De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Dinsdag en woensdag zijn de beste dagen om om goedkope vliegtickets Tel Aviv te boeken.

Voorpret

Lees: de Lonely Planet Israel & The Palestinian Terretories.

Goedkope vliegtickets Tel Aviv

Goedkope vliegtickets Tel Aviv boeken? Hier tref je het overzicht met vliegticket Tel Aviv aanbod, info m.b.t. de vluchten vanaf Schiphol of Brussel,  en de beste tips om met een klein budget naar Tel Aviv te vliegen en en snel het goedkoopste vliegticket naar deze populaire badplaats in Israel te vinden.

Goedkope vliegtickets Tel Aviv: vanaf Schiphol

Vliegen naar Tel Aviv duurt circa 4,5 a 5 uur vanaf Schiphol en nog iets minder vanaf Brussel. Het kan aanzienlijk voordeliger zijn om een vlucht te boeken inclusief één overstap. Reken dan wel op een totale reistijd naar Tel Aviv van ongeveer 6,5 uur.

Tegenwoordig vliegen een aantal maatschappijen direct vanaf Amsterdam Schiphol naar de luchthaven van Tel Aviv. De luchthaven van Tel Aviv heet Ben Gurion International Airport, naar de eerste premier van Israel. Wil je direct vanaf Amsterdam naar Tel Aviv vliegen met de bekende, nationale luchtvaartmaatschappij van Israel (El Al bekend om zijn veiligheid), kijk dan bij een grote vliegticket specialist als Tix.nl voor voordelige vliegtickets naar Tel Aviv. Hier kun je ook terecht voor voordelige tickets met overstap of vanaf Brussel.

Actuele ticket aanbiedingen voor Tel Aviv

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop vliegen Tel Aviv > tip 1

De meeste airlines introduceren vliegticket aanbiedingen op doordeweekse dagen en dan met name op dinsdag en woensdag.

Omdat de meeste vliegtickets aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste dagen om  goedkope vliegtickets naar Tel Aviv te boeken!

Tel Aviv: vlucht + hotel = besparen

Afhankelijk van je wensen en je voorkeurs vertrekdata kan het in veel periodes goedkoper zijn om vliegtickets en hotel of appartement in Tel Aviv ineens te boeken. Bij TUI kan je bijvoorbeeld voordelige fly drives boeken, waarbij vlucht, hotels en autohuur inbegrepen zijn. 

Plan je vliegreis niet op zaterdag!

Vliegtickets met doordeweeks vertrek en met name vluchten op woensdag zijn vaak goedkoper dan vliegtickets Tel Aviv met vertrek in het weekend. Ook heen vliegen op zondag en dinsdag of woensdag retour vliegen is vaak relatief goedkoop!

Lastminute naar Tel Aviv?

Last minute vliegtickets zijn lang niet altijd goedkoop! Wil in de schoolvakanties naar Tel Aviv vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan vroeg boeken! Ook bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets vaak al weken voor de vlucht uitverkocht.

In het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november, kan het de moeite zijn om wat langer te wachten op een gunstige vliegticket aanbieding.

Check tarieven van andere vertrek luchthavens

Vergelijk ook de vliegtickets aanbiedingen voor vliegen naar Tel Aviv met vertrek vanaf Schiphol of Brussel met vluchten andere luchthavens zoals Dusseldorf of Eindhoven. Het kan soms tientallen euro's op je vliegticket schelen!

Gratis Tel Aviv Cheap Flight alert service!

Zeker weten dat je niet te veel betaalt voor je vliegticket naar Tel Aviv? Op vliegen naar Tel Aviv kan je gebruik maken van een Flight Alert e-mailservice o.b.v. het maximale bedrag dat je wilt betalen voor een vliegticket Tel Aviv. Hier kun je zeer veel aanbieders van vliegtickets naar Tel Aviv met elkaar vergelijken!

Vliegen Tel Aviv > luchthaven informatie

Heb je een zonvakantie aan de middellandse zee kust in Israel gedachten? Dan vlieg je naar Tel Aviv, naar de grootste  luchthaven van Israel: Ben Gurion Airport. Israel heeft zeven luchthavens, Ben Gurion Airport,  Eilat Airport, Haifa Airport,  Jeruzalem Airport, Masada Airport, Ovda Airport en Rosh Pina  Airport. Ben Gurion, de luchthaven van tel Aviv, ligt op  20 kilometer ten zuid oosten van het centrum van Tel Aviv.

Naar Tel Aviv? Meer tips!

Goedkope vliegtickets Tel Aviv gevonden? Hier tref je meer informatie als je vakantie in Tel Aviv wilt combineren met duiken in de Rode Zee. Overweeg je i.p.v. naar Tel Aviv naar Eilat te of andere bestemmingen in Israel te vliegen, dan tref je hier meer tips.

Actuele ticket aanbiedingen voor Tel Aviv

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
Cheaptickets.nl € 29,09 Administratiekosten zijn €27,- bij 1 vliegticket of €29,- bij gelijktijdige reservering van 2 of meer vliegreizen.
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews