De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

de gemiddelde Portugees maar 1 meter 70 is?

Voorpret

Bekijk hier discotheek Kadoc!

Albufeira Uitgaan

In Albufeira vind je veel kroegen, (feest)cafés, clubs en discotheken! Vooral in de Strip, een lange straat die is vernoemd naar de Strip in Las Vegas, in Praia da Oura is gezellig druk. Ook kun je in het oude gedeelte van Albufeira, waar het publiek wat ouder is, goed stappen! Voor de echt grote discotheken ga je naar Vilamoura, net buiten Albufeira!

Uitgaan Albufeira - Buhba Bar (oude centrum)

Uitgaan Albufeira - cocktails in de Buhba Voor lekkere cocktails ga je naar de Buhba Bar, een hippe club met een balkon op de 1e verdieping en een mooie lounge op de 2e verdieping. Je hebt zelfs uitzicht op het plein vanuit de Buhba Bar! Vervolg je avond in het oude gedeelte van Albufeira in de cafés of discotheken.

Actuele zonvakantie aanbiedingen voor Albufeira

Naar Albufeira? Uitgaan bij de beste clubs & kroegen

Naar Albufeira? Uitgaan is een echte must do. Deze badplaats aan de zuidkust van Portugal is in de zomermaanden heel populair onder jongeren die houden van zon, zee, strand en uitgaan. In Albufeira heb je twee gedeelten: de oude stad met gezellige pleintjes en bars en het nieuwe gedeelte 'Praia da Oura' dat ook wel 'de Strip' wordt genoemd. Hier vind je de grotere clubs en discotheken, maar ook kroegen en bars. Leuke accommodaties voor een feestvakantie Albufeira vind je bij:

  • Sunweb: v.a. circa 200,- boek je al een 4-daagse reis naar deze populaire badplaats. Je treft er de leukste accommodaties dicht bij het strand of nabij de bruisende strip.
  • Beachmasters: reizen naar Albufeira v.a. circa 240,- voor 8 dagen! Super locaties en de leukste feesten bij te boeken.
  • GOGO: vanaf circa 320,- voor 8 dagen heb je een heerlijk appartementje met zwembad midden in het centrum, kijk bij alle aanbiedingen.

De Strip Albufeira | Feestcafé Celebration

Celebration is het feestcafé in het nieuwe centrum. In deze echt Hollandse kroeg is het elke avond vol! Elke week kun je hier meezingen met smartlappen tijdens de Hollandse nacht.

Oude centrum: Feestcafé Bloopers Albufeira

In het hartje van het centrum van Albufeira ligt  Feestcafé Bloopers. In dit café kun je feesten tot in de late uurtjes, want Bloopers sluit pas om 04.00 uur. Alle muzieksoorten die je kunt bedenken komen voorbij van smartlappen tot house! Hier is eenmaal per week de Dutch Night voor als je van een oer-Hollands feestje houdt. Ook Portugal kan ontkomt niet aan een altijd gezellige Holland Party! 

Discotheek Kiss Albufeira | Direct aan de Strip

De bekendste discotheek op Albufeira is hoogstwaarschijnlijk Kiss met 3 dansvloeren! Er wordt hier housemuziek, techno en hip-hop gedraaid door dj's vanuit de hele wereld. Het wordt hier laat druk, maar je kunt dan wel doorfeesten tot 7 uur 's morgens!

De Strip: Wild & Co Albufeira

Leuke tent met goede muziek! Het barpersoneel is heel vriendelijk. Aan het begin van de avond hoor je hier vooral live muziek, daarna kun je dansen op muziek van verschillende dj's!

Club Liberto's Albufeira - Mooiste club aan De Strip

Een van de mooiste clubs in Albufeira is Liberto's! In deze fantastisch ingerichte discotheek kun je vanaf middernacht dansen op de opzwepende beats van dj's!

De Strip: Garage Bar

Op zoek naar lekkere en grote cocktails? In de Garage Bar ben je op de goede plek! Leuk personeel en lekkere muziek om tot in de late uurtjes op te dansen!

Grootste discotheek van Portugal | Club Kadoc Vilamoura

Ook in Vilamoura, een plaatsje vlakbij Albufeira kun je goed stappen en met de taxi ben je er zo! Boek je een vakantie bij Beachmasters of Gogo dan kies je voor de excursie Kadoc Club Night, dan wordt je met de bus naar deze grootste discotheek van Portugal gebracht. Club Kadoc in Vilamoura bestaat uit meerdere zalen waar je tot in de vroege morgen kunt dansen op clubmuziek. Spectaculaire lasershow en relaxruimte op het tropische terras. Kadoc sluit om 7 uur 's morgens! 

Vilamoura: Black Jack

Black Jack is een andere mooie club in Vilamoura. Deze club is er gezellig, maar het wordt er pas laat druk, dus zorg dat je niet te vroeg bent! Vlakbij zit een casino dus daar kun je eerst een paar uurtjes doorbrengen, voordat je het nachtleven onveilig gaat maken!

St. Eulalia: Club Locomia

Club Locomio ligt vlak bij het strand. Er hangt een gezellige sfeer en de muziek is leuk. In Locomio zijn 2 dansvloeren. Vrijdagavond is technoavond en zaterdagavond houseavond!

Top 2 reisorganisaties

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews