De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De beroemde arts Hippocrates is geboren op Kos. Het eed wat artsen nu nog steeds afleggen is ook vernoemd naar hem.

Voorpret

Lees alles over de plekjes die je echt moet zien in Kos Stad!

Kos Beach top 5

Kos Beach top 5
Naast alle cultuur is zon, zee en strand de belangrijkste reden voor een vakantie op Kos. In de toeristische plaatsen is het strand vaak druk (maar wel erg gezellig). Wil je weten wat de mooiste stranden zijn? Lees dan onze Kos beach top 5!

Favoriete strand op Kos: Paradise Beach

Bezoek zeker Paradise Beach tijdens je vakantie op Kos. Dit mooie strand heeft allerlei goede voorzieningen en is ook geschikt voor kinderen. Er zijn veel watersportmogelijkheden, tavernes waar je lekker kan eten en zelfs een klein waterpark voor kinderen. 

Paradise beach, te bereiken met de bus vanuit Kéfalos, Kos stad of de boot vanuit Kardámena

Marmari beach is één van de mooiste stranden van Kos

Een van de eerste stranden die je tegenkomt buiten Kos-Stad is het strand van Marmari. Een prachtig lang wit strand, dat zich uitstrekt van oost naar west. Aan de boulevard van Marmari zijn er genoeg eetgelegenheden om een lekkere cocktail te halen of om na een lekker dagje strand meteen te gaan dineren.

Party strand van Kos? Tarzan Beach bij Kos-Stad

In Kos Stad is het op Tarzan beach de hele dag feest. Je drankjes worden geserveerd tot aan je ligstoel en op de achtergrond klinkt er lekkere muziek. Gezellig, je moet er alleen wel tegen kunnen om met zijn alleen hutje mutje bij elkaar te liggen! Na zo'n dagje strand kan je je meteen gaan klaarmaken om te stappen in Kos stad.

Dagje rust? Pak de boot naar Pserimos Beach

Pserimos is een bijna onbewoond eiland voor de kust van Kos, met nauwelijks 100 inwoners vind je hier alle rust. Er worden wel dagtochten georganiseerd vanaf Kos, maar op de verlaten stranden heb je toch het ‘op een onbewoond eiland' gevoel.

Embros thermae: natuurlijke warmwaterbron + strand

Ongeveer 13 kilometer buiten Kos Stad vind je de natuurlijke warmwaterbron Embros Thermae. In het 40 tot 50 graden warme water zit zwavel, wat erg goed is voor het verhelpen van ontstekingen, verschillende huidaandoeningen en het zorgt voor stevige nagels. Ook het water van de zee naast de thermen voelt extra warm aan.

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews