De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Krakau heeft de meeste drinkgelegenheden per vierkante meter van alle  steden op de hele wereld en ze blijven ook nog eens tot laat open.

Voorpret

Wil je ook meer weten over leuke restaurants in Krakau. Lees dan info en tips m.b.t. restaurants in Krakau, daarin zijn de allerleukste spots verzameld!

Krakau uitgaan

Krakau uitgaan

Het uitgaansleven in Krakau is levendig, dat mag ook wel in een stad met meer dan 130.000 studenten. Een groot deel van de bars is te vinden rondom het marktplein, veel zijn gevestigd op zolders of in kelders.

Wij hebben de leukste adresjes in Krakau voor je op een rijtje gezet.

Jazzclubs

Jazz is erg populair in Polen, Krakau heeft niet voor niets de bijnaam "hoofdstad van de Poolse jazz". Wij hebben drie leuke jazzclubs voor je uitgezocht.

U Muniaka
De meest besproken jazzclub van Krakau is ongetwijfeld U Muniaka. Dat komt niet alleen door de goede service en sfeer, maar ook door de bekende jazzmuzikanten die deze club bezoeken en hier ook optreden!

Ulica Floriańska 3, Krakau
Open van 19.00 - 02.00

Stalowe Magnolie
De sfeer in deze club is een en al jazz. Er zijn bijna dagelijks liveoptredens, een echte aanrader voor jazzliefhebbers!

Ulica św. Jana 15, Krakau
Open van 18.00 - 02.00, vrijdag en zaterdag open van 18.00 - 04.00

https://www.stalowemagnolie.com/

Harris Piano Jazz bar
In deze leuke jazzbar aan het marktplein laten lokale jazzmuzikanten zien wat ze in huis hebben. Tijdens een hapje en een drankje kan je hier genieten van al het talent!

Rynek glówny 28, Krakau
Open van 11.00 - 02.00

https://www.harris.krakow.pl/

Leuke Clubs in Krakau

Club Lubu Dubu
De een houdt ervan, de ander vindt het niks. Lubu Dubu is vooral populair bij studenten, de laatste paar jaar komen er ook wat meer toeristen in deze club. Volgens sommigen is het een donker hol, het blijft een kwestie van smaak...

Wielopole 15, Krakau

La Habana
Een club in Cubaanse stijl, relaxte sfeer en exotische cocktails. De kunst die aan de muur hangt is te koop, dus een drankje doen kan zomaar wat duurder worden dan verwacht.

Ulica. Miodowa 22, Krakau

Paparazzi
De toeristen hebben dit café berucht gemaakt. Overdag zijn er namelijk kranten te vinden uit verschillende landen, helaas geen Nederlandse. De inrichting is geïnspireerd door films en fotografie.

Je kan hier lekker lunchen en als je wil internetten, neem je laptop mee, er is hier een draadloze verbinding. 's Avonds verandert het café in een trendy club, met heerlijke cocktails.

Ulica Mikołajska 9, Krakau
Open tot 01.00

Prozak
In deze club draaien er regelmatige bekende internationale of Poolse dj's. Er zijn verschillende danszalen en podiums. Om binnen te komen moet je bij de deur aanbellen. Als je van het nachtleven houdt, kan je Prozak eigenlijk niet missen.

Plac Dominikański 6, Krakau
https://www.prozak.pl/

Club Cién
Het deurbeleid bij Club Cién is vergeleken met de andere clubs in Krakau vrij streng. Echt een club voor mensen die ervan houden zich op te doffen voor het stappen. Als je je netjes gedraagt bij de deur verhoog je ook al de kans om binnen te komen. Een hele leuke club voor jong publiek!

Ulica św. Jana 15, Krakau
https://www.cienklub.com/

Theater in Krakau

SÅ‚owackiego Garden Theater
SÅ‚owackiego werkt samen met andere theatres om verschillende openlucht voorstellingen te organiseren. De voorstellingen gaan van concerten, toneel tot operettes, dus de kans is groot dat er ook iets leuks voor jou bij zit.

Plac Świętego Ducha 4, Krakau
Reserveren: (+48) 124 224 022

Teatr Bagatela
Een pachtig oud theater, het publiek is meestal netjes gekleed en er zijn verschillende prijzen beschikbaar van stalles tot balkon. Het is dus mogelijk om zeer goedkoop een van de voorstellingen te komen bekijken!

Karmelicka 6, Krakau
Reserveren: (+48) 124 224 544

Teatr Zalezny
In dit theater zijn niet alleen Poolse stukken maar ook internationale stukken en concerten. Het hele jaar door is er hier genoeg te doen, alleen het theater neemt wel een lange zomervakantie.

Kanonicza 1, Krakau
Reserveren: (+48) 126 282 488 en (+48) 124 217 136

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews