De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Curacao 40 verschillende wandelroutes heeft over het eiland? Je spot o.a bijzondere dieren zoals flamingo's, wietstaartherten en tropische vogels.

Voorpret

Kijk alvast op de website van de Amstel Curacao Race welke BN'ers je kunt spotten tijdens deze gezellige feestweek.

Curacao in november

Op vakantie in november? Op Curacao schijnt zeker de zon!  Hier tref je informatie over evenementen en reisorganisaties met leuke aanbiedingen!

Naar Curacao in november? Deze maand staat op het eiland in het teken van verschillende activiteiten met o.a. de Heineken Regatta en de Amstel Curacao Race. In deze special tref je alle informatie over vakantieaanbiedingen, events op het eiland en de weersverwachting in november.

Curacao november 2018 aanbiedingen!

Heel veel goedkope aanbiedingen naar Curacao in november tref je bij onderstaande aanbieders. Deze bekende (online) reisbureaus bieden verschillende vakanties naar aantrekkelijke resorts. Je kunt er overigens ook terecht voor all inclusive vakanties en goedkope last minute reizen!  Logeer je bij familie of vrienden en boek je liever alleen een vliegticket? Lees dan onze tips over goedkoop vliegen naar Curacao.

Hieronder zie je enkele aantrekkelijke actuele aanbiedingen voor een week vakantie op Curacao in november.

Actuele zonvakantie aanbiedingen voor Curacao

Het weer en klimaat op Curacao in november

De temperatuur komt op Curacao gemiddeld niet onder de 24 graden, dus ook in november is het op het eiland aangenaam warm. In november vallen wel regelmatig tropische buien (deze zijn vaak kort en heftig). Voor het orkaanseizoen hoef je op Curacao niet bang te zijn! De tropische stormen trekken vrijwel altijd ruim ten noorden van de ABC-eilanden voorbij. Lees meer over het weer en klimaat van Curacao.

Tip: wil je weten wat de beste bestemmingen zijn voor een zonvakantie in november? Kijk dan eens op www.waarschijntdezonwel.nl.

Bezoek de Amstel Curacao Race & Heineken Regatta

In november vinden op Curacao een aantal bekende evenementen plaats waaronder de Heineken Regatta en de Amstel Curacao race.

Heineken Regatta
De Heineken Regatta is een internationale zeilrace die wordt georganiseerd door de Curacao Sailing Foundation en Heineken. De race zal van start gaan in de St. Anna Baai. Meer info tref je bij de pagina over zeilen & Curacao.

Amstel Curacao Race
De Amstel Curacao Race gaat ieder jaar van start bij het Lions Dive & Beach Resort, naast het Sea Aquarium van Curacao. Begin november wordt deze wielerwedstrijd gehouden ter afsluiting van het seizoen. Veel topwielrenners wagen zich aan de 80 kilometer lange Amstel Curacao Race om aansluitend op Curacao vakantie te vieren. Iedere tourfietser of wielrenner kan meedoen aan de Amstel Curacao Race. Bovendien verschijnen er veel wielertoppers aan de start. Eigenlijk staat de voorafgaande week helemaal in het teken van gezelligheid met veel optredens van Bekende Nederlanders en allerlei andere activiteiten. 

Naar Curacao? Meer inspiratie & tips voor je reis!

Wil je in november op vakantie naar Curacao? Wij hebben de leukste informatie allemaal al voor je op een rij gezet in onze Curacao specials.

Naar Curacao in november? In deze tijd van het jaar kan je op Curacao ook geweldig duiken!

Curacao in andere maanden van het jaar ontdekken? Curacao in oktober, december of de zomervakantie.

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews