De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De dames achter het raam op de Amsterdamse wallen betalen tegenwoordig belasting en zijn al sinds 1984 verenigd in een vakbond!

Voorpret

Een voordelig weekend naar Amsterdam? Lees dan de Amsterdam budgettips!

Amsterdam

Amsterdam

Een weekend Amsterdam? Met zijn prachtige grachten, duizenden kleine boetieks en cafe's, is Amsterdam zonder twijfel een van de meest charmante steden van Europa!

Zin in een weekend Amsterdam? Lees de onze Amsterdam reisgids en bekijk de tips m.b.t. de mooiste musea en bezienswaardigheden, de leukste restaurants en hotels voor een weekend weg Amsterdam!

Weekend Amsterdam? Hotel tips!

Voordelig weekend in Amsterdam Op zoek naar een charmant hotel in Amsterdam voor een klein prijsje? Bij Trivago tref je goedkope hotels in Amsterdam v.a. circa 38,- p.p.!

Amsterdam ontdekken? Tip voor leuke excursies! Heb je je hotel geboekt? Kijk dan voor leuke excursies in Amsterdam eens bij Guide and Go waar je bijvoorbeeld een rondvaart of fietstocht door Amsterdam kunt boeken.

Meer weekend, hotel Amsterdam tips: lees de tips voor een romantisch weekend in Amsterdam.

Weekend weg Amsterdam? Voordelig, lekker uit eten!

Restaurants in Amsterdam zijn erg voordelig in vergelijk met andere wereldsteden. Met een gemiddelde prijs per menu van 19 euro staat Amsterdam op de 53e plaats. Twee bijzondere tips: restaurants waar je geniet van een prima diner voor minder dan 10,-  staan bij de Amsterdam budgettips.

Weekend in Amsterdam? Het water op!

Een rondvaart door de Amsterdamse grachten is iets wat je in ieder geval een keertje gedaan moet hebben als je in Amsterdam bent. Amsterdam heeft met zijn rondvaartboten het meest populaire weekend uitstapje van Nederland en een rondvaart over de grachten is ook echt een leuke manier om onze hoofdstad te herontdekken!

Tip! Boek een handige combi ticket voor de twee populairste attracties in Amsterdam: een rondvaart en een bustour door de stad! Tijdens de rondvaart vaar je over de belangrijkste grachten en kom je langs alle toeristische hoogtepunten van Amsterdam en met de bus mag je 24 of 48 uur lang onbeperkt reizen door de stad! Kaartjes voor de rondvaart en bus boek je v.a. 28,- p.p.

Tip: ga winkelen in de negen straatjes

De negen Straatjes is een verzamelnaam voor de wijk tussen de Raadhuisstraat en de Leidsestraat waar veel bijzondere kleine winkels, galeries en leuke restaurantjes zijn. Met een wandeling door negen Straatjes krijg je bovendien een goed overzicht van de verschillende bouwstijlen in de Amsterdamse grachtengordel.

Meer weekend, hotel & Amsterdam tips!

Blader voor nog veel meer weekend tips door de online Surprisetickets.nl reisgids. Lees bijvoorbeeld alles over de mooiste en leukste musea van Amsterdam of bekijk de onze top 25 tips voor weekend trips en aanbiedingen van deze week (er staat ook heel vaak een leuke Amsterdam weekend aanbieding bij).
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews