De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

In sommige hotels geen bedden zijn om op te slapen, maar slaapmatjes, die op de grond liggen. Dit is geheel volgens de traditionele Koreaanse stijl.

Voorpret

In het pocketboekje Te gast in Zuid-Korea, lees je alles over deze hypermoderne maatschappij, waar het leven dag en nacht door lijkt te gaan.

Vliegtickets Seoul

Met een klein budget vliegtickets naar Seoul boeken? In dit handige overzicht vind je de goedkoopste vliegticket Seoul aanbiedingen en info m.b.t. de vluchten Amsterdam Seoul, Brussel Seoul of Düsseldorf Seoul.

Lees de 6 tips hoe je snel het complete vliegticket aanbod kunt vergelijken om goedkope vliegtickets naar machtig Seoul te vinden!

Vliegtickets Seoul aanbiedingen en vliegen Seoul tips

Vanaf Amsterdam, Düsseldorf en Brussel zijn er volop mogelijkheden om naar Seoul te vliegen. Maar als je de tarieven voor vliegtickets van alle airlines wilt vergelijken, dan is het slim te beginnen bij de onderstaande specialisten. Deze hebben vaak scherpe aanbiedingen voor vliegtickets, bovendien zie je bij hun in een oogopslag welke airlines voor jou allemaal gunstig zijn. 

Actuele ticket aanbiedingen voor Seoul

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop vliegen? Gratis service spot goedkope Seoul tickets!

Als je echt heel zeker wilt weten dat je niet te veel gaat betalen voor je vliegtickets dan kan je op vliegen naar Seoul gebruik maken van een Flight Alert e-mailservice o.b.v. het maximale bedrag dat je wilt betalen voor een vliegticket Seoul.

Op welke weekdag kan je het voordeligste vliegen?

Meestal zijn vliegtickets met doordeweeks vertrek naar Seoul, en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag, vaak goedkoper dan vliegtickets met vertrek in het weekend. Schuif daarnaast ook even met de dagen, wanneer je aankomt. Soms is zondag een gunstige dag om te arriveren.

De beste deals voor Seoul spot je ...

De meeste airlines introduceren nieuwe vliegtickets Seoul aanbiedingen begin van de ochtend of later op de avond. Omdat de meeste vliegtickets aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen, zijn dit ook de beste momenten om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets Seoul.

Vliegtickets boeken? Online het voordeligste!

Boek je vliegreis naar Seoul in ieder geval online. Uit onderzoek blijkt dat wie in het reisbureau dan wel telefonisch boekt meestal flink meer moet betalen in de vorm van extra boekings- en reserveringstoeslagen.

Voor de goedkoopste vliegtickets Seoul vlieg je vanaf...

Als je echt wilt besparen dan onderzoek je ook de tarieven voor een vlucht vanaf Dusseldorf en Brussel. Je bent al gauw bijna honderd euro per persoon goedkoper uit. Bovendien kan je gemakkelijk je auto voor een langere periode op de parkeerplaats van het vliegveld kwijt. De parkeerkosten bij de luchthaven van Dusseldorf zijn ook relatief laag en bedragen ongeveer 30 euro per week.

Vluchtduur Seoul - Amsterdam of viceversa

Vanaf Schiphol vlieg je in circa 12 uur naar Seoul International airport.

Transfer vanaf de luchthaven Seoul

Het vliegveld van Seoul is Incheon Airport. Deze ultramoderne luchthaven ligt op ongeveer 35 kilometer van het centrum van de stad. Met de trein is het gemakkelijk om vanaf het vliegveld naar het centrum te komen. Ook rijden er voldoende shuttle bussen, die binnen drie kwartier in het centrum zijn.

Wanneer je een hotel hebt geboekt in Seoul, regelt het hotel in veel gevallen het vervoer. Je kan worden opgehaald op het vliegveld en ook weer op de dag van vertrek worden weggebracht. Dit is een extra service van het hotel. Hier hoef je dus geen extra kosten voor te maken.  

Vervoer in Seoul: auto of metro

Taxichauffeurs in Seoul verstaan niet altijd even goed Engels. Bovendien weten zij ook niet altijd de weg. Een huurauto is dan een goede optie. Bijna alle huurauto's hebben een TomTom. Zo kan je zelf lekker door de stad touren en ook de omgeving verkennen. Op de luchthaven tref je alle grote huurauto aanbieders.

Blijf je alleen in de stad? Dan is een huurauto onzin want Seoul bevat een uitgebreid metro netwerk, wat snel, makkelijk en lekker goedkoop is.

Actuele ticket aanbiedingen voor Seoul

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
KLM.com € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Tix.nl € 25,00
Vliegtickets.nl € 29,50
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 08 maart 2017