De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De goedkoopste vliegtickets Eilat boek je bijna altijd voor vluchten met vertrek op woensdag!

Voorpret

Lees: de Lonely Planet Israel & The Palestinian Terretories.

Goedkope vliegtickets Eilat

Goedkope vliegtickets Eilat boeken? Hier tref je het overzicht met tips van onze vliegexperts om met een klein budget naar Eilat te vliegen. Lees snel onderstaande tips hoe je vliegticket aanbiedingen snel kunt vergelijken om het goedkoopste vliegticket naar Eilat te vinden!

Zeker voor het voor- en najaar is Eilat een fijne vakantie bestemming. Naast een directe vlucht naar Eilat, kun je ook overwegen om te vliegen op Aqaba in Jordanie.

Goedkope vliegtickets Eilat: aanbod vanuit Nederland

Vanuit Nederland kan je vliegtickets naar Eilat boeken, maar soms is het makkelijker om te vliegen naar het nabijgelegen Aqaba in Jordanie.  TUI.nl Reizen heeft de ideale winterzon bestemming Eilat opgenomen in het aanbod en biedt ook pakketreizen aan incl. vlucht + hotel. Soms is dat zelfs voordeliger dan losse tickets naar Eilat!

Let op: de luchthaven van Eilat wordt ook wel Ovda genoemd. Soms is het dus even zoeken! Kijk voor een compleet overzicht van alle airlines (dus ook bijvoorbeeld El Al, KLM etc) even bij een grote vliegticket vergelijkers. Dan weet je zeker dat je alles hebt bekeken.

Actuele ticket aanbiedingen voor Eilat

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop vliegen naar Eilat? Pakketreis!

Pakketreizen zijn vaak de voordeligste optie. Lees hier alles over het boeken van een volledige vakantie naar Eilat. De reden hiervoor is overigens simpel. Grote touroperators zoals TUI.nl reizen hebben hun eigen luchtvaartmaatschappij. Als ze veel hotelkamers over hebben kunnen ze dus besluiten de pakketprijzen aanzienlijk te verlagen. We zien regelmatig dat je voor losse vliegtickets naar Eilat even veel moet betalen als voor een week vakantie met vlucht en hotel!

Goedkoop vliegticket Eilat > tip 2

Vliegtickets met doordeweeks vertrek en met name vluchten op woensdag zijn vaak goedkoper dan vliegtickets Eilat met vertrek in het weekend. Ook heen vliegen op zondag en dinsdag of woensdag retour vliegen is vaak relatief goedkoop!

Goedkoop vliegticket Eilat? Cheap tickets alert!

Op Vliegen naar Eilat kan je zelf aangeven wat je maximaal wilt betalen voor vluchten naar Eilat: als er dan een reisbureau of airline is met een aanbieding onder dat bedrag ontvang je automatisch een flight alert!

Goedkope tickets Eilat > tip 3

Regel het boeken van vliegtickets Eilat online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vrijwel altijd extra reserveringskosten tot soms wel 25,- euro per vliegticket!

Lastminute vliegticket Eilat > tip 4

Last minute vliegtickets zijn lang niet altijd goedkoop! Wil in de schoolvakanties naar Eilat vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan vroeg boeken! Ook bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets vaak al weken voor de vlucht uitverkocht.

In het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november, kan het de moeite zijn om wat langer te wachten op een gunstige vliegticket aanbieding.

Goedkope vliegtickets Eilat > tip 5

Vergelijk ook de vliegtickets aanbiedingen voor vliegen naar Eilat met vertrek vanaf Schiphol of Brussel met vluchten andere luchthavens zoals Dusseldorf of Eindhoven. Het kan soms tientallen euro's op je vliegticket schelen!

Vliegen Eilat > luchthaven informatie

Heb je een zonvakantie aan de Rode zee kust in gedachten? Dan vlieg je naar Eilat Airport, de zuidelijkst gelegen luchthaven van Israel. Dit kleine vliegveld ligt in Eilat en is vlakbij het centrum waar zich de hotels bevinden.

Hoe lang is het vliegen naar Eilat?

Vliegen naar Eilat duurt circa 4,5 a 5 uur vanaf Schiphol en nog iets minder vanaf Brussel.

Naar Eilat? Meer informatie!

Goedkope vliegtickets Eilat gevonden? Hier tref je meer informatie over vakantie aan de Rode Zee. Overweeg je i.p.v. naar Eilat naar Tel Aviv  of andere bestemmingen in Israel te vliegen, dan tref je hier meer tips.

Actuele ticket aanbiedingen voor Eilat

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
WaarSchijntdeZonWel.nl € 0,00 WaarSchijntdeZonWel.nl toont het aanbod van verschillende aanbieders van zonvakantie pakketreizen. De toeslagen kunnen per aanbieder verschillen.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews