

Bekijk ook de Patagonie Torres pagina: Dit is het prachtige nationale park van Chili.

Vliegtickets Chili

Goedkope vliegtickets Chili boeken? Hier tref je het overzicht met vliegticket Chili aanbod, info m.b.t. de vluchten vanaf Schiphol of Brussel, tips voor goedkoop vliegen naar Chili en om tickets aanbiedingen Chili snel te vergelijken.

Met een klein budget naar Chili vliegen? Lees de 6 tips hoe je vliegticket aanbiedingen snel kunt vergelijken om het goedkoopste vliegticket Chili te vinden!  Bekijk zeker alle actuele aanbiedingen naar Santiago en vergelijk ook eens een vertrek vanaf Brussel of Dusseldorf International, dit scheelt soms honderden euro's.

Vluchten aanbod en vliegtickets Chili boeken

Vanaf Amsterdam Schiphol gaan meerdere vluchten per dag naar de hoofdstad van Chili: Santiago. Hoewel Chili meerdere luchthavens heeft is het doorgaans het goedkoopste om te vliegen naar de hoofdstad. Doorgaans maak je een tussenstop / overstap in Zuid-Amerika of Parijs voor je reis naar Chili, waardoor de totale reisduur als snel oploopt naar de 17 uur (afhankelijk van de overstap- / tussenstoptijd).

Actuele ticket aanbiedingen voor Santiago de Chile

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop naar Chili vliegen vanaf airport...

De goedkoopste tickets naar Chili zijn zeker niet altijd vanaf Schiphol te boeken. Onze luchthaven heeft doorgaans hogere belastingen dan andere luchthavens in Europa. Zeker als je wat dichter bij de grens woont is het echt een aanrader om vluchten naar Chili te vergelijken met een vertrek vanaf Brussel Zaventem of Dusseldorf International.

Wanneer goedkoop vliegen naar Chili?

Vliegtickets met doordeweeks vertrek en met name vluchten op woensdag zijn vaak goedkoper dan vliegtickets Chili met vertrek in het weekend. Ook heen vliegen op zondag en dinsdag of woensdag retour vliegen is vaak relatief goedkoop!

Cheap flight alert + luchthavens in Chili vergelijken

Maakt het jou helemaal niet uit welke dag je precies naar Chili vliegt of naar welke luchthaven in Chili? Dan is de flight alert Chili een tip! Hier kun je een maximum budget aangeven en dan krijg je automatisch bericht zodra er een aanbieding beschikbaar is. Ook kun je hier goed de verschillende aanbiedingen en luchthavens met elkaar vergelijken. Erg handig!

Last minute naar Chili?

Zeker niet aan te raden voor een vlucht naar Chili is het boeken van een last minute. Houdt er rekening mee dat het doorgaans het goedkoopste is om zo'n 3 maanden van tevoren te boeken. Wil je per KLM naar Chili? Wacht dan zeker op de Werelddeal Weken, vaak gaan de vluchten naar Santiago ook in de aanbieding. Lees hier alles over de Werelddeals van KLM.

Bespaar en boek online

Regel het boeken van vliegtickets Chili online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vrijwel altijd extra reserveringskosten tot soms wel 25,- euro per vliegticket!

Goedkoop naar Chili? Ticket boeken op ...

De meeste airlines introduceren vliegticket aanbiedingen op doordeweekse dagen en dan met name op dinsdag en woensdag.

Omdat de meeste vliegtickets aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste dagen om goedkope vliegtickets naar Chili te boeken.

Actuele ticket aanbiedingen voor Santiago de Chile

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Iberia € 25,00 - € 39,00
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews