De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

In Helsinki spreken ze twee talen: Fins en Zweeds.

Voorpret

Bekijk de Helsinki budgettips en wie zitten er wat voordeeltjes voor je bij.

Vliegtickets Helsinki

Goedkope vliegtickets Naar het design capital of the world boeken? Hier tref je een handig overzicht met vliegticket Helsinki aanbod en info m.b.t. de vluchten Amsterdam Helsinki, Dusseldorf Helsinki of Brussel Helsinki.

Met een klein budget naar Helsinki vliegen? Lees de tips hoe je snel aanbiedingen kunt vergelijken om goedkope vliegtickets Helsinki te vinden!

Vliegtickets Helsinki aanbod en vliegen Helsinki tips

Voor een vlucht Amsterdam Helsinki, Dusseldorf Helsinki of Brussel Helsinki zijn er meerdere mogelijkheden.  Het beste start je jouw vergelijk bij grote online reisbureaus met een specialisatie in vliegtickets zoals hieronder. Deze ticket specialisten zetten de vliegtarieven van bekende lijndiensten die naar Helsinki vliegen op een rij met low cost alternatieven. Zo zie je in een oogopslag welke airlines de gunstigste aanbiedingen voor vliegtickets Helsinki hebben!

Actuele ticket aanbiedingen voor Helsinki

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop vliegticket Helsinki? Vroeg boeken!

Last minute tickets zijn niet altijd het goedkoopst! Wil je in de schoolvakanties of rond de feestdagen naar Helsinki vliegen? Boek goedkope vliegtickets dan ook minimaal 3 maanden vooruit.

Tip! Ook bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets meestal al weken voor de vlucht uitverkocht.

Vlieg je in het laagseizoen - bijvoorbeeld in maart, juni of november naar Helsinki? Soms kan je dan wat langer op een gunstige aanbieding. Zorg in ieder geval dat er ook een zaterdagnacht in je reis zit, dat scheelt aanmerkelijk in de kosten.

Goedkope vliegtickets Helsinki boek je ...

Nieuwe vliegtickets aanbiedingen worden door de meeste airlines vroeg op de ochtend of in de avond geïntroduceerd. Omdat de meeste vliegtickets aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste momenten om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets Helsinki!

Goedkoop naar Helsinki vliegen op...

Vliegtickets naar Helsinki met een doordeweeks vertrek, en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag, zijn vaak goedkoper dan vliegtickets met vertrek in het weekend.

Goedkoop naar Helsinki vliegen vanaf...

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan zeker ook de vliegticket tarieven Helsinki Dusseldorf en Brussel Helsinki met vliegtickets Amsterdam Helsinki.

Goedkope tickets Helsinki - Online boeken

Boek je vliegtickets Helsinki online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten van minimaal 10,- tot soms wel 35,- euro per vliegticket!

Vliegen naar Helsinki? Meer tips!

De moderne luchthaven van Helsinki, Helsinki-Vantaa Airport, ligt op circa 18 kilometer van de stad. Met de taxi ben je binnen een half uur in het centrum van Helsinki. Een rit kost ongeveer 30 euro. Met bus 415, 451 en 615 reis je gemakkelijk naar de plaats van bestemming. Iedere 10 tot 30 minuten vertrekken er bussen.

Actuele ticket aanbiedingen voor Helsinki

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
Cheaptickets.nl € 29,09 Administratiekosten zijn €27,- bij 1 vliegticket of €29,- bij gelijktijdige reservering van 2 of meer vliegreizen.
Prijsvrij € 0,00
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews