De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De Bellagio fonteinen in Las Vegas zijn een waar spektakel.

Voorpret

Bekijk deze helicoptervlucht over De Strip in Las Vegas!

Informatie Las Vegas

Op vakantie naar Las Vegas? Hier tref je praktische informatie voor reizen naar Las Vegas o.a. m.b.t. de vlucht, de beste reistijd, paspoort, visum en vaccinaties en nog veel meer handige info & tips!

Informatie Las Vegas - reis- en budgettips

Informatie voor reizen naar Las Vegas en tips hoe je goedkope tickets naar Las Vegas kunt bemachtigen tref je hier:  6 tips om goedkope vluchten naar Las Vegas te vinden.

Budgettravel tips, van voordelig uit eten, tot de leukste shows en voordelige hotels: vakantie in Vegas met een mini budget!

Actuele ticket aanbiedingen voor Las Vegas

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Info Las Vegas 'bliksem bruiloft'

Is het tijd voor een ja-woord? Las Vegagas is nog steeds zeer populair onder trouwlustige stelletjes. Alles wat je moet weten, een indicatie van de kosten en tips voor een fantstische bruiloft in Vegas: trouwen in Las Vegas

Hotel informatie Las Vegas

Voor het vergelijken van hotels in Las Vegas is Expedia een geweldige site. Ze hebben een gigantisch hotel assortiment, heel veel ervaringen van gasten, cijfers voor faciliteiten en over het algemeen veel goede foto's op hun site.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer in Las Vegas is goed geregeld. Er is veel te zien in de stad, dus als je zere voeten krijgt is het wel zo lekker om met het openbaar vervoer door de stad te rijden.

Je kunt voor 2 dollar met de bus reizen. Met lijn 301 van busmaatschappij CAT rij je de hele Las Vegas Boulevard af. Voor 5 dollar koop je een dagkaart voor de bus, waarmee je 24 uur lang zo vaak de bus kan pakken als je wilt.

De Monorailverbinding in Vegas is ook erg goed. De Monorail rijdt vanaf het MGM grand tot aan The Sahara. Voor 10 dollar koop je een dagkaart, zodat je de hele dag met de Monorail kunt reizen. De Monorail stopt bij de volgende hotels: MGM Grand, Paris en Bally's, Flamingo, Harrah's en Imperial Palace, Convention Center, Las Vegas Hilton, The Sahara, Las Vegas Tip.

Reisdocumenten en visum Las Vegas

Voor een bezoek aan Las Vegas heb je meestal geen visum nodig (maximaal 90 dagen zonder visum reizen). Wel moet je in het bezit zijn van een geldig Nederlands paspoort die ook nog geldig is op de terugreis. Kinderen van alle leeftijden moeten over een eigen paspoort beschikken. Voor meer info of in twijfelgevallen check: de Amerikaanse ambassade.

Huurauto Las Vegas

Op het vliegveld van Las Vegas tref je alle grote huurauto aanbieders. Om verrassingen te voorkomen is het echter verstandig vooraf in Nederland al je auto te reserveren. Kijk zeker eens bij het aanbod van Alamo voor goedkope huurauto's in de Verenigde Staten.

Vanaf Las Vegas door Amerika per trein

Je kunt vanaf Las Vegas uitstekend door Amerika reizen per trein. Neem de Amtrak trein (met ruim 500 stations in de US). 

Fooien in Las Vegas

Fooien geven is de normaalste zaak van de wereld in Las Vegas: in het restaurant, aan de bar, aan de kruier die je koffer naar je kamer brengt. In Las Vegas verwacht men dus fooi. Je hoeft het natuurlijk niet te gortig maken, maar hou er rekening mee als je een drankje drinkt aan de bar of als je koffers naar je kamer worden gebracht.

Beste reistijd Las Vegas

In juni is een vakantie in Las Vegas erg populair en relatief duur vanwege de WK Poker. In de zomermaanden kan het overigens ook heel erg warm zijn. Temperaturen van 40 graden zijn geen uitzondering! Gelukkig is de luchtvochtigheid in Vegas niet zo erg als in Nederland, dus de warmte is een stuk beter uit te houden, maar warm is het wel!

Van november tot en met maart is het laagseizoen in Vegas. Je kunt dan gemakkelijker een goedkope Las Vegas vakantie boeken! Het is geweldig om met Oud en Nieuw in Las Vegas te zijn. Het is er dan een groot feest, een extra reden om in de decembermaand naar Vegas te reizen!

Meer praktische info Las Vegas & Amerika

Voor meer praktische informatie over Las Vegas, geldend voor heel Amerika, kijk je op onze Amerika reisgids. Op deze pagina vind je informatie over reisdocumentatie, de valuta en vaccinaties die nodig zijn voor jouw vakantie naar Vegas.

Meer tips voor je vakantie in Vegas. O.a. over casinobezoek, de shows of trouwen.

Actuele ticket aanbiedingen voor Las Vegas

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
De Vakantiediscounter € 12,50 Hou tevens rekening met de verplichte toeslag van € 2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking. Ook komt er € 10,00 bij voor het SGR-garantiefonds.
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews