De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Hawaii

Op vakantie naar Hawaii? Hawaii, de 50e staat van Amerika, ligt midden in de Pacific op ruim vijf uur vliegen van Los Angeles. De eilanden van de 'Aloha State' hebben alles in huis voor een droomvakantie met prachtige stranden, wuivende palmen en een uitermate relaxte sfeer!

Vakantie in Hawaii? Hier tref je de highlights van deze droombestemming, vakanties Hawaii aanbiedingen en leuke vakantie Hawaii tips!

Op vakantie naar Hawaii? Vakanties Hawaii info.

Op vakantie naar Hawaii?
Deze droombestemming ligt letterlijk aan de andere kan van de wereld en daarom is het een goed idee om een vakantie in Hawaii te combineren met een paar dagen vakantie in San Francisco of LA op tweederde van je reis.  Kijk hier voor combinatie vliegtickets Hawaii Los Angeles of San Francisco en vink aan: "Meerdere bestemmingen".

Vliegtickets naar Hawaii zoektips:
Als je aanbiedingen voor vliegtickets Hawaii van zowel de reguliere als lowcost airlines wilt vergelijken start dan in Hawaii gespecialiseerde reisbureaus als Tix.nl. Deze hebben vaak als eerste de nieuwste aanbiedingen en vergelijken vluchten van bekende airlines als KLM met deals van minder bekende maatschappijen.

Hawaii flight alert
Omdat er geen directe vlucht naar Hawaii is zijn vliegtickets vaak niet goedkoop. Toch zijn er regelmatig vluchtcombinaties met een beperkt aantal beschikbare stoelen die gunstig geprijsd zijn. Als je wilt vliegen naar Hawaii, kun je een flight alert instellen voor als er vluchten zijn onder de vijftienhonderd of duizend euro.

Hotels en resorts Hawaii
Check zeker dit overzicht met aanbiedingen Hawaii resorts waar je veel leuke aanbiedingen treft voor een vakantie op de eilanden of verblijf in de hoofdstad van Hawaii Honolulu

Vakantie op Hawaii met de Hula en bloemslinger

Hawaii kent een traditionele cultuur die Polynesisch is van oorsprong. Ondanks de invloed van de moderne Amerikaanse cultuur zijn de oude tradities goed bewaard gebleven.

Zo krijg je als toerist menigmaal een lei om je nek gehangen. Een lei is een bloemslinger die symbool staat voor vrede. Ook ben je vaak getuige van de Hula; een dans die de Hawaiiaanse ziel uitdrukt. Daarnaast word je op Hawaï geconfronteerd met veel Polynesische woorden. De voertaal is weliswaar Engels, maar je wordt overal begroet met het welbekende Aloha.

Vakantie in Hawaii? De highlights van Hawaii!

Naast een kennismaking met de fascinerende Hawaiiaanse cultuur, het aanschouwen van imposante vulkanen, wandelen door de unieke natuur en het spotten van walvissen valt er nog veel meer te beleven op Hawaii.

Bezoek bijvoorbeeld het legendarische Pearl Harbor op Oahu of ga eens kijken op een ranch, zoals Parker Ranch op Big Island Hawaï. Of wat dacht je van een boottocht door de jungle op de Wailua rivier langs watervallen en grotten.

Een hotspot op Hawaii is het populaire Waikiki beach, enkele kilometers ten oosten van de hoofdstad Honolulu, genomineerd tot een van de mooiste 25 steden ter wereld! Maar ook de bekende surfstranden, zoals Sunset Beach op Oahu zijn een bekende trekpleister op Hawaii, die in de top 10 beste surflocaties ter wereld staat.

Lees meer over de highlights op de Hawaii eilanden.

Vakantie Hawaii weetjes en facts

Aantal inwoners: ongeveer 1,2 miljoen

Taal: Amerikaans Engels

Klimaat Hawaii: Tropisch klimaat, gemiddeld 25 graden.

Tijdsverschil: 11 uur vroeger

Munteenheid: Amerikaanse dollar

Inentingen: niet verplicht.

Electriciteit: 110 volt/ 60Hz, driepolig stopcontact

Visum Hawaii: ter plekke een toeristenvisum voor max. 3 maanden. Kijk voor info op de site van de Amerikaanse ambassade.

Vulkaankraters en lavastromen

Op de van oorsprong vulkanische eilanden van Hawaii vind je een gevarieerd landschap. Prachtige stranden met hoge kliffen en een weelderige begroeiing sieren het landschap. Maar ook regenwoud en woestijn afgewisseld met spectaculaire valleien.

Een van de topattracties is de grootste slapende vulkaan ter wereld, de Haleakala, op Maui. Of de meest constant actieve vulkaan ter wereld, de Kilauea, waarvan de kolkende lavastromen regelmatig te bewonderen zijn. Daarnaast kent Hawaii talloze nationale parken, zoals Hawaii Volcanoes National Park of Haleakala National Park.

Voor een preview: Hawaii vulkanen webcams

Unieke flora & fauna

Door de geïsoleerde ligging komt 90 % van de flora en fauna op Hawaii nergens anders ter wereld voor. Zo vind je er zeldzame vogels en reptielen en in de wintermaanden kun je er voor de kust bultrug walvissen spotten.

Actuele ticket aanbiedingen voor Honolulu

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
United Airlines € 0,00
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews