De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De Schotten hebben hun eigen Olympische Spelen: The Highland-Games. Zij doen dan aan steen slingeren, boomstam werpen en kogelstoten.

Voorpret

Lees meer over de geweldige Whisky Trail rondreis door Scotland.

Vliegtickets Schotland

Met een klein budget naar Schotland vliegen voor een weekend of een weekje welverdiende vakantie? Als je de weg weet dan kan je al vliegticket aanbiedingen voor Schotland boeken onder de 100,- retour! Lees onze tips hoe je de vliegtarieven van veel aanbieders snel kunt vergelijken om het beste en het goedkoopste vliegticket Schotland te vinden!

Vliegtickets Schotland aanbod & vliegen tips

De vlucht naar Schotland vanaf Schiphol of Brussel duurt circa 1 uur 30 minuten. en vanaf Amsterdam, Dusseldorf en Brussel zijn er heel veel keuzemogelijkheden om naar Schotland te vliegen. Hieronder voor een snel vergelijk een overzicht van de 3 beste actuele deals voor wie naar Edinburgh, de hoofdstad van Schotland wil vliegen. 

Is een andere luchthaven je reisdoel? Als je de tarieven voor vliegtickets van alle airlines wilt vergelijken, dan is het slim te beginnen bij de grote vliegtickets specialisten zoals Vliegtickets.nl of Tix.nl. Deze hebben vaak scherpe aanbiedingen voor vliegtickets, bovendien zie je bij hun in een oogopslag welke luchtvaartmaatschappijen voor jou allemaal gunstig zijn. 

Actuele ticket aanbiedingen voor Edinburgh

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop vliegen naar Schotland? Bepaal zelf je prijs!

Op vliegen naar Edinburgh of vliegen naar Glasgow kan je nu zelf jouw max. budget noemen en als er luchtvaartmaatschappijen zijn of online reisbureaus met aanbiedingen voor of onder dat bedrag dan ontvang je automatisch een mail!

Extra tip: in tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn last minute vliegtickets naar Schotland zelden voordeliger. Sterker nog: de goedkoopste vliegtickets Schotland worden ver voor vertrek verkocht. Start dus op tijd je te oriënteren
op de beste deal voor tickets Schotland door je bijvoorbeeld aan te melden op e-mail services als hierboven beschreven.

Wanneer vliegen om goedkope tickets te vinden?

Meestal zijn vliegtickets Schotland met een vlucht in het weekend voordeliger dan vliegtickets Schotland met doordeweeks vertrek.

In de vakantie kunnen juist weer tickets met doordeweeks vertrek naar Schotland - en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag - goedkoper zijn! Speel dus even met je vertrekdata, dit kan tientallen euro's op je vliegticket schelen.

We blijven het zeggen: online boeken scheelt tientjes!

Regel je vlucht zelf en boek je vliegtickets naar Schotland bijvoorkeur online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten ter hoogte van minimaal 10,- tot soms wel 25,- euro per vliegticket!

Nieuwe vliegticket aanbiedingen worden gepubliceerd op....

De meeste airlines introduceren vliegtickets aanbiedingen Schotland op doordeweekse dagen, met name op dinsdag en woensdag.

Omdat de meeste vliegticket aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste dagen om op zoek te gaan naar goedkope vliegticket Schotland!

Goedkope vluchten naar Schotland vliegen vanaf...

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan ook de vliegtickets tarieven vanaf luchthavens als Dusseldorf en vanaf regionale luchthavens.

Goedkoop naar Schotland? Meer info en tips!

Hotels in Schotland met juiste prijs-kwaliteit verhouding Groot Brittanie specialist Buro Scanbrit maakte een selectie van tientallen hotels en vakantiewoningen in Schotland. Stuk voor stuk op prachtige locaties met veel waar voor je geld; bekijk bijvoorbeeld het Bridge of Cally hotel vlakbij de entree van de Schotse Hooglanden! Of kies voor Hotel Piries in een Victoriaans gebouw op 20 minuutjes lopen van het centrum van Edinburgh. 

Hier staan nog veel meer tips voor Schotland reizen naar Schotland voor een prikkie.

Actuele ticket aanbiedingen voor Edinburgh

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Prijsvrij € 0,00
Tix € 29,50
Cheaptickets.nl € 29,09 Administratiekosten zijn €27,- bij 1 vliegticket of €29,- bij gelijktijdige reservering van 2 of meer vliegreizen.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews