De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Je Kos prima kunt verkennen per fiets. Het eiland is op een bergketen na helemaal plat.

Voorpret

Bekijk dit vakantiefilmpje en krijg alvast een goed beeld van het schitterende Griekse eiland Kos.

Excursies op Kos

Excursies op Kos
Excursies op Kos kun je zo gek maken als je zelf wilt. Een dagtrip naar een van de omliggende eilanden of Bodrum mag niet ontbreken. Hier lees je alles over een vakantie op Kos en tips voor de leukste excursies op Kos.

Excursies Kos? Bezoek Kos-Stad

In Kos-Stad vind je alles wat nodig is voor een geslaagde vakantie. De stad heeft een gezellige boulevard, verschillende winkeltjes en een leuke haven. In Kos-Stad vind je ook nog overblijfselen uit de Romeinse tijd. Tevens beleef je een heerlijke stranddag op het populaire Tarzan Beach en kun je in Kos-Stad uitgaan tot in de late uurtjes. Meer lezen over de mooiste stranden van Kos? Kijk in onze Kos Beach Top 5.

Excursies vanuit Kos naar andere Griekse eilanden

Vanuit de haven van Kos-Stad gaan verschillende ferry's en boten naar andere Griekse eilanden. Wil je graag meer eilanden zien tijdens je vakantie kun je ook eens overwegen om een eilandhop vakantie in Griekenland te boeken.

Dagexcursies naar andere eilanden vanuit Kos: dagje Nyssiros
Op dit typisch Griekse eiland overheerst het natuurschoon. Heel bijzonder is de krater die je van dichtbij kan bekijken. Door de openingen in de aarde hoor je bubbelende en sissende geluiden. Dat is het bewijs dat er onder je voeten een enorme kracht ligt van de vulkaan die sinds het eind van de 19e eeuw niet meer is uitgebarsten.

Ook is het leuk om een van de schilderachtige dorpjes op Níssyros te bezoeken; Embórios en Nikiá. Lees alles over Nissyros.

Populaire excursie op Kos: dagje Bodrum

Binnen een mum van tijd ben je met de ferry vanuit de haven van Kos-Stad in de Turkse stad Bodrum. In tegenstelling tot veel Turkse badplaatsen kan je in Bodrum niet alleen souvenirs en kleding kopen, maar zijn er ook echt leuke winkels.

Je treft in Bodrum o.a. een Lacoste winkel en Turkse kledingketens zoals Adilisk en Mavi jeans. Perzische tapijten en goud zijn ook de moeite waard! Als theeliefhebber kom je helemaal aan je trekken... Ook kun je kennis maken met de Turkse cultuur en de gezellige boulevard van het 'St. Tropez van Turkije'. 

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews