Disneyland Halloween 2018

disneyland halloween

Ontdek Disneyland Parijs tijdens Halloween: Disney verandert in oktober in een groot griezelfeest en het park staat helemaal in het teken van het Disney Halloween festival!

Van 1 oktober t/m 1 november 2018 staat Disneyland Parijs geheel in het teken van Halloween. Het park is sp(r)ookjesachtig versierd en alle Disney helden hebben zich verkleed. Attracties zijn omgebouwd tot griezelige rides en er zijn talloze spannende shows, parades en bijzondere feesten!  Gemeneriken en boefjes vieren samen met favoriete Disney figuren Halloween in Disneyland. Gluur naar Micky's Halloween Celebration en aanschouw je Disney helden in hun kleurrijke najaarskostuums. Bezoek zeker ook The Maleficent Disney Villains Promenade en Maleficent's Court waar de grootste schurken dit jaar bijeenkomen!

Voordelig Halloween in Disneyland Parijs vieren

Kom griezelen tijdens Halloween in Disneyland! Een weekendje Disneyland Paris in oktober is extra voordelig. Onze herfstvakantie valt in de Halloween maand, wat extra gunstig is omdat de Fransen een week herfstvakantie hebben. Hierdoor is je verblijf relatief voordelig en is het ook rustiger in de parken! Bovendien zijn er kortingsacties van Disneyland Paris in deze periode omdat het laagseizoen is.

Tip: nieuw resort naast Disneyland Paris 
Ideaal voor een wat langer verblijf in de herfstvakantie maar ook voor een weekend: het nieuwe vakantiepark Village Nature Paris ligt vlakbij Disneyland Parijs en op het terrein zelf is ook van alles te beleven! Zo is er een zwemparadijs, een klimbos, een kinderboerderij, een spa en een ondekkingstuin. Village Nature Paris maakt deel uit van de bekende CenterParcs keten. Vertrouwde kwaliteit voor een betaalbare prijs. De ideale accommodatie voor een bezoek aan Disneyland Parijs dit najaar. >> Ontdek de actuele aanbiedingen en kortingsacties van Village Nature Paris

Disneyland Paris aanbiedingen
Bij boeking van een verblijf in Disneyland Paris met Halloween krijg je als je op tijd boekt tot wel 2 dagen en 2 nachten helemaal gratis. Let op: soms mogen kinderen tot en met 6 jaar zelfs helemaal gratis komen griezelen in Disneyland Paris! >> Bekijk dle Disney Halloween acties & aanbiedingen op de website van Disneyland Paris.

De Disney Halloween Party en optochten

Vier Halloween volledig in stijl tijdens Disney's Halloween Party eind oktober. Let op: hier heb je speciale tickets voor nodig, verkrijgbaar via Disneylandparis.nl v.a. ca. 40 / 45,- p.p. Met dit kaartje heb je vanaf 17.00 toegang tot het park en vier je feest van 20.30 - 01.00! 

Halloween Disneyland Paris 2018: budget tips & meer

Heb je niet zo'n heel groot budget maar wil je toch Halloween in Disneyland Parijs meemaken? Lees dan onze budgettips: