De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Naar Parijs? Thalys rijdt nu full speed!

thalys Parijs

© Met Thalys naar Parijs met 300 km/u (foto: NS Hispeed)

Hoe hard gaat de Thalys? Sinds 13 december gaat de Thalys met 300 kilometer per uur van Rotterdam en Amsterdam naar Parijs. Daarmee is de eerste echte hogesnelheidstrein in Nederland een feit!

Reizen naar Parijs per trein is nu veel sneller dan vliegen, nu de Thalys in Nederland al de snelheid van 300 kilometer per uur bereikt! En bovendien is per Thalys naar Parijs reizen ook relatief goedkoop.

Thalys: Parijs in goed 3 uur vanaf Amsterdam!

Shoppen in Parijs, een weekend in een romantisch hotel in Parijs of de musea van Parijs bezoeken, het is allemaal figuurlijk gesproken een stuk dichterbij nu de Thalys op volle snelheid door Nederland gaat. Vanaf Amsterdam ben je met de trein nu in 3 uur en 18 minuten in Parijs, vanaf Rotterdam in goed 2,5 uur!

Thalys naar Parijs grootste innovatie

Op dit moment rijdt de trein naar Parijs en Brussel nog 160 kilometer per uur over het traject. Dat wordt straks dus bijna twee keer zo snel. Michiel van Roozendaal, directeur van NS International, spreekt dan ook van 'de grootste innovatie op het spoor sinds 1839', toen de eerste trein in Nederland ging rijden.

Tickets Thalys Parijs goedkoop reserveren

Tickets voor de Thalys zijn nu boekbaar bij NS International. Voor meer tips zie: met de trein naar Parijs en last minute Thalys Parijs tips.

Nieuws: Hispeed Ski Thalys weer boekbaar

Gerelateerde artikelen

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews