De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Actiecode CenterParcs: tot 30,- extra korting!

actiecode center parcs

Center Parcs maakt vroeg boeken van je bungalow nu wel héél voordelig.

De populaire vakantieparken introduceren, bovenop hun al riante aanbiedingen, nu ook de CenterParcs BungalowRace 2016, waarbij het voordeel op het boeken van je bungalow tot honderden euro's kan oplopen!

Kortingscode CenterParcs: vroegboek voordeel acties

Consumenten boeken meer en meer last minute. Dat is lastig voor bungalowparken als Center Parcs en daarom heeft de vakantieparken organisatie besloten consumenten die vroeg boeken extra te belonen. Dit doen ze door iedereen die minstens twee maanden voor vertrek boekt een kortingsbon te verstrekken die recht geeft aan € 30,- aan activiteiten tijdens de vakantie en je mag gratis een voorkeursligging van je huisje aangeven (dat kost normaal €33.). Deze acties komen bovenop de 10 - 20% vroegboekkorting die ze ook nog eens geven. Zie het CenterParcs.nl actieoverzicht..

Hoeveel korting krijg je op je Center Parcs bungalow?

  • Boek 6 maanden voor vertrek je cottage voor 20% extra korting
  • Boek je Center Parcs huisje 4 maanden voor je vakantie en je ontvangt 15% extra korting
  • En bij tenminste 2 maanden voor vertrek reserveren bij Center {arcs ontvang je nog steeds 10% vroegboekkorting

 

Voor meer actie info en de volledige actievoorwaarden check deze pagina op de Center Parcs website.

Als eerste nieuwe CenterParcs actiecodes ontvangen?

Met enige regelmaat mogen wij van CenterParcs.nl en vele andere reisorganisaties en vakantieparken exclusief voor onze bezoekers extra korting en cadeautjes weggeven. Wil je hiervan als eerste op de hoogte gebracht worden? Geef je dan op voor de exclusieve Surprise Tickets deals rechts op deze pagina!

Nu 20% Familie- of 55 plus korting bij Center Parcs

Beleef met de Familie- of 55+ korting nog meer vakantiepret voor nog minder geld: maar liefst 20% korting (in plaats van 15%) voor families of groepen met minstens één kind jonger dan 13 jaar, of minstens één volwassene 55 jaar of ouder. Extra voordelig genieten dus!

Wanneer is de CenterParcs kortingscode geldig?

De hierboven beschreven acties zijn geupdate op 7 maart 2016 en in principe het hele jaar geldig. Maar in alle gevallen kunnen de acties tussendoor veranderen en is het raadzaam voor de volledige actievoorwaarden de informatie op de Center Parcs website goed te lzen.

Meer tips:

- last minute bungalow boeken

- de leukste vakantieparken van Nederland

Gerelateerde artikelen

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews