De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Twijfel je tussen Amsterdam en een wintersport vakantie?  Ook Amsterdam beschikt over 3 skipistes!

Voorpret

Van alle steden ter wereld telt Amsterdam de meeste musea per vierkante meter. Bekijk hier de top 10 tips voor leuke musea in Amsterdam.

Vakantie Amsterdam

Vakantie Amsterdam
Vakantie in Amsterdam? 10 leuke vakantie Amsterdam tips, van uitstapjes in Amsterdam die bijna niets kosten, tot leuke hotels en attracties die je zeker moet bezoeken tijdens je vakantie in Amsterdam!

Vakantie Amsterdam? Tips met een klein budget!

Een weekendje of weekje vakantie in Amsterdam hoeft niet duur te zijn! Hier tref je 10 tips om Amsterdam te ontdekken met een klein budget!

Vakantie in Amsterdam? Hotel Amsterdam tips!

Toegegeven het is raar maar waar, de meeste hotels in Amsterdam promoten hun goedkope (last minute) aanbiedingen niet op hun eigen website maar via de sites van grote online reisbureaus zoals Amsterdam Hotel Specials. Op hun site tref je zeer aantrekkelijke weekend en vakantie Amsterdam arrangementen voor vriendelijke prijsjes. Een aanrader als je echt even wilt genieten!

Naar een concert of Ajax in de Amsterdam Arena

De Amsterdam Arena is primair natuurlijk het voetbalstadion van Ajax. Het is het eerste ter in Europa met een schuifdak en er passen maar liefst 51.000 supporters in. Naast voetbalwedstrijden van Ajax kan je in de Amsterdam Arena  ook regelmatig concerten bijwonen van internationaal bekende artiesten.

Vakantie met z'n 2-en? Romantiek in Amsterdam!

Willen jullie samen een paar romantische dagen er tussenuit? Hier tref je tips voor romantiek in Amsterdam!

De mooiste musea van Amsterdam

Het leuke van vakantie in Amsterdam is dat er ook met minder weer zo veel te zien en te doen is. Zo telt onze hoofdstad tientallen geweldige musea. Onze favorieten staan in onderstaande top 10.

De Amsterdam museum top 10

De Nieuwe Kerk Amsterdam

De Nieuwe Kerk op de Dam is gebouwd in de gotische stijl. Er zijn met grote regelmaat belangrijke exposities en concerten zoals de tentoonstelling rond de World Press Photo verkiezing.

De Nieuwe Kerk ligt aan de Dam naast het Koninklijk Paleis op enkele minuten lopen vanaf Centraal Station. Tram: 5 en 16.

De Walletjes van Amsterdam

De meeste buitenlandse bezoekers hebben een vier attracties op hun shortlist  staan als ze Nederland bezoeken:  de Nachtwacht, het van Gogh museum, het Anne Frankhuis , de Keukenhof en de Walletjes van Amsterdam.

Natuurlijk blijft het ook een bijzonder fenomeen die dames in de etalage die rustig hun nagels lakken terwijl ze wachten op de volgende klant. Wil je echt iets te weten komen over de Wallen en het oudste beroep? Boek dan een rondleiding bij Rob van Hulst. Deze oud acteur uit Medisch Centrum West geeft nu speciale rondleidingen.

Het Koninklijk Paleis Amsterdam

Het Koninklijk Paleis in Amsterdam is een imposant gebouw in de gothische stijl en stamt uit 1648. Het Koninklijk Paleis is recent gerenoveerd, maar is nu weer open voor het publiek. In de zomer is het paleis iedere dag geopend en in de winter van dinsdag tot en met zondag. Een rondleiding behoort tot één van de mogelijkheden.

Koninklijk Paleis, Dam, Amsterdam.  Trein:  5 a 10 minuten lopen vanaf Centraal Station Amsterdam

De Oude Kerk van Amsterdam

Amsterdam behoorde vroeger tot de rijkste steden ter wereld. Kooplieden schonken veel geld aan hun kerken en daardoor heeft Amsterdam meer carillions dan welke andere stad ook in Nederland.

De Oude Kerk heeft het allermooiste klokkenspel en het je kunt vanaf het terras aan het Oudekerksplein genieten van een geweldig concert!

Vakantie Amsterdam > de Jordaan

De Jordaan was van oorsprong een echte volksbuurt met kleine arbeidershuisjes, maar ook mooie historische hofjes. In de afgelopen jaren vestigden zich hier vele kunstenaars en met hen kwamen er steeds meer cafés, trendy winkels en gezellige restaurants. Als je in Amsterdam bent is een bezoeker aan deze volkswijk dan ook zeker aan te raden!

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews