De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Nieuwe trend: Mystery Hotels

mystery-hotels

De reistrend mystery hotels of secret hotels is op dit moment niet meer weg te denken. En het is zeker ook één van de leukste trends! Het mystery hotel blijft ook na boeking nog even onbekend en dat maakt de voorpret des te leuker. Bovendien boek je een mystery hotel aanbieding altijd voor een zeer scherpe prijs!

Het aantal zoekopdrachten naar deze verrassende accommodaties is sinds vorig jaar explosief gestegen. Er zijn dan ook steeds meer leuke mystery hotel aanbiedingen te vinden. De leukste en voordeligste mystery hotel aanbiedingen noemen we hieronder!

Wat zijn Mystery Hotels? Spannende hotels voor super scherpe prijzen!

Bij het boeken van een Mystery Hotel, door sommigen ook wel 'Secret Hotel' genoemd, krijg je pas bij aankomst of vlak voordat je weggaat te horen in welk hotel je verblijft. Je boekt dus een verblijf op een willekeurige bestemming en de accommodatie blijft een verassing. Wat je wel mag weten is dat je sowieso altijd in een 3- of 4-sterren hotel terecht komt. Natuurlijk staat er een goede kameromschrijving bij de prijs dus het niveau van het hotel en de faciliteiten die je kunt verwachten zijn duidelijk. Deze sterren hotels staan garant voor een heerlijk verblijf voor een belachelijk lage prijs!

Steeds meer verschillende aanbieders beginnen gebruik te maken van deze formule. Leider onder de Mystery Hotels is Hotel Specials die het concept 'Secret Hotels' noemt. Hier boek je een luxe secret hotel inclusief ontbijt al v.a. circa 58,- per kamer per nacht (dat is nog geen 29,- p.p.!).  In de hotel beschrijving lichten ze vaak al een tipje van de sluier. Ook de recensies staan garant 

Weekendje Weg Mystery hotel Kijk voor verrassende weekendje weg aanbiedingen ook eens bij Bebsy. Hier tref je o.a. 3- of 4- daagse stedentrips waarbij het hotel altijd comfortabel is maar nog wel even een verrassing blijft.

Maar ook touroperators spelen handig in op deze trend met zogenaamde 'Surprise Reizen'. Niet alleen je accommodatie is dan een geheim, maar ook waar je naartoe gaat is een verrassing. Tot slot zijn er ook luchtvaartmaatschappijen die handig inspelen op deze populaire reistrend. Zo kan je bij sommige goedkope Mystery Vliegtickets boeken. Meer hierover lees je in deze special over Verrassings Reizen.

Waarom Secret Hotels boeken?

Unieke ervaring Het boeken van een Mystery Hotel is natuurlijk een spannende en unieke ervaring. De voorpret begint al zodra je je mystery boeking doet. Want in welk hotel zal je die avond slapen? Eindeloos speculeren en raden, wat het verrassingseffect alleen maar groter maakt.

Secret hotel deals schelen in je portemonnee! Bovendien is het boeken van een Mystery Hotel is niet alleen heel spannend, het scheelt ook behoorlijk in de portemonnee. Je bespaart vaak ontzettend veel op de prijs van je hotelovernachting dankzij het feit dat leegstaande kamers op het aller laatste moment verdeeld worden onder mystery boekers. Hotels kunnen je zo exclusieve kortingen aanbieden!

Grote keuze uit locaties Of je nu een Secret Hotel in Noordwijk of elders aan de kust zoekt, of kiest voor een verblijf op de Veluwe of in een leuke stad als Brussel of Den Haag. Secret Hotels zijn er inmiddels in heel Nederland en België!

Gerelateerde artikelen

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews