De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vliegtickets Japan

Goedkope vliegtickets Japan boeken? Hier tref je het overzicht met vliegticket Japan aanbod, info m.b.t. de vluchten vanaf Schiphol of Brussel, tips voor goedkoop vliegen naar Japan en hoe je tickets aanbiedingen Japan snel kunt vergelijken.

Met een klein budget naar Japan vliegen? Lees de 6 tips hoe je vliegticket aanbiedingen snel kunt vergelijken om het goedkoopste vliegticket Japan te vinden!

Vliegtickets Japan aanbod en vliegen Japan tips

Vliegen naar Japan duurt circa 11 à 12 uur vanaf Schiphol en   Brussel. Vanuit Nederland kan je vliegtickets naar Japan boeken bij o.a Air France / KLM

Als je alle vliegtickets tarieven wilt vergelijken begin dan bij specialisten als Tix.nl. Deze hebben vaak als eerste de nieuwste ticket aanbiedingen Japan. Bovendien zie je direct de airlines die op jouw gewenste vertrekdata vliegen.

Actuele ticket aanbiedingen voor Tokyo

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkope vliegtickets Japan boek je op...

De meeste airlines introduceren vliegticket aanbiedingen op doordeweekse dagen en dan met name op dinsdag en woensdag.

Omdat de meeste vliegtickets aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste dagen om  goedkope vliegtickets naar Japan te boeken!

Goedkoop vliegticket Japan - Wanneer vliegen?

Vliegtickets met doordeweeks vertrek en met name vluchten op woensdag zijn vaak goedkoper dan vliegtickets Japan met vertrek in het weekend. Een heenvlucht op zondag en retour vliegen op dinsdag of woensdag is vaak relatief goedkoop!

Goedkope tickets Japan - Online boeken

Regel het boeken van vliegtickets Japan online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vrijwel altijd extra reserveringskosten tot soms wel 25,- euro per vliegticket!

Goedkoop vliegen Japan - Vroeg boeken

Last minute vliegtickets zijn lang niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakanties naar Japan vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan vroeg boeken! Ook bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets vaak al weken voor de vlucht uitverkocht.

In het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november, kan het de moeite waard zijn om wat langer te wachten op een gunstige vliegticket aanbieding.

Goedkoop naar Japan vliegen vanaf...

Vergelijk ook de vliegtickets aanbiedingen voor vliegen naar Japan vanaf andere luchthavens in bijvoorbeeld Duitsland. Vliegen vanuit Duitsland is vaak veel goedkoper. Het kan soms tientallen euro's op je vliegticket schelen!

Goedkoop overnachten in Japan?

Het aanbod van hotels in Japan is overweldigend, in elke plaats is er wel een voordelig hotel te vinden. Gebruik bij voorkeur een mega searcher als Trivago waar je meer dan 39.000 hotels in Japan kunt vergelijken op prijs en populariteit.

Goedkoop vliegen naar Japan? Meer tips voor budgetreizigers!

Goedkope tickets naar Japan gevonden? Lees dan hier hoe je je de leukste uitstapjes maakt voor een prikkie en lokaal budgetvriendelijk overnacht!

Meer Japan vliegreis tips!

Wil je meer lezen over de hoogste en mooiste berg van Japan: De Fuji berg? Bekijk onze tips over de Fuji berg en reizen naar Honshu in Japan.

  • Vakantie Japan - De meest bijzondere tips voor een onvergetelijke vakantie in Japan
  • Reizen Japan- Handige informatie voor een reis door Japan.
  • Tokyo- Tips en informatie over Intressante bezienswaardigheden, leuke restaurants en winkels.

Actuele ticket aanbiedingen voor Tokyo

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
China Eastern Airlines € 29,50
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews