De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Nieuwe trend: Mystery Hotels

mystery-hotels

De reistrend 'mystery hotels' is op dit moment misschien wel de populairste trend in de reiswereld. En zeker ook één van de leukste! Dat je nog niet precies weet waar je verblijft, maakt de voorpret des te leuker. Bovendien boek je een mystery hotel aanbieding altijd voor een zeer scherpe prijs!

Het aantal zoekopdrachten naar deze verrassende accommodaties is sinds vorig jaar explosief gestegen. Er zijn dan ook steeds meer leuke mystery hotel aanbiedingen te vinden. De leukste en voordeligste mystery hotel aanbiedingen noemen we hieronder!

Wat zijn mystery hotels? Spannende hotels voor super scherpe prijzen!

Bij het boeken van een Mystery Hotel, door sommigen ook wel 'Secret Hotel' genoemd, krijg je pas bij aankomst of vlak voordat je weggaat te horen in welk hotel je verblijft. Je boekt dus een verblijf op een willekeurige bestemming en de accommodatie blijft een verassing. Wat je wel mag weten is dat je sowieso altijd in een 3- of 4-sterren hotel terecht komt voor belachelijk lage prijsjes!

Steeds meer verschillende aanbieders beginnen gebruik te maken van deze formule. Leider onder de Mystery Hotels is Hotel Specials die het concept 'Secret Hotels' noemt. Hier boek je een secret hotel al v.a. circa 40,- per kamer per nacht (dat is nog geen 20,- p.p.!). Kijk voor verrassende aanbiedingen ook eens bij Bebsy. Hier tref je o.a. 3- of 4- daagse stedentrips waarbij het hotel nog even een verrassing blijft.

Maar ook touroperators spelen handig in op deze trend met zogenaamde 'Surprise Reizen'. Niet alleen je accommodatie is dan een geheim, maar ook waar je naartoe gaat is een verrassing. Tot slot zijn er ook luchtvaartmaatschappijen die handig inspelen op deze populaire reistrend. Zo kan je bij sommige goedkope Mystery Vliegtickets boeken. Meer hierover lees je in deze special over Verrassings Reizen.

Waarom een secret hotel?

Unieke ervaring Het boeken van een Mystery Hotel is natuurlijk een spannende en unieke ervaring. De voorpret begint al zodra je je mystery boeking doet. Want in welk hotel zal je die avond slapen? Eindeloos speculeren en raden, wat het verrassingseffect alleen maar groter maakt.

Het scheelt in de portemonnee! Bovendien is het boeken van een Mystery Hotel is niet alleen heel spannend, het scheelt ook behoorlijk in de portemonnee. Je bespaart vaak ontzettend veel op de prijs van je hotelovernachting dankzij het feit dat leegstaande kamers op het aller laatste moment verdeeld worden onder mystery boekers. Hotels kunnen je zo exclusieve kortingen aanbieden!

Gerelateerde artikelen

0
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews