De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

cactussoep en gevulde leguaan typisch Curacaose gerechten zijn? Proeven van deze gerechten mag eigenlijk niet ontbreken tijdens je vakantie op Curacao.

Voorpret

In dit filmpje over Curacao kun je het eiland alvast beter leren kennen!

Curacao in oktober

Naar Curacao in oktober? Curacao is in oktober een heerlijk eiland om vakantie te vieren!

Lees onze tips m.b.t. de beste aanbiedingen, over het klimaat, evenementen en alles wat je verder nog wilt weten voor een vakantie op Curacao in oktober!

Curacao oktober aanbiedingen

In oktober is het prima toeven op Curacao. Ondanks dat er af en toe een regenbuitje valt, is oktober een goede maand om op Curacao vakantie te vieren. In oktober naar Curacao - bij onderstaande aanbieders tref je veel leuke deals:

  • Oktober weg? Bij TUI.nl reizen vind je vaak hele scherpe aanbiedingen voor een lastminute of een vakantie naar Curacao. 

Wil je er zeker van zijn dat je het goedkoopste vliegticket naar Curacao vind? Hier lees je alles over goedkoop vliegen naar Curacao

Actuele zonvakantie aanbiedingen voor Curacao

Het weer en klimaat in oktober

Het regenseizoen gaat op Curacao in oktober van start en duurt tot februari. Vooral in oktober, november en december heb je kans op korte regenbuien die vaak 's nachts of in de ochtend vallen. Overdag is het doorgaans zonnig en oktober is een van de warmste maanden op Curacao met een temperatuur van 31 graden. Lees meer over het klimaat van Curacao.

Evenementen oktober 2018

Ook dit jaar vinden in oktober op Curacao weer gezellige activiteiten plaats.

Oktober 2018 - Band' Abou Dag
Op de dag van Band' Abou, ieder jaar gevierd op de eerste zondag in oktober, vieren bewoners van de Banda Bou-regio op het platteland aan de westkant van Curacao een groot feest. Iedereen is welkom. Je kunt genieten van diverse activiteiten zoals folkloristische shows, muziek en lokale gerechten en drankjes.

Oktober is ook een geweldige maand voor wie wil watersporten tijdens de vakantie. Kijk ook eens bij:

Naar Curacao? Alle info & tips

Staat een reis naar Curacao in oktober op de planning? En wil je alles weten over dit vriendelijke eiland. Kijk dan ook even in onze Curacao specials.

Curacao Budgettips - Tips goedkope Curacao vakantie

Curacao in oktober? In onze online Curacao reisgids staan nog veel meer leuke tips en aanbiedingen.

Vakantie naar Curacao in andere maanden van het jaar? Wij bieden ook info over Curacao in november, december of de zomervakantie.

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews