De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Disneyland Halloween 2017

disneyland halloween

Ontdek Disneyland Parijs tijdens Halloween: Disney verandert in oktober in één groot griezelfeest en het park staat helemaal in het teken van het Disney Halloween festival!

Van 1 oktober t/m 1 november 2017 staat Disneyland Parijs geheel in het teken van Halloween. Het park is sp(r)ookjesachtig versierd en alle Disney helden hebben zich verkleed. Attracties zijn omgebouwd tot griezelige rides en er zijn talloze spannende shows, parades en bijzondere feesten!

Vier Halloween in Disney met angstaanjagende kortingen! Kom griezelen tijdens Halloween voor Disney's 25e verjaardag! Een weekendje Disneyland Paris in oktober is dit jaar extra voordelig. Onze herfstvakantie valt in de Halloween maand, wat extra gunstig is omdat de Fransen een week later dan ons herfstvakantie hebben. Hierdoor is je verblijf minder duur en is het ook rustiger in de parken! Bovendien blijven de kortingsacties van Disneyland Paris in deze periode geldig en dankzij Disney's 25e verjaardag zijn de aanbiedingen dit jaar extra feestelijk! Zo krijg je nu bij boeking van een weekendje Disneyland Paris met Halloween tot wel 2 dagen en 2 nachten helemaal gratis en mogen kinderen helemaal gratis komen griezelen in Disneyland Paris! Deze korting is ook geldig in de herfstvakantie, maar je moet wel voor 13 februari reserveren. Bekijk alle deals voor de 25e verjaardag van Disneyland Paris!

>> Bekijk alle Disney Halloween acties & aanbiedingen.

Halloween in Disney? Halloween in Disneyland: spectaculaire optochten

Gemeneriken en boefjes vieren samen met favoriete Disney figuren Halloween in Disneyland. Gluur naar Micky's Halloween Celebration en aanschouw je Disney helden in hun kleurrijke najaarskostuums. Bezoek zeker ook The Maleficent Disney Villains Promenade en Maleficent's Court waar de grootste schurken dit jaar bijeenkomen!

Tip: vier Halloween volledig in stijl tijdens Disney's Halloween Party eind oktober. Let op: hier heb je speciale tickets voor nodig, verkrijgbaar via Disneylandparis.nl v.a. ca. 40 / 45,- p.p. Met dit kaartje heb je vanaf 17.00 toegang tot het park en vier feest van 20.30 - 01.00! 

Halloween Disneyland budget tips & meer

Heb je niet zo'n heel groot budget maar wil je toch Halloween in Disneyland Parijs meemaken? Lees dan onze budgettips:

Gerelateerde artikelen