De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De internationale trein vanuit Nederland voor de deur van Disneyland Parijs stopt? Een ticket boek je vanaf circa 40 euro. Meer info vind je op Disney met de trein.

Voorpret

Wanneer zijn de Disney parken geopend rond de feestdagen? Bekijk hier de openingstijden van Disneyland Paris met oud en nieuw en andere feestdagen. Op 31 december zijn de parken tot 01.00 uur 's nachts open!

Oud & Nieuw Disneyland Parijs

Oud & Nieuw Disneyland Parijs

Dit jaar eens heel bijzonder de jaarwisseling vieren? Vier oud en nieuw in Disneyland Parijs! De speciale shows, duizenden twinkelende lichtjes, sneeuw die neervalt in Main Street en het mooiste vuurwerk dat je ooit hebt gezien zijn een onvergetelijke ervaring. De meest magische oud en nieuw vier je in Disney!

Disneyland Parijs Oud en Nieuw 2019

Tijdens oud en nieuw is Disneyland Parijs omgetoverd tot een magisch winter wonderland. Het bekende roze sprookjeskasteel wordt een paleis vol twinkelende lichtjes. Ook sneeuwt gegarandeerd in Main Street, de hoofdstraat van Disneyland Parijs met de jaarwisseling! Daarnaast ontmoet je in december de kerstman en is de grote kerstboom feestelijk opgetuigd. Iedere dag is er een thema spektakel, bijvoorbeeld Mickey die met al zijn Disney vrienden de lichtjes van de kerstboom ontsteekt.

Speciale tip voor een verblijf met Oud en Nieuw in Disneyland Parijs:
De jaarwisseling in Disney vieren? Of een paar dagen naar Disneyland Parijs tussen kerst en nieuwjaar? Dan is Village Nature Parishet unieke nieuwe resort  bedacht door Center Parcs i.s.m. Disney, een echte supertip voor je verblijf. Dit vakantieresort met een keuze uit luxe accommodaties tot 12 personen is een geweldige plek om je te ontspannen na een dag in de Disneyland parken of in Parijs. Ontdek nu de aantrekkelijke last minute deals met kortingen tot 27% en meer!  

Meer leuke deals om nieuwjaar in Disneyland Parijs in te luiden!
Op zoek naar goedkope reizen naar Disney rond nieuwjaar? Ieder jaar zorgt Disneyland Parijs voor een spectaculaire jaarwisseling met speciale vuurwerkshows, nieuwjaarsshows en feestelijke parades, maar ook met speciale aanbiedingen. Op www.disneylandparijs.nl vind je de actuele aanbiedingen voor de kerstvakantie. Ook met kerst en oud en nieuw gelden nu nog enkele speciale aanbiedingen. Zo krijg je nu, dus ook in de kerstvakantie en met de jaarwisseling extra voordeel op arrangementen o.a. in de vorm van gratis ontbijt en diners! Ter indicatie: 2 ouders met 2 kinderen verblijven rond de jaarwisseling al 3 dagen in Disney hotel Davy Crocket Ranch vanaf circa 250,- per persoon. Dit is inclusief entree tot beide Disneyparken! 

Oud en Nieuw arrangement Disneyland Parijs opties  
De prijzen voor een verblijf in Disneyland Parijs kunnen in de maand december flink stijgen. Het beste alternatief is een hotel in de omgeving van het park en de beste site waarvoor je hier terecht kunt is Trivago. Wij hebben de selectie met hotels in de buurt van Disneyland Parijs al voor je gemaakt. O.a. ook hotels met handige shuttleservice naar Disneyland Parijs.

Magische momenten: Disneyland Parijs nieuwjaar 2018

De grote Disneyland Parijs vuurwerkshow
Miljoenen lichtjes! De knaller van het oud en nieuw spektakel in Disneyland Parijs is het vuurwerk om middernacht. Iedereen verzamelt zich bij het Kasteel van Doornroosje, er wordt afgeteld en dan... Bonne Annee! Het prachtige vuurwerk begint en iedereen kijkt naar de sterrenhemel. Echt een knallend begin van het nieuwe jaar!

Maar er zijn nog zoveel meer leuke dingen in het park te beleven. Naast alle twinkelende lichtjes en de witte straten en daken, zul je ook de kerstman tegenkomen (met echte rendieren!) en zal Mickey tijdens een magische show de lichtjes in de mega grote kerstboom én de lampjes van het Doornroosje kasteel ontsteken!

Meer slimme Oud en Nieuw Disneyland Parijs tips

Je bent natuurlijk niet de enige tijdens op de laatste dag van het jaar in Disneyland. Daarom een paar tips:

Tip 1: Reserveer vooraf een restaurant waar je wilt eten op oudjaarsavond. De restaurants zitten bomvol en bij de eetkramen sta je vaak in een lange rij. Voorkom die stress en reserveer op tijd!

Tip 2: Kleed je warm aan. Wanneer je 's avonds buiten staat te wachten op het vuurwerkspektakel kan je flink afkoelen! Een skibroek is dan geen overbodige luxe. Ook in de rij voor de attracties kan het erg koud zijn.

Tip 3: Is het knallende vuurwerk voorbij? Dan wil iedereen tegelijk naar de uitgang en terug naar het hotel, daarom is het vaak druk en hectisch. Het park is tijdens oud en nieuw tot 1.00 uur open, dus kan het gunstig zijn om nog een attractie te doen. Grote kans dat je daarna in alle rust het park uitloopt.

Per vliegtuig, trein of bus in december naar Disneyland

Je kan natuurlijk op een winterse dag gewoon met de auto naar Disneyland rijden. Slaap je in een Disney hotel, dan betaal je namelijk in de meeste gevallen geen parkeerkosten bij het park. En verblijf je in een ander hotel? Dan kan je je auto parkeren op de grote parkeerplaats voor ongeveer een tientje per dag. Maar let wel, je bent met de auto 5 uur onderweg, hebt kans op files, parkeerproblemen + kosten en misschien wel last van jengelende kinderen achterin... Bekijk daarom ook eens onderstaande reisopties.

Met de trein naar Disneyland Parijs: vanaf Amsterdam, Schiphol en Rotterdam kun je 10 x per dag in 3,5 uur naar hartje Parijs reizen. Een ticket boek je vanaf 35 euro p.p. Wil je voor de Disney poort worden afgezet? Vanaf Nederland rijdt er een trein rechtstreeks naar Disneyland! 

Busreizen naar Disney Diverse reisorganisaties bieden (meerdaagse) busreizen aan waarbij hotel & entree vaak zijn inbegrepen. Met kinderen naar Disney? Misschien is dan de kidsbus iets voor jou! 

Per vliegtuig naar Disney Parijs In een uurtje vlieg je naar Parijs en vanaf het vliegveld pak je makkelijk de shuttlebus of de trein naar Disney. 

Meer Disney oud en nieuw tips tips

Zoek je algemene informatie over Disney? Lees dan ons hoofdartikel over Disneyland Parijs. Bekijk ook eens de Top 5 Disney Hotels .Voor meer informatie over entreeprijzen lees je de reisgids over entreeprijzen & Disneytickets. Wil je naar Disney rond de feestdagen, maar reis je met een klein budget? Lees dan deze tips voor een low budget Disney trip. 

Blijf je toch liever thuis met oud en nieuw of vier je de jaarwisseling liever niet in Disney, maar in hartje Parijs? Dan kan je alsnog van feestelijk winters Disney genieten. Van begin november t/m de eerste week van januari zijn er in Disney extra feestelijke shows, duizenden lichtjes, een wonderlijk grote kerstboom en de kerstman met zijn rendieren. Lees meer over Disney met kerst en oud en nieuw in Parijs.
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews