De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Blue Curacao is gemaakt van een sinaasappelsoort die op de lavabodem van Curacao groeit?

Voorpret

Ultieme voorpret: het boek 'Dit is Curacao!' + DVD!

Laat je meevoeren naar de allermooiste plekjes van je vakantiebestemming, zo vanaf je bank!

Curacao cafe top 10

Curacao cafe top 10
Curacao heeft een levendig uitgaansleven en diverse leuke cafe's waar je menig gezellig uur door kunt brengen. Wil je weten waar de leukste kroegen zijn? Bekijk de Curacao cafe top 10!

Cafe Curacao top 10 l Aanrader: Mambo Beach!

Mambo Beach is een van de bekendste & populairste stranden van Curacao. Op dit tevens langste strand van Curacao, stikt het van de gezellige bars & cafes. Het gelijknamige Mambo Beach is een trendy bar met restaurant, waar je toch minimaal een cocktailtje gedronken moet hebben! Op zondag is er van 17.00 tot 18.00 uur Happy Hour: drankjes voor de helft van de prijs. Niet veel later gaat de BBQ aan en het is gezellig tot in de late uurtjes met live bands.

Ook leuk: elke dinsdag avond is het filmavond! Zorg dat je om 21.00 uur in je strandstoeltje zit (onder de sterren hemel..) en geniet van een gratis film!

TMF Cafe Curacao: 'the place to be'

In het TMF Cafe (The Music Factory) is het altijd feest: ze houden vele thema-avonden zoals op karaoke (soms zijn er zelfs karaoke wedstrijden waarmee je zo'n 40 euro kan winnen!) en darten. Op maandag en woensdag is het groot feest: dan is het van 22.00 tot 23.00 Happy Hour! Voor fans van 70's, 80's en 90's muziek: vrijdag avond staat helemaal in het teken van deze klassiekers en sport kijken doe je op zaterdag avond via megaschermen. Handig: je kunt hier gratis internetten. 

Curacao cafe: Baya Beach Club

Het grote voordeel van de Baya Beach Club is, dat je zowel binnen als buiten van de geweldige muziek kan genieten. Binnen kan je heerlijk relaxen op de loungebanken en genieten van cocktails en buiten kan je je vermaken rond het zwembad met uitzicht over de Caribische Zee.

Curacao cafe's? Avondje Tu Tu Tango!

Vooral op vrijdag is het extra leuk bij TuTu Tango; dan is er van 22.00 tot 23.00 uur Happy Hour. Maar TuTu Tango is naast een cafe waar je gezellig een drankje kan drinken, ook een leuk restaurant met een bijzondere kaart. Het doet denken aan Spaanse tapas, maar hier heten ze tutu's.

Cafe's op Curacao > Ontdek Tropical Bowling Bar 3000

Bij Tropical Bowling Bar 3000 kan je uiteraard bowlen, maar liefst in 10 zalen. Maar je kan er ook een lekker hapje eten of gezellig een drankje drinken aan de bar. Ook is er een gigantisch plasmascherm, waar je sportwedstrijden kan bekijken. 

Meer leuke cafes op Curacao:

Dans Cafe Limit is een bruisend cafe op Curacao waar je tot in de late uurtjes kan swingen op muziekstijlen als Reggae, Dancehall, R&B, Salsa, Hiphop en Bachata.

Borrelen aan de haven van Curacao - In het Iguana Cafe kan je je drankje genieten op het terras, waar je een prachtig uitzicht hebt op de haven. Vrijdagavond is er karaoke en zaterdagavond is er altijd live muziek. 

Non stop party @ Wet en Wild Beach Curacao
Voor de ultieme feestgangers is er de Wet en Wild Beach Club. Na een dagje strand leef je je uit op één van de beach parties van de Wet en Wild Beach Club.

Hollandse gastvrijheid in cafe De Nachtwacht - De Nachtwacht is het best te omschrijven als gezellig en bruin. Naast het drinken van bier en andere drankjes die je in een Nederlandse kroeg kan verwachten, ben je hier ook voor een heerlijke cocktail aan het goede adres. 

Beleef jazzy Curacao in cafe Blues
De Blues bar en restaurant is de Jazz hotspot van Curaçao!

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews