De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Dinsdag en woensdag zijn de beste dagen om goedkope vliegtickets Israel te boeken. Dan lanceren veel airlines namelijk nieuwe vliegticket aanbiedingen.

Voorpret

Lees vast alles over duiken in de Rode Zee

Vliegtickets Israel

Goedkope vliegtickets Israel boeken? Hier tref je het overzicht met vliegticket aanbod naar deze zonzekere vakantiebestemming, tips voor goedkoop vliegen naar Israel en om tickets aanbiedingen Israel snel te vergelijken.

Voor wie maar een klein budget heeft om naar Israel te reizen hebben we tips hoe je de grootste kans maakt om goedkope vliegtickets Israel te vinden!

Vliegtickets Israel aanbod & vliegen Israel

Vliegen naar Israel duurt circa 4,5 a 5 uur vanaf Schiphol en nog iets minder vanaf Brussel. Vanuit Nederland kan je vliegtickets naar Tel Aviv  en vliegtickets naar Eilat boeken bij meerdere luchtvaartmaatschappijen. Daarom kan het geen kwaad de prijzen van vliegtickets naar Israel even te vergelijken met die van Israel's nationale luchtvaartmaatschappij El Al. Het makkelijkste doe je dat via een verre vliegreis specialist zoals bijvoorbeeld Tix.nl. Mocht er problemen zijn met je vlucht of vertragingen dan is het namelijk altijd prettig als je op Europees recht een beroep kunt doen (en dan helpt het als je via een Nederlands reisbureau hebt geboekt).

Actuele ticket aanbiedingen voor Tel Aviv

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop vliegticket Israel > tip 1

Om 24:00 komen vliegtickets stoelen naar Israel vrij die touroperators en reisbureaus in optie hadden maar niet zijn verkocht.

Omdat de meeste vliegtickets aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen is dan ook s'avonds laat of s'ochtends vrioeg het beste moment om goedkope vliegtickets naar Israel te boeken!

Goedkoop vluchten Israel > tip 2

Vliegtickets met doordeweeks vertrek en met name vluchten op woensdag zijn vaak goedkoper dan vliegtickets Israel met vertrek in het weekend. Ook heen vliegen op zondag en dinsdag of woensdag retour vliegen is vaak relatief goedkoop!

Goedkope tickets Israel > tip 3

Regel het boeken van vliegtickets Israel online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vrijwel altijd extra reserveringskosten tot soms wel 25,- euro per vliegticket

Lastminute vliegticket Israel > tip 4

Lastminute vliegtickets zijn lang niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakanties naar Israel vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan vroeg boeken! Alleen in het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november, kan het de moeite zijn om wat langer te wachten op een gunstige vliegticket aanbieding naar Israel.

Goedkope vluchten Israel > tip 5

Vergelijk ook de vliegtickets aanbiedingen voor vliegen naar Israel met vertrek vanaf Schiphol met vluchten andere luchthavens zoals Dusseldorf of Brussel. Sinds de invoering van de nieuwe vliegticket tax kan soms tientallen euro's op je vliegticket schelen!

Goedkope vliegtickets Israel > tip 6

Afhankelijk van je wensen en vertrekdata kan het goedkoper zijn om vliegtickets en hotel of appartement in Israel ineens te boeken. Op  de website van TUI  kan je bijvoorbeeld tegenwoordig naast georganiseerde rondreizen ook individuele rondreizen en fly drives vinden. Deze kunnen soms erg gunstig qua prijs zijn. Neem dit dus zeker mee in je vergelijk!

Vliegen Israel > luchthaven informatie + must sees

De grootste luchthaven van Israel is Ben Gurion Airport op 20 kilometer van Tel Aviv. Israel heeft nog zes andere luchthavens; Eilat Airport, Haifa Airport, Jeruzalem Airport, Masada Airport, Ovda Airport en Rosh Pina Airport.

Vliegtickets binnen? Bekijk hier dan de must sees van Israel.

Actuele ticket aanbiedingen voor Tel Aviv

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Cheaptickets.nl € 29,09 Administratiekosten zijn €27,- bij 1 vliegticket of €29,- bij gelijktijdige reservering van 2 of meer vliegreizen.
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
TUIFly.be € 0,00
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 19 april 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews