De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Vluchten Amsterdam St Petersburg zijn tot tientallen procenten goedkoper in de winter (en met een dikke jas is het er ook dan geweldig!)

Voorpret

Lees alvast alles over de meest beroemde attractie van St Petersburg: de Hermitage.

Vliegticket St Petersburg

Een goedkoop vliegticket St Petersburg boeken? Hier tref je het overzicht met het vliegtickets St Petersburg aanbod, info m.b.t. de vluchten St Petersburg vanaf Amsterdam of Brussel en tips voor goedkoop naar St Petersburg vliegen.

Hoewel de kortste vluchten de rechtstreekse vluchten zijn vanaf Amsterdam of Dusseldorf, zijn dat zeker niet altijd de goedkoopste. Doorgaans kun je veel geld besparen door over te stappen of een tussenstop te kiezen. Let daar dus zeker op! Je reisduur neemt uiteraard wel snel een paar uurtjes toe.

Vliegticket St Petersburg & vluchten St Petersburg

Als je de tarieven voor vliegtickets naar St Petersburg van alle maatschappijen wilt vergelijken, start je het beste bij onderstaande grote vliegticketspecialisten. Deze online reisbureaus vergelijken namelijk de tarieven van bekende airlines als met goedkope (lokale) maatschappijen en low cost vluchten met overstap of tussenstop. Zo krijg je snel beeld hoe je het goedkoopste naar St. Petersburg kunt vliegen!

Het kan overigens aanzienlijk goedkoper zijn om het vliegticket en je hotel tegelijk te boeken. Via Goedkoopstetedentrips.nl/St Petersburg vind je vaak erg leuke deals en zie je snel welke aanbieder de beste deal van het moment heeft.

Actuele ticket aanbiedingen voor St Petersburg

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkope vliegtickets St. Petersburg?

Boek je vliegticket St Petersburg als het even kan online. Voor het telefonisch boeken van een vliegticket betaal je vaak extra reserveringskosten ter hoogte van minimaal € 10,- tot soms wel € 45,- per vliegticket!

Goedkope vlucht St. Petersburg, lastminute ....?

Lastminute tickets zijn niet altijd het goedkoopst en lastminute boeken naar St Petersburg heeft nog een nadeel... Je hebt toch even een weekje nodig om je visum te boeken neem daarin liever geen risico. Nb voor meer informatie over je visum naar St Petersburg kan je terecht bij de Ambassade van Rusland.

Van Amsterdam naar St Petersburg? Of toch....

Er zijn meerdere voordelige routes om te vliegen naar St Petersburg. De duurste route is doorgaans de rechtstreekse route vanaf Schiphol. De totale reisduur bedraagt dan echter ook maar zo'n 3 à 3,5 uur. Goedkoper is het echter om te vliegen met een tussenstop / overstap, maar vergelijk ook zeker een vertrek vanaf een andere internationale luchthaven! Zeker een vertrek vanaf Brussel Zaventem of Dusseldorf International is het vergelijken waard.

Tip: gratis cheap tickets St Petersburg alert

Wil je gewoon graag een keer naar St. Petersburg, maar wacht je graag een goede aanbieding af? Op de nieuwe website vliegen naar St Petersburg kan je gebruik maken van een gratis flight alert service op basis van het bedrag dat je maximaal wilt uitgeven voor je vluchten!.

De nieuwste aanbiedingen naar St. Petersburg

De meeste airlines introduceren nieuwe aanbiedingen vroeg in de ochtend of aan het einde van de middag. Omdat de meeste vliegtickets aanbiedingen beperkt beschikbaar zijn, zijn de ochtend en avond dan ook de beste tijden om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets naar St Petersburg!

Kies een gunstige vertrekdatum

Wil je een weekendje naar St Petersburg? Een vliegticket met vertrek op donderdag of vrijdagavond is vaak voordeliger dan op zaterdagochtend. Gedurende de schoolvakanties zijn doordeweekse vertrekdata het goedkoopste; daarbuiten is dat juist vaak andersom. Speel dus met je vluchtdag het kan je tientallen euro's op een vliegticket schelen!

Een kleine omweg kan tientallen euro's schelen

Vind je het niet erg om wat langer onderweg te zijn wanneer de kosten lager uitvallen? Vergelijk dan ook eens de vliegticket tarieven naar luchthavens in de buurt van Sint-Petersburg. Vanuit Tallinn, de hoofdstad van Estland, vertrekt er een Euroline-bus die je voor 10-15 euro in circa 6 uur in St.Petersburg brengt. Ook vanuit de Finse hoofdstad Helsinki ben je met de trein of bus in circa 6 uur in St-Petersburg.

Soms is een extra nacht goedkoper!

Wil je drie of vier dagen naar St Petersburg? Vraag ook de kosten op voor een dagje langer (of zelfs voor een volle week)! Alles draait namelijk om het vinden van de voordeligste vluchtdagen, door de drukste vluchtdagen te vermijden en een nachtje extra te blijven), kan je soms heel veel besparen!

Luchthaven informatie: Pulkolvo International Airport

De internationale luchthaven van St. Petersburg, Pulkolvo, ligt op circa 20 km van het stadscentrum. Voor de terminals staan er taxi's klaar voor een rit naar het centrum. Uiteraard is deze rit voordeliger met de bus. De stadsbussen 13 of 39 brengen je voor minder dan een € 1,- naar het metrostation Moskovskaja. Daarnaast rijden er snelle Airportbussen naar diverse locaties in het centrum voor circa €2,50.

Actuele ticket aanbiedingen voor St Petersburg

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
GoedkoopsteStedentrip € 0,00 Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt aanbieders van stedentrips. De bijkomende kosten staan per aanbieder op de website.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 09 mei 2023
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews