De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Er zijn erg veel beroemde mensen getrouwd in Las Vegas, onder andere Britney Spears.

Voorpret

Huur de film Las Vegas met Ashton Kutcher en Cameron Diaz, over trouwen in Las Vegas en de gevolgen daarvan...

Trouwen in Las Vegas

Trouwen in Las Vegas! Als het tijd is voor het jawoord maar je ziet op tegen al het gedoe en de kosten van trouwen in Nederland is trouwen in Las Vegas een erg leuk, spannende en snel alternatief!

Elk jaar trouwen veel stellen in Las Vegas, in 2007 waren dit er maar liefst 135.000! Trouwen in Las Vegas: snel, spannend, bijzonder en anders! Op naar 09-09-09?

Trouwen Las Vegas - Benodigde documenten

Trouwen Las Vegas? Even langs je (eigen) gemeentehuis Als je wilt trouwen in Las Vegas moet je in Nederland een bezoek brengen aan je gemeentehuis en de 3 volgende documenten meenemen. Je hebt allebei een internationale geboorteakte nodig, een akte van trouwbevoegdheid en een internationaal uittreksel van het bevolkingsregister. Daarna staat niets jullie Las Vegas bruiloft meer in de weg!

Las Vegas Marriage License In Las Vegas haal je jullie Marriage License (vergunning om te trouwen) bij het Marriage License Bureau vlakbij The Strip in Las Vegas. Adres: 201 Clark Avenue Las Vegas. Tel: (702) 671-0600. De Marriage License kost circa $55. Hier heb je je paspoort nodig om te bewijzen dat je ouder dan 18 jaar bent. Je krijgt de vergunning direct mee.

Actuele ticket aanbiedingen voor Las Vegas

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Een trouwkapel in Las Vegas

In Las Vegas zijn enorm veel kapelletjes waar je kunt trouwen, vooral op De Strip. Kijk dus eerst goed om je heen en zoek de perfecte kapel uit voor jullie geloftes!

Enkele leuke trouwkapellen zijn A Little White Wedding Chapel, maar ook A Storybook Wedding Chapel op Las Vegas boulevard is een aanrader. Hier kun je voor diverse arrangementen kiezen, van eenvoudig tot zeer luxe. Zo is het mogelijk om vanuit deze chapel in de schitterende Grand Canyon te trouwen! Liever een echte Elvisbruiloft? Dan is de Graceland Wedding Chapel echt iets voor jou. Veel hotels hebben hun eigen trouwkapel zoals Bellagio en Ceasar's Palace.

Nu kan je direct een trouwkapel uitzoeken om te trouwen! Een eenvoudige bruiloft begint ergens tussen de 50 en 100 dollar en een wat luxer arrangement incl. bloemen, foto's e.d. heb je al v.a. circa 500,- dollar!

Trouwreis Las Vegas tips! Dineren en overnachten

Lekker eten doe je in een van de restaurants in Las Vegas. Heerlijk Frans eten doe je bij Guy Savoy dat in Ceasar's Palace is gevestigd. Maar je kunt natuurlijk ook uit tal van andere restaurants kiezen. Grote kans dat je een celeb tegen het lijf loopt!

De leukste hotels voor je huwelijksnacht In Las Vegas ontbreekt het niet aan hotels en je hebt ze in alle soorten en maten! Aanraders voor een romantische huwelijksnacht:

-  het 5* super deluxe Ceasar's Palace hotel, helemaal in Romeinse stijl ingericht

- het prachtige Bellagio met zijn 1000 dansende fonteinen

- het geweldige, zeer luxe Wynn Hotel met zijn eigen golfcourse & spa aan "The Strip.

Aanbiedingen van deze hotels in Las Vegas kan je vinden via Expedia. Je kunt hier zelfs je hele huwelijksreis naar Las Vegas zelf samenstellen en hotels met vliegtickets aanbiedingen combineren. Reken voor een week Las Vegas incl. vlucht & deluxe hotel in het laagseizoen met v.a 900,- - 1500,- per persoon (in het hoogseizoen kan dit 200% zijn). Hier tref je 6 tips om goedkope vluchten naar Las Vegas te vinden.

Ook in Nederland een geldig huwelijk

In Las Vegas krijg je na je huwelijk de ingevulde Marriage License mee naar huis met datum van het huwelijk en de naam van de dominee. Als je in Nederland ook een geldig huwelijk wilt, moet je een kopie van deze Marriage License samen met een money order van 10 dollar naar het Marriage License Bureau op te sturen (adres op achterkant van Marriage License). Van dit bureau krijg je een Certified Copy terug met een stempel en zegel van Nevada. Met deze kopie moet je naar de burgerlijke stand van je woonplaats.

Het kan voorkomen dat je ook een Apostille nodig hebt, vraag dit ook even bij de burgerlijke stand. Voor een Apostille stuur je een kopie van de Certified Copy samen met een money order van 75 dollar naar de Secretary of State van Nevada. Het adres staat ook weer vermeld op de achterkant van de Certified Copy.

Meer informatie, trouwen en Las Vegas

Wil je meer informatie over vluchten naar Las Vegas of de stad Las Vegas zelf? Blader door onze Las Vegas reisgids. Lees de  ook de budgetips om het maximum uit je vakantie in Las Vegas te halen.

Of bekijk: trouwen in het buitenland  

Actuele ticket aanbiedingen voor Las Vegas

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
Cheaptickets.nl € 29,09 Administratiekosten zijn €27,- bij 1 vliegticket of €29,- bij gelijktijdige reservering van 2 of meer vliegreizen.
De Vakantiediscounter € 12,50 Hou tevens rekening met de verplichte toeslag van € 2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking. Ook komt er € 10,00 bij voor het SGR-garantiefonds.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews