De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Het Notting Hill Carnaval is met jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers het meest populaire festival van Europa.

Voorpret

Een impressie van een van de beste carnaval festivals ter wereld!

Evenementen Londen

Evenementen Londen

In Londen is eigenlijk altijd wel iets speciaals te doen! Een belevenis is Chinees nieuwjaar in januari c.q. februari en in maart viert Londen St. Patricks Day met een festival en een parade!

Ben je in april in Londen dan moet je zeker een kijkje nemen bij de Oxford & Cambridge roeiwedstrijden. Het Notting Hill Carnaval in augustus en het Regent Street Festival in september zijn twee andere evenementen die een uitstekende reden zijn om een weekendje Londen te plannen!

Evenementen Londen - Chinees Nieuwjaar

De viering van het Chinees Nieuwjaar in Londen Chinatown is een fantastische belevenis. Het nieuwe Chinese jaar wordt hier in januari of februari ingeluid met gigantisch festival met honderden dansers, kleurrijke optochten, chinees vuurwerk en overal staan stalletjes heerlijke hapjes.

Evenementen in Londen > St. Patrick's Day

In maart trekt op St. Patrick’s Day een optocht met kleurrijke wagens en muziek door de binnenstad van Londen. St. Patrick's Day is de nationale feestdag van Ierland, maar Londen viert deze dag vrolijk mee. Door de hele stad zijn concerten, feesten en in de avond is er een prachtig vuurwerk! 

Londen festival tip > Oxford & Cambridge Boatrace

De traditionele jaarlijkse boatrace tussen de universiteiten Oxford en Cambridge is een groot evenement begin april. Heel Londen staat op deze dag aan de Thames om de race mee te maken. En zowel net daarvoor als daarna is het feest in de pubs rondom de rivier.

Kijk voor actuele info en data tijdens je verblijf op:

The Oxford & Cambridge Boatrace

Festival Londen tip > Notting Hill Carnaval

Ieder jaar bezoeken meer dan 2 miljoen mensen het Notting Hill carnaval wat daarmee meteen het grootste festival van heel Europa is. Dit bruisende feest vindt jaarlijks plaats tijdens het laatste weekend in augustus. Er zijn duizenden dansers in prachtige kostuums en overal klinkt Caribische muziek!

Kom en geniet van de kleurrijke parades, de swingende steelbands en honderden stalletjes met heerlijke Caribische drankjes en hapjes! Kijk voor actuele info en data tijdens je verblijf op:

Notting Hill Carnaval

Kerstmis in Londen

Kerstmis in Londen heeft iets heel speciaals. In de weken voor kerst zijn de winkelstraten van Londen sprookjesachtig verlicht en de etaleurs van warenhuizen als Harrods en Liberty’s strijden om de meest sfeervolle aankleding.

Vanaf 7 december staat op Trafalgar Square ieder jaar een immens grote kerstboom. Dit is een vast geschenk van Noorwegen als dank voor de hulp van Londen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bij de boom worden in de week voor kerst iedere avond kerstliedjes gezongen door een koor. De sfeer is dan uniek!

Meer tips over kerstmis in Londen

Attracties en evenementen in Londen voordelig bezoeken

Korting op evenementen en attracties in Londen
Veel zien en doen in Londen? Met de London Pass krijg je gratis toegang heb je onbeperkt gratis toegang tot 56 attracties en musea! Daarnaast krijg je korting op heel veel evenementen, bij musicals en zelfs restaurants. Ook is er de optie om een pas met travelcard te nemen voor gratis gebruik van het openbaar vervoer in Londen. Meer info over de Londen Pass.

Meer Londen tips!

Nog veel meer informatie over Londen tref je in onze Londen gids. Naar Londen met een klein budget? Lees dan de top 10 Londen budgettips

Moet je de reis nog regelen? Hier tref je alle informatie over de trein naar Londen. Je kunt natuurlijk ook even kijken bij onze Stedentrip top 20 van deze week, daar staat vaak een leuke Londen aanbieding bij!

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews