De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Center Parcs Bungalow Race 2017 van start! Overnacht v.a. 14,- p.p.!

centerparcs bungalowrace 2017

De Center Parcs Bungalow Race is weer begonnen. Meer dan 1.000 bungalows, waaronder ook Premium en VIP cottages kan je tijdens deze race voor waanzinnige prijzen boeken. Maar op = op, dus zorg dat je er snel bij bent voor de beste deals!

Of je nu naar het kindvriendelijke vakantiepark Vossemeren wilt of een weekendje wilt skiën of langlaufen vanuit Center Parcs Hoogsauerland: tijdens de Center Parcs Bungalow Race 2017 zijn er elke dag weer nieuwe bungalow aanbiedingen beschikbaar v.a. 14,- p.p. per nacht! Deze jaarlijkse promotie die uniek is voor Center Parcs is geldig voor vrijwel al hun bungalowparken in Nederland, België en Duitsland.

Bungalow Race ook geldig in meivakantie, met Pasen en Pinksteren Tientallen bungalows hebben extreem lage prijzen beschikbaar voor de genoemde vakantie en feestdagen. Voor deze data is echter nog meer dan op andere van toepassing, reserveer super snel als je een leuke deal ziet!

Tip! VIP Cottages met prive sauna en jacuzzi v.a. 34,- p.p.p.n.!
Ook de super de luxe VIP cottages, met bijvoorbeeld eigen Finse sauna, jacuzzi, open haard etc., zijn nu extra voordelig en boek je tijdens de actie al v.a. 39,- p.p.p.n.! Bekijk hier het complete Center Parcs Bungalow Race aanbod.

Bungalow Race Center Parcs: tot wanneer geldig?

De acties van de Center Parcs Bungalow Race zijn voor aankomsten van maart t/m begin juli 2017. Maar let op op sommige datat zijn slehts een beperkter aantal huisjes beschikbaar. Op 16 maart 2017 is de laatste dag van de Bungalowrace. Maar hoewel er elke dag opnieuw een ruim aantal vakantiehuizen tegen bodemprijzen beschikbaar komt is het slim er vanaf de eerste dag vroeg bij te zijn als je een bepaalde periode of specifiek vakantiepark in je hoofd hebt voor dat weekje of weekendje weg.

Let op: het gaat om een online actie, dus kan er alleen via het internet geboekt worden. Iedere dag is er een beperkt aantal bungalows beschikbaar, maar het actie aanbod bungalows wordt dagelijks ververst.

Overige spelregels: de actietarieven zijn exclusief 29,50 reserveringskosten per boeking en de gebruikelijke kosten voor het verplichte bedlinnen (7,50 p.p. bij Comfort Cottages) en ook exclusief toeristenbelasting / lokale heffingen.

Gerelateerde artikelen

Bekijk aanbiedingen van:

628
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews