De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De meest populaire attractie "Its a small world" is? Hier vind je 281 audio-animatronics figuren, 48 bewegende speeltjes en nog 247 bewegende accessoires.

Voorpret

Trek alle Disneyfilms weer even uit de kast om alvast in die magische sfeer te komen.

Disneyland Entree & combinatie tickets

Disneyland Entree & combinatie tickets

Laat je onderdompelen in de magische wereld van Disney en bezoek de Disneyparken in Parijs! De meest bekende van de twee is Disneyland, maar ook het Walt Disney Studios Park is een belevenis voor jong en oud! Vind hier informatie over entreetickets, combinatietickets, openingstijden en allerlei handige tips voor Disneyland entree.

Disneyland entree tickets

Het Disney imperium in Parijs bestaat uit twee parken. Het meest bekende van de twee is het Disneyland Park, opgericht in 1992. Het andere park is het Walt Disney Studios Park en opende zijn deuren tien jaar later in 2002.

Beide parken hanteren dezelfde entreeprijzen. Het is ook mogelijk om combinatietickets te kopen. Dan kun je beide parken bezoeken met één pas! Uiteraard kun je ook meerdaagse tickets kopen. 

Supertip! Wil je meerdere malen naar Disneyland Parijs binnen 12 maanden tijd? Dan kun je een toegangsticket voor meerdere dagen kopen, want de 2 of 3 dagen hoeven niet opeenvolgend te worden gebruikt.

Lees hieronder meer over de verschillende Disneyland entree tickets, toegangsprijzen, speciale arrangementen, openingstijden en allerlei handige tips.

Entreekaarten Disneyland Parijs & kortingen meerdaagse passen

1 dag / 1 park

 • Volwassenen: 65,-
 • Kinderen t/m 2 jaar: Gratis
 • Kinderen van 3 t/m 11 jaar: 59,-

1 dag / 2 parken

 • Volwassenen: 80,-
 • Kinderen t/m 2 jaar: Gratis
 • Kinderen van 3 t/m 11 jaar: 74,-

2 dagen / 2 parken

 • Volwassenen: 139,-
 • Kinderen t/m 2 jaar: Gratis
 • Kinderen van 3 t/m 11 jaar: 126,-

3 dagen / 2 parken

 • Volwassenen: 169,-
 • Kinderen t/m 2 jaar: Gratis
 • Kinderen van 3 t/m 11 jaar: 156,-

4 dagen / 2 parken

 • Volwassenen: 209,-
 • Kinderen t/m 2 jaar: Gratis
 • Kinderen van 3 t/m 11 jaar: 189,-

Boeken? Klik hier om je Disney entree ticket makkelijk & snel online te boeken. Tip: tijdelijke aanbieding: 2 Disneyland vParken voor de prijs van 1!

*Entreeprijzen voor het laatst gecheckt op: 09-01-2020 

Entree Disney: speciale aanbiedingen van Disneyland

Disneyland Parijs heeft vaak interessante aanbiedingen waar je voordeel uit kunt halen, zoals een gratis overnachting in een Disney Hotel voor kids of flinke korting op je Disney entree tickets. Nu verblijven kinderen t/m 6 jaar bijvoorbeeld gratis in het hotel en alsof dat nog niet genoeg is krijgen ze ook gratis toegang tot de Disney parken! Lees meer: actuele Disney aanbiedingen met verblijf en toegang.

Zo heeft Disneyland veel vaker interessante aanbiedingen voor arrangementen in een van hun Disney hotels, waarbij je vaak toegang tot de parken gratis krijgt. Check dus altijd even de site van Disneyland Parijs.

Goedkope entreetickets Disneyland Parijs? Aanbieding Losse tickets boek je tijdelijk heel voordelig! Met de Halloween toegangsticket bezoek je 2 Disneyparken voor de prijs van 1!

Tip! Bespaar op je entree! Weekendje Disneyland Parijs incl. onbeperkte entree! Bespaar op de entreekosten door een compleet weekendje in Disneyland Parijs te boeken en ontvang nu tot 2 nachten en 2 dagen gratis toegang en verblijf + kinderen t/m 6 jaar gratis! Deze aanbieding is incl. toegang tot beide Disney Parken en verblijf in een Disney Hotel. Je mag gratis gebruik maken van een fastpass en je mag voor openingstijd al het park in (extra Magische Uurtjes)! Bekijk snel alle informatie over deze actie.

Goedkope reistips naar Disney Goedkoop met de trein naar Disney reizen? Hier lees je alles over de routes, reistijd en leukste aanbiedingen voor een reis per trein naar Disneyland Parijs. Ook een prima optie: maak een luxe busreis naar Disneyland Parijs.

Openingstijden Disneyparken

De Disneyparken zijn 365 dagen per jaar geopend. De openingstijden van beide parken varieren per dag. Toch kun je over het algemeen van de volgende tijden uitgaan;

Disneyland Park: Disneyland is geopend vanaf 10.00 uur 's morgens. Het park sluit op doordeweekse dagen meestal 19.00 of 20.00 uur. In de weekenden is het vaak tot 22.00 uur geopend. In de zomer is het park tot 23.00 uur of zelfs nog later geopend! 

Walt Disney Studios Park: Walt Disney Studios Park is op doordeweekse dagen te bezoeken tussen 10.00 en 18.00 uur. In de weekenden sluit het park meestal om 19.00 uur. 

Let op: De openingstijden zijn variabel en hangen samen met factoren als schoolvakanties, feestdagen, seizoenen en speciale evenementen van Disney. Check de actuele tijden op www.disneylandparis.com

 Lees hier meer over de openingstijden van Disneyland. 

Handige tip > De Fastpass

Dankzij de gratis Fastpass hoef je niet uren in de rij te staan voor een attractie. Zo kun je je tijd efficiënt besteden waardoor je zo veel mogelijk op een dag kunt zien. De Fastpass is te verkrijgen bij de Fastpass automaat nabij de attractie van je keuze.

Het enige wat je hoeft te doen is je toegangsbewijs door de automaat te laten scannen. Je krijgt dan een Fastpass ticket met een tijdsindicatie waarop je bij de attractie dient te zijn. Kom op de aangegeven tijd terug bij de betreffende attractie en je kunt dankzij de Fastpass zo doorlopen. Dit verkort de totale wachttijd op een dag aanzienlijk. Helaas heeft niet iedere attractie een Fastpass Service.

Meer info & tips

Meer Disney informatie en tips?

Lees ook meer over Parijs:

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews