De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Openluchtdisco Club Heaven een toplocatie is en al jaren bestaat.

Voorpret

Wil je weten wat de ultieme reistijd is om naar Kos te gaan? Bekijk hier de klimaatgegevens van 12 maanden weer in Kos!

Uitgaan op Kos

Op Kos kan je perfect uitgaan! In de meeste plaatsjes zitten gezellige bars en een disco. Voor het echte bruisende uitgaansleven moet je in Kos-Stad zijn. Hier tref je de grotere bars en clubs. Vanuit sommige plaatsen rijden er zelfs speciale nachtbussen!

Uitgaan Kos? Boek een feestvakantie!

Uitgaan op Kos? Het Griekse eiland is steeds meer een walhalla voor mensen die houden van zon, zee, strand en stappen! Je vind er grote clubs, gezellige bars en leuke plaatsjes met uitgaansgelegenheden. Kos heeft alle mogelijkheden om gezellig een drankje te drinken, maar ook voor een echte feestvakantie! Kijk voor een echte feestvakantie bij:

  • Corendon: Corendon is geen aanbieder van jongerenreizen, maar je boekt er wel zeer voordelige zonvakanties dichtbij het centrum en strand van Kos al v.a. 199,- p.p. 
  • Beachmasters: voordelige jongerenreizen met veel extra's. Meer dan 20 aanbiedingen!
  • GoGo jongerenreizen: een week lang feesten en genieten van zon, zee, strand! Incl. vlucht & app al vanaf 329,- per week.

Actuele zonvakantie aanbiedingen voor Kos

Uitgaan Kos-Stad | Tip no 1 Barstreet

Kos-Stad heeft het gezelligste uitgaansleven van het eiland. De Barstreet van Kos mag je niet missen als je van uitgaan houdt. Hier vind je namelijk een aaneenschakeling van bars, terrasjes, clubs & disco's. Overal krijg je free shots en met regelmaat is er happy hour. Je vind er Hollandse bars als de Orange Camelot met elke avond een DJ, maar ook Engelse pubs en gezellige Griekse tentjes. En natuurlijk kan je na het stappen een broodje gyros, kroket of een lekkere hamburger bij de Mac halen. Een aantal snacktenten is namelijk 24-uur per dag open!

Super tips voor de leukste places in de buurt van de Barstreet:

  • Ga naar de Orange Camelot (Barstreet in 1e links)! Super gezellig sfeertje, lekkere shots en elke dag een DJ die zorgt voor een ultieme party! Soms een Nederlands nummertje, gezellig toch?
  • Doe zeker eens een drankje bij het Hollandse feestcafe de Camel Bar. Hier kun je ook terecht voor de polonaise en een frikandel speciaal! Vlak voor de Barstreet, bij de haven.
  • Niet alleen tussen de Hollanders hossen?? Ga dan naar Saloon Tex in de Bar Street! En sla vooral de gratis shots en happy hour niet over!

Uitgaansleven Kos - De Karaoke bar in Kardámena

Uitgaan op Kos, maar niet de Barstreet onveilig maken?
Als je van karaoke en ‘gouwe ouwe' hits houdt zit je in Kardámena helemaal goed. Bij Nightfever, achter de boulevard is het iedere avond vanaf 21.00 uur feest met karaokemuziek uit de jaren 60, 70, 80 en 90. In de Music Pub Downtown kun je ook tot middernacht karaoke, daarna kan je nog heerlijk dansen tot half 4! De Music Pub Downtown vind je in het steegje achter de aanlegsteiger.

Ook leuk in Kardámena: iedere avond vanaf 22 uur loopt het vol bij de Status Disco Club in Kardámena. In deze modern ingerichte club zijn dagelijks leuke feestjes.

Status Disco Club, bij de weg naar Antimachia, Kardámena, dagelijks open vanaf 22.00 uur.

Uitgaan op Kos in Kéfalos & Tigaki

Tot middernacht geniet je in B52 van een heerlijke cocktail en het uitzicht op zee. Daarna dans je in club B52 de sterren van de hemel. Gelegen aan de haven van Kéfalos, naast hotel Sydney. Geopend vanaf 22.00 uur.

In Popeye's bar, een openluchtclub inclusief zwembad is weinig nodig om de avond te laten slagen! Je vindt de club aan de hoofdstraat van Kéfalos.

Ook de Mascot Discobar in Tigaki is een gezellig café, waar je met je drankje kan praten aan de bar of lekker kan dansen op de dansvloer. Gelegen aan de hoofdstraat nabij de kustweg.

Top 2 reisorganisaties

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews