De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Busreis Disneyland

Busreis Disneyland

Per bus naar Disneyland Parijs? Voor een bezoek aan Disney is een busreis een voordelige en ontspannen manier van reizen. Hier tref je tips & een handig overzicht met reisorganisaties om de aanbiedingen van  busreizen Disneyland Parijs te vergelijken.

Goedkope busreizen Disneyland Parijs aanbiedingen

Goedkoop met de bus naar Disneyland Parijs? Een busreis naar Disneyland Parijs is een comfortabele manier van reizen. Vaak staan al in de bus de Disney video's aan, dus je komt lekker uitgerust aan in Parijs. 

Goedkope Buspendel Disneyland Parijs Als je goedkoop naar Disneyland Paris met de bus wilt, is er in Nederland helaas maar weinig keuze uit betrouwbare aanbieders en lengte reizen. Een site die wel boekbaar aanbod heeft voor een buspendel naar Disneyland Parijs is OAD reizen. Helaas betreft dit wel een website met slechte navigatie en een beperkt aantal aanbiedingen. Maar ze bieden wel vervoer naar Disneyland met de eigen Oad Disney bus, die je hier als losse buspendel kunt boeken. Het meest populair is de 3 daagse busreis Disneyland Parijs. Maar je kunt ook een dagtrip Disneyland Parijs busreis boeken, of 2 tot 5 daagse Disneyland Parijs Busreizen.

Dagreis Disneyland Parijs per bus

Zo maar 1 dagje Disneyland Paris per bus bezoeken? Ook een dagtocht per bus naar Disneyland Parijs is leuk om te doen! Opstappen kan in een groot aantal plaatsen in Nederland o.a. vanaf Amsterdam, Utrecht, Breda en nog meer plaatsen.

De meeste bussen vertrekken midden in de nacht of heel vroeg in de ochtend naar Disneyland. Je kunt zelf kiezen welke van de Disney parken je wilt bezoeken: het beroemde Disneyland Park of de Walt Disney Studios, waar je de filmwereld instapt. Je bent circa 10 uur lang in Disneyland Parijs en na een magisch dagje Disneyland Parijs stap je, moe - maar zeker weten voldaan weer op de bus terug naar huis!

>> De beste aanbieding voor een dagtocht Disneyland Parijs boek je v.a. 105,- p.p. incl. entreeticket t.w.v. +- 50,- p.p!

Handige shuttleservice: van Parijs naar Disneyland Parijs

Heb je een hotel in Parijs of wil je tijdens je weekendje Parijs een bezoek brengen aan Disneyland Parijs? Dan is deze handige shuttleservice van je hotel naar Disneyland Parijs heel erg fijn. De Disneyland Paris Express shuttle brengt je snel van het centrum van Parijs naar Disneyland Parijs. Voor circa een tientje kan je ook een privé transfer van je hotel naar het park boeken.

Naar Disneyland met de bus of... reizen per trein!

De hogesnelheidstrein is een perfect en goedkoop alternatief voor busreizen naar Disneyland. Het grootste voordeel van de trein t.o.v. de bus is dat je er heel snel bent (circa 5 uurtjes reizen). Ook is een treinreis niet veel duurder dan een busreis. Een enkele reis van Amsterdam naar station Marne La Vallee - Chessy (het station bij Disneyland Parijs) kan je bij NS al reserveren v.a. circa 39,- per volwassene. Kinderen t/m 11 jaar krijgen korting. Je kan je treinreis tot 3 maanden van te voren reserveren.

Een ander groot voordeel is dat je verder vrij bent om uit te zoeken waar je wilt slapen. Zo kan je via Trivago een hotel zoeken in de omgeving van Disneyland Parijs. Meer info over de route: Disney bezoeken per trein.

Extra tip: boek je Disney entreetickets vooraf online bij Disneyland dat is voordelig (en je hoeft niet in de rij).

Parijs + Disneyland Parijs combinatie busreizen

Combineer je trip naar Disneyland Parijs met een bezoek aan de stad! Hiervoor kun je een speciale busreis boeken bij Oad v.a. circa 350,- (exclusief entree). Hierbij kies je voor een hotel halverwege Disneyland en Parijs. Er zijn 3- of 4 daagse reizen waarbij je Disneyland en Parijs combineert.

Ons reisadvies: boek de 4-daagse busreis, want naar onze mening en ervaringen is 3 dagen eigenlijk net te kort om alles te kunnen doen én zien (ook gezien het feit dat de busreis ook een paar uur in beslag neemt). Je beslist zelf hoe lang je Disneyland en hoe lang je Parijs bezoekt!

Tip: boek nu alvast je entreetickets!

Nadat je je busreis hebt geboekt, is het slim om ook vast je toegangsbewijs voor het park te boeken. Voor handige tips over hoe je aan goedkope entreekaarten voor Disneyland Parijs komt, raden wij het je aan om verder te lezen in onze Disneyland entreekaarten special.

Speciale toegangstickets aanbieding: 2 parken voor de prijs van 1! Deze mooie aanbieding willen we je natuurlijk niet onthouden! Maak je busreis naar Disneyland Parijs compleet met deze speciale zomeraanbieding voor super voordelige entreekaarten tot beide Disney parken. Dan bezoek je beide Disney Parken in Parijs voor de prijs van 1 toegangsticket! Op deze manier ga je helemaal goedkoop naar Disneyland Parijs.
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews