De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Salsa & Curaçao

Salsa & Curaçao

Gek op salsa? Curacao staat tijdens de jaarlijkse Salsa Tour een week volledig in het teken van deze opzwepende muziek. Maar ook tijdens andere maanden kan je een swingende tijd op dit heerlijke eiland hebben! Hier tref je de leukste adressen voor een 'Curacao Salsa Night' en alle informatie over de Curacao Salsa tour.

De Curacao Salsa Tour

Gooi je heupen maar lekker los tijdens hét salsa evenement van Curacao. Voor liefhebbers van muziek en dans is de Curacao Salsa Tour het moment bij uitstek om vakantie op dit zonnige eiland te vieren!

In de eerste week van augustus laten lokale en internationale Salseros je genieten van swingende shows en er worden ook workshops gegeven.

Hoogtepunten tijdens de Curacao Salsa Tour:

  • Het feest gaat van start met de 'Salsatour Warming Up Party', locatie zeilhaven Brakkeput!
  • De officiele opening vindt plaats grotten van Hato.
  • Op de derde dag vindt het 'Masquerade Ball' plaats.
  • Verder wordt er veel gedanst op Mambo Beach tijdens de 'Mambo Beach Salsa Explosion in White'.

Meer informatie of inschrijven voor optredens en workshops kun je op www.curacaosalsatour.com.

6e editie Salsa Curaçao Dance Competition!

Wil jij jouw salsakunsten tonen en de strijd aangaan met andere Salseros? Geef je dan op voor de Ennia Dance Competition, een danswedstrijd die tijdens de Salsa Tour wordt gehouden. Iedereen kan meedoen, het maakt niet uit of je amateur of professional bent. Inschrijven kan vanaf einde juli.

De leukste Salsa clubs op Curacao

In diverse uitgaansgelegenheden op Curacao kun je tijdens de Salsa Tour maar ook in andere maanden van het jaar helemaal opgaan in de ritmes van de salsa.

In Landhuis Brievengat spelen op woensdag, vrijdag en zondag lokale live bands. Maak er een complete avond uit van en dineer voordat de bands beginnen in dit historische landhuis.

In café de Heeren treedt op donderdag- en vrijdag avond vanaf circa 21.30 uur een live salsa of merengue band op.

In Dolce Banana draait op zondag een DJ van 21.00 tot 24.00 uur lekkere latin hits.

Leuk! Het Marriott Hotel organiseert iedere vrijdagavond een gratis workshop salsa. Vliegreizen naar dit hotel boek je gunstig en vertrouwd bij TUI.nl reizen.

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews