De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Last minute Thalys kaartjes: 50% goedkoper naar Parijs!

last minute thalys

© Met Thalys naar Parijs met 300 km/u (foto: NS Hispeed)

Zo maar een keer een weekendje naar Parijs? Maak gebruik van de last minute trein Parijs aanbiedingen, want met een beetje flexibiliteit bespaar je 50% met de Thalys last minute deals!

Een Thalys last minute Parijs boek je bij NS, afhankelijk van het seizoen, soms al voor 35,- retour (soms zijn er ook Thalys last minute aanbiedingen voor Brussel v.a 25,- retour). En sinds afgelopen voorjaar geniet je ook nog eens gratis van supersnelle wifi aan boord van de trein. 

Redactie update 27-8-2020: helaas is NS
gestopt met haar last minute Thalys naar Parijs verkoop op dinsdag. Kijk voor het actuele overzicht met de goedkoopste Thalys tickets (vanaf 35,- ) op: NS International.nl/tarieven-thalys.

Last minute Thalys reizen

Spontaan een leuk weekend weg? Wie een beetje handig en flexibel is viert met het budget voor een weekendje Limburg fijn vakantie in Parijs!

Elke dinsdag doen de spoorwegen de Thalys last minute deals naar Parijs en Brussel in de aanbieding. Vaak reis je dan 1e klas voor de prijs van 2e klas (er zijn meer last minutes Thalys voor de eerste), maar het zijn altijd aanbiedingen met 50% korting op het Thalys ticket!

Last minute met de trein naar Parijs of Brussel? Vroeg opstaan!

De last minute Thalys aanbiedingen voor deen stedentrip Parijs worden wel steeds bekender en op=op, als je kans wilt maken op de goedkoopste aanbieding dan kan je het beste in de ochtend meteen inloggen!

Let wel er zijn niet elke week Thalys last minutes, je kunt er dus zeker voor populaire reisperiodes of vakanties niet mee rekenen. Voor iedereen die toch zo goedkoop mogelijk met de trein wil reizen staan hier nog enkele Parijs treinreis tips

Lees ook:

- goedkoop naar Parijs

- tips voor Parijs weekend trips

En bekijk: top 15 last minute reizen

Gerelateerde artikelen

628
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews