De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Het Cultuurpaleis in Warschau was een 'cadeau' van Stalin aan Polen.

Voorpret

Bezoek de sites van de discotheken op deze pagina, de meeste zijn erg leuk en sommige hebben zelfs een hele lijst muziek er op staan.

Warschau uitgaan

Warschau uitgaan
Je zou het misschien niet verwachten, maar Warschau heeft een bruisend uitgaansleven! Ga je op stedentrip naar Warschau en wil je weten wat de leukste clubs en bars zijn? Lees dan onze tips!

Stedentrip Warschau > wat is er te doen?

Wil je weten welke feestjes er in Warschau zijn? Kijk dan op de site Warsaw Insider, daar vind je van alles over het nachtleven in Warschau. In Warschau kan je overal in de stad ook een tijdschriftenversie van Warsaw Insider vinden.

De trendy clubs van Warschau

Club Ground Zero
De locatie van Ground Zero is erg apart, vroeger was het namelijk een schuilkelder. Tegenwoordig is het een trendy club waar Poolse dj's draaien.

Ulica Wspólna 62, Warschau

Dekada
De avonden in Dekada hebben allemaal een eigen muziekthema, zo heb je een 70's night en een popnight. Soms zijn er ook live optredens van verschillende soorten bands, die passen bij de thema-avond.

Ulica Grójecka 19/25, Warschau
Kijk op http://www.dekada.pl/ om te zien welke thema-avonden er binnenkort aankomen.

Epcot

Epcot is het meest leerzame park van Disney World Orlando. Epcot staat voor Experimental Prototype Community Of Tomorrow. Dit deel van het park bestaat eigenlijk uit 2 attractieparken: Future World en World Showcase met paviljoens van 11 landen. De beste dag om Epcot te bezoeken, is volgens Disney de maandag. Tip: iedere avond om 21.00 uur is er een prachtige vuurwerk- en lichtshow te zien!

Enkele favoriete bars in Warschau

Bar Below
Een bar die pas sinds 2005 de (ondergrondse) deuren geopend heeft. Naast een bar is er ook een deel waar je lekker kan bij praten. Belangrijke voetbalwedstrijden worden in deze bar uitgezonden.

Ulica Marszałkowska 64, Warschau
Open van 13.00 - 03.00

http://www.barbelow.pl/

Ice Club
Doe je dikke jas aan, in Ice Club is het -8 graden. Alles is er van ijs gemaakt, om warm te blijven kan je er allerlei soorten vodka drinken.

Ulica Pańska 61, Warschau
Vrijdag en zaterdag open van 16.00 - 04.00
Doordeweeks tot 00.00

Indeks
Deze bar is onder studenten heel erg populair. Indeks ligt ook vlakbij de universiteit van Warschau. Er hangt een gezellige sfeer en het is zeker leuk om er een keer een kijkje te nemen.

Ulica Krakowskie Przedmieście 24, Warschau
Zaterdag en zondag: 15.00 -02.00
Doordeweeks vanaf 11.00

Naar het theater in Warschau

Teatr Wielki
Het Poolse Nationale Operagezelschap treedt hier regelmatig op, een echte aanrader voor liefhebbers van opera. Verder zijn er ook af en toe balletvoorstellingen en concerten.

Plac Teatralny 1, Warschau, +48 022 692 02 00
http://www.teatrwielki.pl/

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews