De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Curacao van de Heineken Regatta een van de belangrijkste evenementen van het Caribisch gebied wil maken?

Voorpret

In de stemming komen om te gaan zeilen op Curacao? Bekijk op de Facebook van de Heineken Regatta Curacao alvast de foto's.

Zeilvakantie Curacao

Zeilvakantie Curacao
Zeilen? Curacao is ideaal voor een zeilvakantie, dankzij de vrij constante passaatwind en de heerlijke temperatuur. Dus ga lekker door de tropische wateren van Curacao zeilen.

Zeilen? Curacao is geweldig voor een zeilvakantie!

Wil je graag zelf zeilen of meezeilen? Curacao heeft verschillende verhuurders van open zeilboten, zeiljachten en catamarans. Je kunt er zeilen met een gids of op eigen houtje gaan zeilen. Je kunt langs de zuidkust van Curacao zeilen, maar bijvoorbeeld ook met een open boot op het Spaanse Water zeilen, waar je ondertussen kunt genieten van de chique landhuizen die daar aan het water gebouwd zijn.

Flottieljezeilen, zeiljacht huren of meezeilen Caribisch gebied
Tip: op www.amorgos.nl tref je een ruime keuze uit zeilvakanties in de Caribbean. Van een week zeilles, tot meezeilen in in het Caribisch gebied op een jacht, flottieljezeilen of zelf een zeiljacht huren.

Dagje zeilen naar Klein Curacao

Gewoon een dagje lekker op het water? Curacao heeft voldoende mogelijkheden om het eiland vanaf het water te verkennen. Zo kun je per zeilschip, per motorboot of met de catamaran Jonalisa meevaren op een excursie naar Klein Curacao, een onbewoond eiland dat twee uur varen vanaf Curacao ligt. Het eiland heeft een mooi, lang strand, een fraai scheepswrak, een vuurtoren en de kans is groot dat je in de wateren rondom Klein Curacao dolfijnen en zeeschildpadden tegenkomt.

Heineken Regatta Curacao

De organisatoren van de Heineken Regatta hebben inmiddels ook ontdekt dat Curacao geweldig is voor zeilers. De Heineken Regatta Curacao vindt doorgaans in november plaats. . De zeilraces starten en eindigen aan de Handelskade voor het historische havenfront van Willemstad. Ook voor niet-zeilers is er tijdens de Heineken Regatta Curacao veel te beleven zoals een varende lichtjesparade, shows op en rond het water en natuurlijk enkele beach party's. Meer weten over Curacao in de maand van de Regatta? Kijk dan op de pagina Curacao in november.

Bekijk aanbiedingen van:

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews